Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 9
daciana.t spune:
luny, apropo cu patiania din supermarket.
in prima zi de plaja, daci fara nici o jena da drumu la pisu direct pe nisip si se mai si uita cum curge
in acel "minunat" moment imi venea sa imi sap o groapa in pamant sa nu ma mai vada nimeni
. dupa care i-am explicat ca daca vrea pisu mergem si facem in mare( stiu nu e frumos si igienic insa e cu mult mai frumos igienic sanitar si cum mai vreti voi decat orice buda de pe malul marii- cel putin din Eforie sud) si pentru kk mergem la wc...si a cerut si kk si cand am ajuns la wc am zis ca imi dau si matele afara: mizerie pretutindeni, miros infect, abia am putut sa o tin sa faca un pic e kk. cred ca si ea s-a inhibat ca nu a mai cerut niciodata pe plaja kk, facea in camera la wc ( i-am luat colacul de acasa)
pozele de la mare:http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/3%20ani/2%20ani%20si%206%20luni/
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+20 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mihutza11 spune:
Sanatate Tea si Soph!
io fetitele motzate si bolnavioare!
Daci, la mine nu e loc de vacante..nu prea avem cum momentan.. dar si cand ne-om plimba..
am vazut pozele de la mare! pare marisoara Daciana!
Luny, tare faza de la Auchan! ![]()
Ramo cum mai esti? sufleteste vorbind..
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
zozela spune:
Eu citesc din 2 in 2 si am retinut ca:
Thea are probleme,uof!!
Sanatate muulta,multa!!
Flori,fii barbata,o sa fie bine!!
De la Olga nu mai stiti nimic,nicio veste? Ii trimit sms imediat ce se face o ora mai decenta.
luny,in cazul meu,baia in mare nu e chiar recomandata.Uterul meu nu prea ramane indiferent la "mangaierea" valuri..
Cat priveste treaba cu pishu in magazin..eu nu am niciun stres.Am patit-o si noi la inceput,la Fox,in Real,la restaurant,so what?! Se mai intampla.Ii explicam dinainte,ii explicam si dupa,pana cand a inceput sa spuna.Si acum o mai patim daca e prins in vreo activitate supermegaextrainteresanta.
Iar la plaja,Clau,i-am spus sa faca langa cosul de gunoi,care-i asezat undeva in spatele tuturor dar a mai facut si la marginea apei si de pe un ponton,direct in apa,ca deh,i s-a parut interesant
E prea mic sa ma stresez..Nicio jena![]()
![]()
Ha-ha,ce tare fu Muff cu papucii lu' pompi
Mai,Mimo cand amerizeaza?!![]()
In alta ordine de idei,Mihai s-a culcat mucait tot.Sper sa se trezeasca ok acum..Si acum vad cat e ceasul
La ora asta,de ob.eram pe plaja. Si toata treaba,nu cred ca i se trage de la atata balaceala,ci de la cat curent si-a luat in freza,pe-aici prin casa
La noi nu este asa de cald cum a fost la Clau,stam cumva pe nord,dar eu am o pasiune pt.curent
S-a trezit!! Bye! Puup!!
Olgutzika spune:
Neata, dragelor
! Saru'mana pentru griji, nu, Slava Domnului, nu am mai ajuns la spital. Nu a mai varsat peste zi deloc, kk nu a mai facut deloc pana azi-noapte, la aceeasi ora 3:20
, cand a facut o tona!!!! Nu mai era apos, dar era moale moale moale. Oricum, nu am mai vazut mucus sau, mai rau, sange, in tura asta de boala, ceea ce mi s-a parut senzational....
Si acestea fiind date, ma duc acum la serviciu, sa dau ultimele doua rapoarte pe iulie si sa ma cer in concediu pana pe 1 septembrie. Stam amandoi acasa cu ea, la racoare, ne odihnim, o reparam pe Sof si gata.
Va
pe toate, sper sa fie bine Theea!!!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
daciana.t spune:
mihule, Daci e ce-a mai mare dintre randunici
, ca si varsta, ca si inaltime e un pic mai mare decat media, la 2 ani si 6 luni avea 92 de cm. si oricum vad ca mai mult are tendinta sa creasca in inaltime decat in greutate
, dar uite Mihai a lui Zoze era si mai inalt si mai bine legat decat zgatia mea
. imi pare rau ca nu aveti timp de vacante
Zoze daca dr a zis ca nu iti prieste baia in mare acum, asta e. tu sa fi sanatoasa si sa stea Mariuca acolo cat trebuie. eu m-am tot bagat in apa, dar cand veneau valurile initial le "spargeam" cu lateralul pana cand mi-am ca nu e bine( mai ales cand erau valurile marie si puternice) asa ca ma intorceam cu spatele 
apropo de muci: am plecat la mare cu muci am venit de la mare cu muci din cauza aerului conditionat. in plus Daci, neavand stratul adipos de care vorbeam, cand iesea din mare i se facea pielea gainii pe ea..
din cauza brizei, desi briza era chiar placuta.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Puppa spune:
ami a racit. nu stiu unde si cum, dar are muci si a inceput, asa timid, sa si tuseasca. mor de nervi, pentru ca vroiam sa ii fac vaccin inainte sa o duc la cresa, dar in conditiile astea este imposibil. sper sa ii treaca, sa i-l pot face macar in ultimele zile de vacanta.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
numeioana spune:
Am vazut pozele voastre de la mare... Ce frumos ca v-ati intalnit! Eu nu am reusit sa ma vad cu Roxana...hotelul meu era destul de departe de al ei... si de iesit prin statiune am iesit pe faleza de 2 ori inspre directia opusa, in rest am preferat sa stam la o terasa super "Four Seasons". Olgule, poate ajungeti pe-acolo... Am vazut intr-o seara un cuplu de la all inclusive... cred ca s-a dus zvonul ca e fain de tot.
Am pus si eu cateva poze, sa vedeti cum doarmea David 2 ore pe plaja, dupa baia de dimineata, cum s-a balacit, cum a calarit si cum a crescut burtica... http://entertainment.webshots.com/album/578393815XYIglO
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Salutare...priviti escapada noastra de w-e in 2. ![]()

Am simtit ca avem mare nevoie de o iesire in 2,de regasire,de uitare de tot...si tare bine ne-a prins...pentru 2 zile am uitat chiar si de mine, m-am lasat cuprinsa de vraja din jur,a fost minunat
...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Am citit fuga pe aici,
Urez cu intarziere
LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR MARIILOR SI MARIANILOR!
LA MULTI ANI CU FERICIRE PANA LA ADANCI BATRANETI, DRAGA OANA!

LA MULTI ANI NELIA!
LA MULTI ANI EGONSIS!
Imi pare tare rau sa aud de Soph
...sper sa se faca rapid bine.
Urez sanatate rapida si Theei..ofof
.
Ramo,la Moeciu la casuta am fost noi anul trecut..e f frumos,liniste teribila...cu conditii maxime...si noi am mai vrea..mai frumos insa e sa fie 2 familii fiindca sunt 2 casute in curte...
SILUAN
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

La multi ani,Oana!!