Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

iti tinem pumnii,Gabrilici!Pana la urma cu sau fara ""te iubesc"" ideea e sa-l simti langa tine,sa ajungi sa poti comunica deschis cu el,pentru c asta e cheia oricarei probleme,odata discutate problemele devin mai rezolvabile decat daca nu se dezbati.
Te pup si o seara buna!
Andreea,mami de Andrei nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

De vreo 3 luni nu mai aud cuvintele care altadata nu lipseau.'te iubesc'lipseste din ceea ce el imi spune.L-am intrebat si dupa indelungi discutii, mi-a spus ca pur si simplu nu mi-o mai poate spune, nu mai simte nevoia.Nu ca nu ar simti, dar nu mai simte nevoia sa o spuna.zice ca nu are pe altcineva si ca nu are nimic sa imi reprosez.nu cred nimic si intre timp o iau usor razna.plang si ma intreaba dece si dupa ce ii explic...imi zice ca exagerez si ca nu am de ce sa plang.ce sa cred?voi ce ziceti?
pana acum a fost omul ideal, alaturi de mine mai ales la rau, dar si la bine.

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

spune-i tu "te iubesc" cand simti nevoia si nu mai cersi fatis de la el declaratii, risti sa devii agasanta, va veni vremea sa culegi roadele detasarii tale de aceasta dependenta psihologica de declaratii, roadele iubirii tale simple, neconditionate, dovedite cald, calm, zilnic, verbal, nonverbal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Andreea iti multumesc de incurajari!Am inceput usor usor sa vorbim despre ce-l macina.
Dorsilia eu ii spun ca-l iubesc si incerc sa nu il agasez doar ca atunci cand ii spun eu el are o reactie ciudatica...adica parca se simte fortat sa raspunda cu un 'si eu' pe care nu cred ca ar vrea sa-l zica.Am devenit si eu un pic frustrata dar probabil ca odata reintoarsa la serviciu nu voi mai avea timp sa desfac firul in 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

Andreea iti multumesc de incurajari!Am inceput usor usor sa vorbim despre ce-l macina.
Dorsilia eu ii spun ca-l iubesc si incerc sa nu il agasez doar ca atunci cand ii spun eu el are o reactie ciudatica...adica parca se simte fortat sa raspunda cu un 'si eu' pe care nu cred ca ar vrea sa-l zica.Am devenit si eu un pic frustrata dar probabil ca odata reintoarsa la serviciu nu voi mai avea timp sa desfac firul in 16

"parca" si "nu cred" observ in raspunsul tau....deduc ca nu stii cu siguranta, nici el nu ti-a spus explicit ceva, insa tu interpretezi, ceea ce nu e sanatos, adica te gandesti la ce e mai rau....si nu e copil mic sa aiba nevoie de n-spe atentii speciale cand te vei reintoarce la serviciu. Trateaza-l ca pe un adult, nu-l mai bibili atat...si mai ales nu-ti mai bate capul cu interpretarea reactiilor lui, tu daca-l iubesti arata-ti afectiunea cum crezi mai bine, natural, si gata, restul se afla in "terenul" lui. Nu poti sa-l determini nici cu cicaleala si nici altfel sa iti dovedeasca iubirea exact asa cum ai avea tu nevoie. Fii tu impacata ca faci tot ce consideri ca e bine pt relatia voastra si nu te mai stresa.

Mergi la inceput

Ai dreptate, Dorsilia.Voi incerca sa-ti urmez sfaturile.Nici macar nu imi place sa-l tratez ca pe un bebe.Are 31 de ani...totusi.
Iti multumesc!

Mergi la inceput

Revin la subiect, din pacate.Simt nevoia sa va povestesc prin ce trec desi nu cred ca se mai poate face ceva.
dupa indelungi incercari, sotul meu a inceput sa vorbeasca.si mi-a zis asa: ca simte ca i s-a luat de tot de relatia asta de dinainte de a ramane insarcinata (adica de mai bine de 2 ani), dar ca a tot sperat ca se va schimba ceva, dar ca lucrurile s-au inrautatit dupa ce am nascut, ca nu se simte incurajat in cariera decat teoretic (tot aplica la diverse joburi si la unele ii ziceam ca nu stiu ce sanse are, din cauza ca unii pot avea pile sau mai multa experienta), ca nu se simte ajutat in ceea ce priveste contributia financiara (decat tot teoretic si ca de ce nu mi-am luat job mai demult, desi eu am inceput sa-mi caut inca de cand bebe avea 10 luni, iar anterior, pe langa jobul de la stat,prost platit, faceam diverse pentru a aduce bani in casa), ca mereu ma eenrvez si tip si ca nu ii mai vine sa imi spuna nimic, ca a incercat sa-mi spuna una alta dar ca eu nu l-am ascultat (desi si eu am ramas de f multe ori vorbind singura pt ca el adormea), ca sunt prea autoritara si ca-l tin sub papuc (asta mi-e firea) si ca toate astea (multe, nu?)au anulat tot ceea ce eu am facut bine vreodata in relatia noastra.singura relatie dintre noi, de aproape 2 luni, este aceea de colegi de camera care nu se mai inteleg.eu sunt din ce in ce mai frustrata, mai furioasa, mai ranita.plang neputincioasa, acasa, pe strada...oriunde.vreau sa indrept lucrurile dar sotul meu nu face nimic in sensul asta.imi tot zice ca o sa vedem ce facem si ca sa nu mai iau totul asa in tragic si asa de personal.am obosit psihic si fizic sa ma lupt cu morile de vant.am inceput serviciul si incerc sa nu ma las afectata de problemele personale.sper ca banii pe care ii castig sa mai amelioreze un pic lucrurile, desi.....ma gandeam ca daca am reusit sa supar asa de tare un om ca el, care mi-a fost realmente alaturi la rele si la bune si caruia nu aveam ce sa-i reprosez din niciun punct de vedere, inseamna ca sunt de proasta calitate.nu reusesc sa ma adun si sa fac ceva constructiv pentru a salva lucrurile.uneori zic ca vreau sa divoretez si ii zic asta si lui pt ca in ultima vreme ma simt un nimic.din femeia frumoasa si iubita de sot nu a mai ramas decat o amintire.sunt un nimeni pentru el, desi ma contrazice cand ii zic asta.e si penibil uneori.aude la radio o melodie de dragoste, incepe sa o fredoneze si cand ajunge la "i love you" se opreste. nu mai are dispozitie sa facem....nimic impreuna,dar zice ca nu are pe altcineva ci ca pur si simplu.tot ce mai aud de la el sunt:o sa vedem ce facem si pur si simplu nu mai pot sa...
nu stiu cat am fost de coerenta. va astept cu pareri pe cei care aveti nervi sa cititi mesajul meu.

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

vai gabrilici !ce ginduri crude cum ,,de proasta calitate,,de ce te acuzi si te dezamagesti singura?cauta,asculta ce ti a spus sotul tau!incearca sa te schimbi putin,nu il mai presa,ai mai multa incredere in el si in tine.cred ca daca tu te stapinesti si nu mai faci ce el iti reprosaza inca mai poti face ceva pt voi 3 impreuna!si iti mai spun parerea mea,nu ti mai permite niciodata sa ai o parere atit de urita despre tine!numai ginduri bune iti urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Gabrilici, imi pare rau pentru ce ti se intampla. Barbatii nu-s chiar aceeasi specie ca femeile. Nu gandesc la fel, nu actioneaza la fel. Daca dupa ceea ce ti-a spus tu iti faci asemenea scenarii si te invinovatesti pe tine, nu e ok. Oi fi eu mai extremista, dar mie mi-ar spune sotul meu ce ti-a spus al tau, l-ash ruga sa ne separam. Pana se lamureste exact ce vrea si ce nu vrea de la viata noastra. Desi e dureros, poate ai putea sa-l intrebi daca nu ar fi mai bine sa va despartiti o perioada? S-ar simti mai liber, mai putin presat si poate ar judeca situatia altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca in locul tau m-as focaliza pe job si pe copil. Deja cred ca ar fi mai mult decat suficient. Nu mi-as mai pierde nici macar o fractiune de secunda sa imi macin gandurile cu sotul despre sotul daca sotul si asa mai departe. Ai job? Ai. Ai ce sa faci acolo? Presupun ca da. Ai copil? Ai. Deci deja sunt o gramada de lucruri de rezolvat. Si probabil daca as fi in locul tau as avea grija cum arat, cum ma imbrac, as merge la cosmetica, la sala, m-as plimba atunci cand as avea timp liber. as iesi in oras la un suc/ceai/cafea/inghetata nu conteaza cu una sau mai multe prietene. Mi-as lua copilul si as pleca prin magazine sa vad ce a mai aparut. Nu ar fi suficient pentru 7 zile din 7? Sotul? E Ok. Vine, pleaca, mananca, doarme, merge la serviciu, vine inapoi. Daca doreste ceva - va spune el. Daca nu, nu.
Ce este asa de complicat?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Parerile voastra ma ajuta mult.Da, trebuie sa incerc sa nu mai imi fac scenarii si sa nu mai am o parere proasta despre mine.Separarea....am invocat-o dar nu prea am curaj sa si pun in practica.incerc sa fiu mai indiferenta.si da marius, ai mare dreptate:jobul nu ma lasa sa ma gandesc la altceva timp de 8 ore iar copilul e bucuria mea si slava Domnului e sanatoasa!am grija de mine, ma aranjez si o sa incep sa ies mai mult. am obosit sa ma invart in jurul sotului, ca sa zic asa.om trai si-om mai vedea.vreau sa ma mobilizez pe chestii pozitive si sa merg inainte.
va multumesc din suflet pentru sprijin!

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput