PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI CARA!
Sa cresti mare si sa fii fericita printesa mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Cu intarziere si scuzele de rigoare, urez la multi ani:

ANA de TRULI
MARA de TURTURICA
STEFAN de ANA

si pentru azi, la multi ani si tot binele ALLEGRA si SERBAN

Noi ne luptam cu multe (as zice si marunte, dar pentru mine nu sunt), insa speram sa trecem si peste perioada asta, oricum timp sa detaliez nu am, nici dispozitie.

Felicitari si succes noilor gradinari!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, am mai scris ca si noi ne confruntam cu aceiasi problema, daca asi stii solutia ti-asi zice-o, insa nu am descoperit-o inca .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani pepenasilor care si-au serbat ziua zilele trecute!!!

Si astazi La multi ani,CARA!!! sa cresti mare si santoasa!!

TECKY,DIDI..noi suntem la polul opus..luam bataie de la toti copiii din parc.Mi-e o mila de ea...eram cu ea la o terasa..si mai era o familie cu un baietel,s-au jucat foarte frumos,dar am observat la Irina ca atunci cad vroia sa puna mana pe o masinuta se uita foarte atenta sa vada daca se uita baietelul. Daca se uita la ea, lua manuta instantaneu de pe masinuta lui. Mi se rupe sufletul sa o vad asa bleguta. Ea da toate jucariile ei si nu riposteaza nici atunci cand i se ia in mana. Daca primeste palme sau este imbrancita,nu plange ci vine la mine si vrea sa plecam. Dar baieteluyl s-a jucat frumos si i-a dat masinutele lui...

Eu nu am mai intrat...am fost foarte afectata de tragedia de la Giulesti...
Si de asemenea sunt ingrozita de cazul micutului Siluan.
Nu am o stare excelenta,asa ca am intrat doar sa felicit pepenasii si mamicile sarbatorie.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dupa tot stresul si emotiile cu gradinita sofiei, am constatat aseara , cand am fost sa o recuperam, ca i-a placut. ba mai mult: A MANCAT TOT! dat TOT ce i s-a pus in fata. zici ca a descoperit mancatul pentru prima data. a mancat si acasa....
Nu vroia sa mai plece de acolo, ma tragea si pe mine la joaca....
Cand m-am dus sa o iau am gasit-oi la gustarea de seara. draga de ea ce cuminte manca la masa. S-a gandit sa fuga la mine dar mai intai a stat sa termine din farfurie, sa isi stearga manutele si abia apoi a fugit. nu pot sa cred. acasa nu avea rabdare sa stea 2 secunde pe scaunel.
Azi dimineata a sarit in bratele educatoarei si pe mine nici nu ma mai baga in seama...

directoarea a filmat-o cum mananca si mi-a aratat, sa nu cumva sa cred ca fabuleaza....:)))

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALLEGRA! sa cresti mare si sanatoasa

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ALLEGRA!

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am reusit sa mai citesc din urma cate ceva, dar de scris nu apuc decat urarile .

La multi ani Reginei noastre dragi, Cara Allegra! Pupam tare familionul minunat !

La multi ani Serban!

Si pentru maine si poimaine, ca nu stiu daca intru:

Urez in avans: La multi ani

Andrei (catilin2008), Filip David (ElizaClara), Arianna (mada_mxm),
Theodor (mobriq), Alex (irolf1)!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Si eu sunt foarte intoarsa de cand am aflat de tragedia de la Giulesti. Nu reusesc sa imi revin, si ma gandesc daca pe mine m-a afectat asa, ce o fi in sufletul celor direct implicati ?
Ceea ce ma obsedeaza este ca neglijenta a cauzat acest nefericit deznodamant... si ca toti suntem mereu expusi acestei neglijente, in spitale si nu numai.
Am citit pe hotnews ca azi la 3 mai e o conferinta de presa pe tema asta. As vrea sa se spuna clar cine sunt persoanele responsabile (asistente, meseriasi, etc) care vor fi trimise in judecata. Si as vrea sa se ia masuri peste tot pentru ca asa o grozavie sa nu mai fie posibil sa se produca...
Dumnezeu sa ii ajute pe copilasi si pe parintii lor, sa le dea putere sa lupte si alinare pentru suferintele uriase!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

fetelor help!
am gasit in rezultate la analizele sofiei stafilococul auriu... ea se pare ca ar fi purtator sanatos pentru ca nu are nimic dubios si nici nu a avut. acum ce se intampla daca eu am semnat contractul si am si platit????? ii fac fisa medicala cu stafilococul acolo si nu o va mai primi????

am sunat pediatra si a zis ca e purtator sanatos si sa nu imi fac probleme . ok, eu nu imi fac, dar la gradinita nu o primeste. sau o primeste???

iar tratamentul ar dura vro 10 zile , apoi pana astept iar rezultatul analizelor....trece luna august, eu am platit, copilul deja se simte bine acolo...
pe aia nu cred ca o pot duce prea mult cu fofarlica ca intarzie rezultatele...

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput