Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olga,acum am citit Imi pare rau,rau Sanatate muuulta!!

Claudia(D) Nu am descarcat pozele inca,dar cum le descarc,ti le trimit! Oricum,mai multe are Giani-si filme si poze.Abia astept sa le vad!

Imi pare rau ca suferiti din cauza caldurii..Pentru noi e ok..Pe plaja-i bine din pricina brizei,apa a atins ieri temperaturi record,cred si nu am rezistat si am facut o baie-senzational a fost-ma simteam asa de usoara,nu ma mai durea nimic

Va pup!Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi imi pare tare rau ca dupa atata timp inca mai ai de tras. Eu nu inteleg ce poate face ex-ul cu cartile tale, in special cele de medicina, inafara de prostescul "nu ti le dau tocmai ca stiu ca le vrei", iar asta dovedeste inca o data ca drumul tau e cel bun. Sa vezi ce biblioteca mare si frumoasa o sa ai in noua casuta

Olga sanatate multa Sofiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Va pup, nu stiu cand voi mai avea acces la net. Sa ne citim cu bine!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze ma bucur tare ca-ti prieste marea dar de ce zici ca nu ai mai rezistat si ai facut baie?.. eu n-as mai fi iesit deloc, in locul tau, intre orele 'bune' normal.. stii ca e chiar cea mai indicata forma de relaxare ptr gravide, nu trebuie sa te agiti, face bine si doar sa stai, sa zaci in apa
gudinde haudi, ce faci?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

luny ce sa fac ... mi-e caaaaaaald. Si cand ma gandesc ca trebuie sa ies si vad ce caldura e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

La Multi Ani, fericiti si senini, draga Bubule!

La multi ani, Mariilor!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

dana_singh, da-mi adresa ta de mail pe PM, trebuie sa-ti dau un forward la mailul primit la donatia pt Siluan, caci nu inteleg ce vor de la noi...am verificat in contul de PP si nu au intrat banii de la tine. Undeva e o problemuta...

Mergi la inceput

helpppp!!! cine are Pay Pal si a primit plati pe el!!! eu pana acum, de pe al meu, doar am facut plati, asa ca nu ma prind ce si cum!
Deci, contul e facut, se pot primi banii, insa nu au intrat in cont, nu se vad pe extrase, inca.
Am vazut ca nici acel cod PPxxxx nu este pe extras, deci verificarea nu s-a facut. Am dat sa se verifice si imi da un mesaj de eroare!
Trebuie mers la banca si facuta o cerere? Tin minte ca eu am facut ceva de genul...nu mai stiu . Dar am senzatia ca pana nu bag codul ala, cu ce PP avem noi acum putem face numai plati, nu sa si primim. Adica, banii ii "primim", dar nu se face transferul. In dreptul sumelor primite scrie clar "completed", dar in extrase nu sunt! HELP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Luati de serviti:
Sa fim sanatoase si sanatosi cu totii!
La multi ani tuturor!
Doamne ajuta lui Siluan si parintilor!
Sanatate Sofiei
Tuchi, nu poti obtine ceva ordin judecatoresc sa-ti iei lucrurile? Ceva legal, ca doar sunt lucrurile tale; eu stiu ca politia asista la chestii de astea, sa se desfasoare in ordine!
Sanatate puiut de Ariel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

La multi ani Oana draga! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!

La multi ani si sanatate si celor ce poarta numele Sfintei Marii!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput