Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

http://www.youtube.com/watch?v=o1fbHLYAC8I

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Madutza!
Imi plac mult cei de la Taxi dar melodia asta nu o stiam.Intamplator i-am cunoscut personal.Sunt niste oameni deosebiti.
Iti multumesc frumos inca o data!Cred ca versurile spun un mare adevar.

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Te-ai gandit ca poate nu aveti aceleasi referinte? Stii cum e? Desi sunt importante cuvintele cred ca sunt si mai importante simtamintele. Daca rostirea sau nerostirea acestor cuvinte atarna atat de greu acum pentru tine ce te vei face mai tarziu cand alte si alte probleme hai sa zicem mai esentiale se vor cere a fi rezolvate?
Nu stiu de cata vreme sunteti impreuna, insa din punctul meu de vedere conteaza mult mai mult ce ai scris chiar tu si anume:
"pana acum a fost omul ideal, alaturi de mine mai ales la rau, dar si la bine" cu remarca asupra timpului trecut pe care il folosesti cu prea multa usurinta. Sa inteleg ca pana cum a fost omul ideal la greu de acum nu mai este omul ideal la greu pentru ca TU nu mai auzi cuvintele te iubesc din gura lui? Unde e greul? Hai nu fii copil. Ai un sot ai un copil si asta te macina pe tine asa de mult? Are dreptate din punctul meu de vedere. Exagerezi.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Perfect de acord! De asta iti faci tu zile amare? Pai nu e mai important cum se comporta in relatie? Decat ce spune? Zau asa, chiar esti exagerata, si nu iti spun cu rautate. E important, intr-adevar sa auzi cuvintele, dar mai important e sa te simti tu iubita.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

Cuvintele voastre m-au mai linistit un pic.Sunt constienta ca nu trebuie sa fac atata caz, dar constat o schimbare la el si asta cu'te iubesc'pe care nu il mai spune e cea mai evidenta.poate sunt copilarii, caci nu pot spune ca faptele lui nu mai denota iubire.ii acord toate circumstantele:eu nu mai arat cum aratam, sunt prea cu gura pe el, am avut cateva probleme de sanatate si m avut sprijinul lui deplin, plus ca stam cu ai mei care nu-s tocmai comozi.relatia per total a avut de suferit.mi-e teama sa nu-l pierd si as vrea sa indrept ce ar mai fi de indreptat.mi-e teama de o decizie brusca din partea lui, e genul 'mi s-a luat.pa'.pe de alta parte, poate am prea mult timp liber si fac din tantar armasar.
oricum va multumesc de pareri si va mai astept.

Astea nu sunt motive sa nu-ti mai spuna... mai cu gura pe el, decat eu pe al meu, nu cred ca stai... si al meu imi spune tot timpul. NU e data sa vb. la tel, sau sa ne trimitem ,mesaje sa nu se termine mes. sau convorbirea cu te iubesc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Sunt oameni care nu prea pot sa spuna "te iubesc", sau pot la inceputul realtiei, apoi devine "o copilarie". Dar... daca a putut aproape 10 ani si acu, deoadata nu mai vede rostul... Ce sa zic... Nu e ceva ce poti obtine presandu-l sau cerandu-i explicatii. In schimb poate nu strica sa fi atenta la restul detaliilor din relatia voastra (fara a da in gelozie extrema sau in paranoia pt orice fleac!).
Poate, fara prea multe intrebari, dar cu observatie atenta, vei afla motivul.

Eu., personal, am fost o pupacioasa si o iubicioasa... pana cand sotul meu m-a dezamagit cumplit... de cateva ori la rand. Si iata, sunt 5 ani de cand nu0i mai pot spune "te iubesc"... pentru ca as minti...

Sper ca in cazul vostru sa fie ceva minor, ceva "strict barbatesc", dar daca si gesturile de afectiune incep sa se rareasca, cred ca nu e cazul sa ignori. E important sa incerci sa intelegi ce s-a intamplat, si sa actionezi,pana nu se raceste relatia si mai mult.

Mergi la inceput

Pai spuneam si mai inainte.Faza cu lipsa lui 'te iubesc'e cea mai evidenta chestie.Au inceput multe sa lipseasca..., mi se pare ca ceva il deranjeaza dar refuza sa spuna ce.Zice ca 'nimic'.Nu imi mai spune cele doua cuvinte de vreo 3-4 luni.Nu mai e asa afectos si e cam indiferent.Pana acum era asa cum spuneam, tot ce-mi puteam dori de la un barbat.In ultima vreme sunt asa...o colega de apartament de care i se face mila cand incepe si boceste.Am mai trecut acum cativa ani prin ceva asemanator, cand mi-a zis, intr-un final, ca nu crede ca ma mai iubeste.Am trecut prin multe de atunci, si daca nu m-ar fi iubit, nu cred ca ar fi stat langa mine.Nu stiu cum sa-l ajut si cum sa ma ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Eu cred ca ar ajuta sa vorbesti cu el ,in liniste,undeva.Il inviti in oras,luat masa undeva si vorbiti linistiti.Daca ai remarcat si alte schimbari/raciri in comportament inseamna ca ceva il supara,poate fi doar o perioada mai proasta cum a mai zis cineva,probleme la serviciu,cum ai zis chiar tu,sau poate s-a saturat de aglomeratia de acasa.Asta am patit-o si eu,de asta am amintit de asta.Poate ar fi bine,desi cred ca este greu financiar,sa fiti doar voi trei separat,sa vezi daca se schimba ceva.Vorbeste cu el,dragastos,fara reprosuri.Incearca sa afli ce-l supara,poate se poate remedia.De obicei,dupa multi ani apar acele praguri/hopuri in casnicie.
Sper sa le depasiti cu bine.bafta multa si asteptam vesti.
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Iti recomand o carte care mie mi-a deschis un pic "orizonturile" despre modurile in care poate fi exprimata iubirea si pt sot si pt copil. www.supercarti.ro/carte/cele_cinci_limbaje_ale_iubirii.html" target="_blank">Cele cinci limbaje ale iubirii de Gary Chapman
Trebuie sa vedeti care este canalul de iubire al fiecaruia si sa va exprimati iubirea in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Hi, hi, mie nu mi-a spus niciodata ca ma iubeste :) dar o simt.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Sunt oameni care nu spun te iubesc dar nu e cazul lui.Mi-a zis de curand ca abordez problema prea in forta si ca nu ii vine sa imi mai spuna nimic.Deci trebuie sa ma ponderez.Si cred ca aglomeratia din casa dauneaza mult.Ideea de a locui doar noi trei nu pare sa-i surada, dar cred ca e din cauza ca momentan nu ne-am descurca financiar.Oricum ma ajuta ca ma ascultati si imi spuneti si voi parerile voastre.

Mergi la inceput