Nu-mi mai spune "te iubesc''
Raspunsuri - Pagina 5
mirela0521 spune:
sunt de acord cu marius! ignora pt o perioada problemele cu sotul, lasa-l in plata lui pt o vreme, nu il mai dadaci cu nimic, detaseaza-te de problemele conjugale si axeaza-te pe tine si pe copil, petrece timp doar tu cu piticul, doar tu cu prietenele/vecinele tale. cand va fi pregatit, daca va mai avea ceva de obiectat, isi va deschide el sufletul in fata ta. e de la sine inteles ca lipsa banilor, lipsa spatiului (am inteles ca stati intr-o casa aglometara cu tot cu parintii tai), lipsa timpului petrecut doar in cuplu duce la o detasare sentimentala, o ruptura fata de cum a fost odata cand era bine. poate el se simte neapreciat pt ceea ce face, poate are o nemultumire personala ca nu poata sa faca mai mult, poate isi doreste un job mai bun pe care nu poate sa il obtina din diferite motive, cine stie ce il streseaza pe el si se descarca pe tine si rel voastra. asa ca da-i pace! lasa-l sa se linisteasca, nu aduce in discutie divortul sau despartirea. la urma urmei tu il doresti si il iubesti la fel ca inainte, nu? da-i timp sa isi puna si el gandurile in ordine, sa te redescopere pe tine cea de care s-a indragostit si pe care si-a dorit-o de sotie.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
marius spune:
Recunosc faptul ca am scris un pic si din experienta mea. Trebuie uneori sa stim sa trecem mai departe fara sa ne macinam creierii excesiv. Ne chinuim singuri si daca reusim sa schimbam un picut macar macazul uneori cand trecem dicolo de hop ne vine sa radem (sau sa ne dam o palma peste frunte)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gabrilici spune:
Mirela ai mare dreptate. Intr-adevar traieste o mare dezamagire la nivel personal..adica isi dorea mult un job important, bine platit dar nu a fost sa fie, cel putin nu acum.e un tip capabil si ambitios dar in clipele astea nu stiu cum sa ma port cu el. il iubesc mai mult ca oricand si ma sperie un pic...mai mult cat ma simt de dependenta emotional de el.nu vreau sa il pierd, desi in ultima vreme ma scoate din minti si ma raneste gratuit.
marius ma gandeam eu ca vorbesti din experienta.din pacate cred ca mai toata lumea trece prin d'astea.
parca am innebunit.in fiecare zi imi propun sa nu ii mai zic nimic despre subiect.rar reusesc sa ma abtin.sunt cam disperata, recunosc.o sa incerc sa va urmez sfaturile pe care le citesc cu interes de fiecare data.
va multumesc!
Mami de Sofia frumoasa si scumpa
Gabrilici spune:
titlul pe care l-am dat subiectului imi provoaca un zambet trist.sotul meu nu mai are niciun fel de dispozitie pentru mine.azi, vorbind la telefon, nu a putut sa-mi mai zica "te pup".a zis ca imi zice asta cand simte el nevoia nu cand ii cer eu.poate va amuza un pic supararea mea dar mi-e greu sa fiu un nimeni pentru cel pentru care, pana nu demult, paream a fi ..tot:iubita, prietena, sotie, partenera in toate.am obosit.mi-a mai zis ca imi place sa domin.nu mai are nicio vorba buna pentru mine,de gesturi ce sa mai vorbim...am inceput sa regret ca 'l-am provocat'la dialog.si colac peste pupaza,am ramas si fara serviciu, si fara indemnizatie.nu mai pot relua indemnizatia ca deja am declarat venit,eu fiind PFA pe traduceri.incerc sa fiu o mama buna, dar si in preajma copilului sunt nervoasa sau suparata.ai mei sunt ca doi detectivi in alerta, sesizand oarecum problemele dintre mine si sot.
as vrea sa ma mut cu tot cu copil, cu sau fara sot,dar momentan situatia financiara ma impiedica sa fac acest lucru.as fugi departe, departe, sa nu mai stiu de nimic.sunt disperata si nu stiu incotro sa o apuc.
iulix spune:
Gabriela fuga nu e buna... asa ai agrava si mai mult situatia. Pune-te si in situatia lui... trece prin momente stresante, are nevoie de odihna si de liniste. Da-i un timp... stiu ca e greu... dar numai asa iti vei putea reanaliza viata fiind linistita si detasata.
Cum au spus mai multi prioriatea ta trebuie sa fii tu si copilul; voi sa fiti frumoase si sanatoase, ca daca e sa se dea pe brazda sotul se va da.
mirela0521 spune:
gabi iti inteleg supararea, faptul ca simti ca s-a produs o prapastie fizica si emotionala intre tine si sotul tau, mai ales acum ca ai ramas si fara serv, ca nu mai ai o ocupatie a ta si nici bani proprii de cheltuit. de plecat nu ai unde sa pleci cu copilul, mai ales ca nu ai serv. din ce o sa traiti? in plus de ce sa pleci doar tu cu copilul? de ce ai vrea sa te separi de sotul tau, din moment ce tu il iubesti si iti doresti o rel cu el? el ar fi de acord sa plecati din casa alor tai? daca ati putea sa stati separati de parintii tai, mai ales ca zici ca fac si pe detectivii in ultima perioada, nu ar fi rau. poate chiar ar fi o decizie buna, insa nu stiu cum v-ati descurca doar din salariul lui sa platiti chirie si sa traiti 3 pers.
mirela0521 spune:
ah, si inca ceva: nu il mai provoca pe sot la tel despre subiecte care stii bine ca ii provoaca disconfort. cine stie cine este pe langa el si in ce imprejurari il gasesti la tel. si chiar si sa nu fie asa, lasa-l sa spuna el din proprie initiativa ceea ce simte pt tine. stiu ca este greu si ca tie ti-e dor de cuvintele acelea pe care nu le-ai mai auzit de mult, dar daca tu il tot pisezi marunt-marunt cu chestii "mie mi-e dor de tine, tie iti este?!", "te pup si te iubesc, tu pe mine?!" normal ca el se simte presat, ca si cum i-ai pune pistolul la tampla si ii ceri sa iti faca declaratii infocate si sincere...
mirela0521 spune:
sper sa nu iei in nume de rau ceea ce ti-am scris, ok?
Kahyla spune:
daca nu-ti mai spune ca te iubeste, nu inseamna ca nu mai simte iubire pentru tine, conteaza faptele si ceea ce simti tu.
Fostul meu partener spunea intr-una ca ma iubeste, ca sunt singura, unica, fenomenala etc etc dar se purta urat.
Cred ca stresul, lipsa de comunicare au dus la o distantare intre voi doi.Nu sunt experta in relatii...dar cred ca tu ai devenit dependenta de el si de iubirea lui...nu te simti completa sau sigura pe tine daca el nu iti spune tot ceea ce vrei tu sa auzi, in momentul in care il preseszi si te plangi, se va simti constrans si poate manipulat...incearca sa te concentrezi pe lucrurile care iti plac, oferai atentie si nu te plange toata ziua ca nu a spus te iubesc, ca nu a spus te pup etc...
Totusi ar fi bine sa te reevaluezi, sa-ti reevaluezi relatia si sa vezi care sunt hibele in spatele acestei lipse de comunicare.Poate fi totul doar in imaginatia ta sau pot fi rani prezente sau trecute sau alte probleme nerezolvate.
Numai bine
Gabrilici spune:
nici vorba de suparare mirela.ba dimpotriva.va multumesc si tie si kahylei pentru mesaje.e clar ca undeva am gresit si gresesc si eu.
cat despre mutat, sotul meu nu vrea desi eu i-am propus de multe ori in trecut.zice ca nu ne-am descurca cu banii. asa e:sunt dependenta de el, de iubirea lui si nu stiu cum sa reactionez constructiv la tot ce se intampla.de aceea ma tot plang la voi si va cer parerea.il iubesc dar probabil ca asta e un mare test pentru iubirea noastra.si imi dau seama ca il agasez cu atitudinea mea, cerandu-i sa-mi zica vorbe dulci cand vreau eu.
poate sunt egoista.pana acum eu am tot avut probleme de sanatate si el mi-a fost alaturi din absolut toate punctele de vedere.el era cel care ma facea sa ma simt ok, imi dadea curaj si forta.acum, cand cred ca el are o problema dincolo de cele cu mine, eu nu stiu sa ii fiu alaturi.am senzatia ca ma invinovateste pentru tot ce merge rau in viata lui.si intr-un fel sau altul cam asta mi-a reprosat.
va mai astept cu pareri.
va multumesc!