Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 5
tuchita spune:
in alta ordine de idei...sunt tare frustrata ca nu renunta Seb la pampers!
Daca nu il are pe el in general se cere, la somn nici o sansa..
Insa de cateva zileurla, face crize urate daca i-l dau jos, plange si se roaga de mine sa ii dau pampers...ii povestesc, o iau cu logica si mama logicii...
ma rog....aveam si eu un stres sa il dezvat pana in toamna, cand merge la gradi...
si cu gradi nu stiu de fapt ce sa fac, parca nu l-as mai duce si l-as tine acasa, daca tot am bona...
Pe de alta parte nici de bona nu sunt 100% multumita....e femeie buna, curata, ingrijita, insa mi se pare prea moale in relatia cu copiii...vrea sa fie totul bine si ii lasa practic sa i se urce in cap.
din pacate caldura asta ne-a terminat, nici in parc nu a mai fost de mers, au stat in casa toata ziua...Ilinca e umflata de atatea desene!
ma rog, pana in toamna ma voi decide....
pana atunci de-abia astept sa ne mutam in casuta noua!
Olgutzika spune:
Cine m-o fi pus sa citesc despre ciprofloxacin
? Mi-a spus ca nu se administra pana recent la copii, dar acum se administreaza
Urasc internetul, afli si nu poti dicerne, pentru ca nu ai cunostinte...pentru ca normal e sa ai incredere in medicul ala. Si nu sunt in stare sa imi controlez teama si nervii!
Deci: leucocite 15.080, maxima 10.040
netrofile 82,1%, maxima 71%
Vorbim de o infectie puternica care sa justifice mizeria aia de medicament? Din care trebuie sa ii dau 7 zile? HELP!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
aliceionescu spune:
Salutari din departari!![]()
Thea, ca mare artista ce se dovedeste a fi, isi admira in fiecare zi kk din olita. Alaltaieri a facut 'o veverita de caca', ieri- 'un melc' iar azi, 'o luna de kk'...Sper sa nu aiba pretentia sa deschida si o expozitie. :))
Olgutzika spune:
Cata, pampersul e fructul oprit, lasa-l in boii lui, o sa renunte la ei. Ce rezolvi asa? Te enervezi si tu, si el, si nu obtii ce trebuie. Tu te stresezi ca era un task de rezolvat pe perioada concediului. Greu de facut, ca asa a fost sa fie, rezulta nervi, rezulta concediu nesavurat. Pentru ce? Lasa-i incolo, vine vremea lor.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
Olgule, of, te inteleg cu Cipro...ca am trecut si eu prin niste spaime cand a trebuit sa i-l dau luiSeb pentru otitta.
seb insa schimbase 6 antibiotice din clase diferite, avea pneumococ sensibil doar la Cipro si la Gentamicina...a fost un fel de ultima solutie de tratament.
Cand am fost la Copenhaga stiti ca Seb a facut otita din nou( la vreo 3 luni dupa terminarea seriei alea ingrozitoare) iar tatal lui i-a dat de la sine putere Cipro...
Nu va spun cat de tare m-a certat Dan Gheorghe ca i-am dat Cipro, ca ramane un antibiotic de rezerva la copii, ca daca il folosim din prima in curand vor fi germeni rezistenti si la Cipro.
Am citit si eu netul atunci, cei din afara il mai dau intr-adevar la copii, dar in cazuri fara alta solutie.
Eu personal as trata un copil cu suspiciune de ceva digestiv sau urinar cu Cedax.
Alicel, te pupacesc si pe tine si pe domnisoara artista!
Olgutzika spune:
Cata, cate zile a luat atunci Sebi cipro? Infectia lu' fii-mea ti se pare grava ( din rezultatele hemoleucogramei, adica )?
Alice, hello
.Haioasa Theea, ca de obicei
. Sunteti bine, in rest, da?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
7 zile, cate un sfert dintr-o pastila de 250 la 12 ore. Era calculat in functie de greutate.
15000 leucocite nu-s putine....si eu sunt de parere ca mai bine ii dau antibiotic 3 zile degeaba decat sa ma fac ca nu e nimic sau sa cred ca e viral si sa dau in ceva mai rau.
ariel_7000 spune:
mi-am sters mesajele cu pricina, sper sa o faca si celelalte fete.
in rest, numai bine!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ariel_7000 spune:
alice, la fel si teo
. el mai face asa si cu pishu'
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Olgutzika spune:
Sof ia 1 sfert si inca jumatate dintr-un sfert la 12 ore, deci 3/4 dintr-o pastila 7 zile pe saptamana. Nu am dubii ca e cazul sau nu de antibiotic, ci de ce fel de antibiotic. Saru'mana de ajutor
!
Evident, se kk apos...deci a fost ceva gastro...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia