Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Olgu!

Eric e alergic la ciprofloxacin
la 4 luni cand a avut o infectie urata cu pioceanic ,i-au dat intravenos
branula era la el in cap
sa nu iti spun cum s-a umflat
i-au schimbat imediat
sanatate va doresc

Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, am revenit acasa, mai devreme din cauza caldurii, efectiv mi sa facut rau. nu ma puteam odihni si am ales sa plecam cu o zi mai devreme. am primi bani pe o zi, si la 2 noaptea: trezit si dusat copchil, plecat la drum lung, prin ceata urata-urata( eu asa de obosita incat am adormit in dreapta , sostul si el obosit insa a tras de el)

in afara de caldura nu m-a deranjat absolut nimic si as mai fi stat si o luna! m-am intalnit cu Giani din Sibiu si Zoze ai m-am simtit foarte bine.( giani, zoze, astept si pozele de la voi cand reveniti pe acasa)
poze si alte povesti pe maine, sa vad cand am timp. de moment sunt in bv, unde e multttttt mai racoare, unde ma pot odihni si sper ca mi se vor desumfla picioarele.

am incercat sa citesc din urma, asa pe diagonala. multa sanatate puiutilor bolnaviori. Siluan sa reziste pana la transplant, multa putere parintilor lui si noroc la strangerea banutilor pentru aceasta operatie.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+20 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Marii si Marini,mici si mari!!
Sa aveti o zi frumoasa-petrecuta alaturi
de toti cei dragi voua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pupici, randunici! Ne-am intors si noi acasa. Mie mi-a priit marea, ba chiar m-am odihnit mult mai bine ca acasa, ca acolo aveam aer conditionat si pe plaja briza. Aici vad ca e o caldura de mori. David cred ca sufera de la drumul de ieri cu aerul dat drumul, ca aseara a avut nasul infundat si acum vad ca ii si curge si e si putin caldut... Sper sa ne revenim.

La multi ani Mariilor!

Am aflat ca Siluan asteapta transplantul... Doamne ajuta!! M-am tot gandit la ei zilele astea cand n-am avut net... Sper sa iasa totul bine!

Olgule, sanatate Sophiei!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

tuturor sarbatoritilor zilei de astazi! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Blanka, Ioana, multumesc!

Azi-noapte a vomitat Debridatul cu antibioticul...nu am dormit de la aceeasi fatidica ora 3:20 si sunt inspaimantata de gandul de a ma duce din nou la spital Acum de dimineata a baut apa si vreo 140ml de lapte HN in mucilagiu de orez...e vesela, dar stiu eu? Nu mai poooot

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
pentru toata lumea!

La multi ani sarbatoritilor de azi!

La multi ani, Bubulina gospodina!
Sa fii sanatoasa si iubita si mereu fericita impreuna cu baietii tai!

Olgule, of, of, of!

Nu mai imi amintesc exact, dar am impresiaca Salmonella aia se poate cantona prin tubul digestiv si reactiva....
N-am nici o carte la mine unde sa citesc....
Din pacate fostul nu ma lasa sa-mi iau cartile de acasa....si e o biblioteca intreaga, de cand aveam 10 ani imi cumpar carti!
plus toate cartile de medicina....milioane bune bagate acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, BUBULINA DRAGA!! SA FII SANATOASA SI MEREU FERICITA ASA CUM TE STIU!
LA MULTI ANI MARIILOR DE AZI!

olgutz offoff.. ce rau imi pare.. sper sa isi revina Sophie cat mai repede.. Doamne ajuta!

ce calduri... ce vreme... snt lesinata ca dupa o zi de munca si e abia 10.30

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ce liniste pe craca...

am fost in parc, am stat o ora jumate...la umbra am respirat, insa drumul inapoi( care e doar de 5 minute)ne-a terminat...

ma duc sa umflu piscina de plastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi voi stati la curte acum, nu? ce misto tre sa fie!!.. ia sa bagi si tu niste poze cu copiii la balaceala

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Bubulina!
La multi ani tuturor Mariilor!

Mergi la inceput