Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Wow...

Ce emotii am!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Trecand peste emotiile date de Aelita... sa va povestesc:
am avut un weekend minunat!!! Sambata dimineata speriati de gandul la cele 2 zile de canicula din Buc. am hotarat sa fugim la munte. Am ales sa pelcam pe Valea Doftanei, pt ca e aproape si mi-e nu prea-mi place aglomeratia de pe valea Prahovei. Am vrut s apecam asa fara rezervare, noroc ca mi-a dat Domnul gandul bun si am sunat la cateva pensiuni-is tare putin epe acolo, toate ocupate, numai un nene mi-a zis ca nu i-au venit niste turisti si ca ii suna sa vada ce si cum si ca ma suna inapoi; m-a sunat tarziu, noi eram deja plecati si da, mi-a zis ca are 2 camere libere. Am avut noroc mare cu nenea ala, ca altfel..nu stiu unde dormeam.

Pensiunea a fost superba, www.turismdevis.ro/Pensiunea-cabana-veverita.html" target="_blank">aici. Are in jurul ei un rau care curge frumos, in cascade, prilej cu care Robert a invata un nou cuvand "cacada". E departe de sosele si drumuri principale, ceea ce ne-a oferit un aer curat si o liniste minunata. Partea foarte frumoasa e ca fix cand am ajus s-a pus pe o ploaieeeee..abia am pututcobori din masina; apoi noi am merg la nani, cand ne-am trezit am gasit o racoareeee..ca mi-am dat seama ca doar Robert are si haine de racoare, restul am tremurat, dar a fost minunat. In camera, erau niste pilotoaie si nu stiam care-i scopul lor, in plina vara si canicula...ei bine noaptea ne-am batut pe ele, asa rece era, am dormit cu geamul inchis...nici macar nu pot sa cred. Mda, papa a fost foarte buna, bestest ciorba de burta ever, Robert s-a simtit super bine, in largul lui, pisica, caine, pui, gaini, cascade A aruncat cu pietre in rau si a incercat la greu apa sa vad cam cat de rece e. Super relaxare.

Simonacip cum asa? Ca si la noi se anunta maine, insa eu nu eram stresata, stiu ca esti protejat daca anunti; tu ce stii? sau n-ai anuntat sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, suna frumos la Cabana Veverita

Noi am fost la Bran, da nu ne mai trebuie experienta din astea in plin sezon.
A fost supr aglomerat, am facut 4 ore pe drum - de la Comarnic pana dupa Sinaia am crezut ca innebunesc - bara la bara, nimic nu se misca
La Pensinea unde am stat era frumos, aveau o curte superba, am fost vizitati si de colegi de gradi ai Larei, ne-am simtit bine. La fel, seara era racoare si f. placut.
Doar drumul a fost naspa

Aelita, sper ca ai avut o nastere usoara
Cum il cheama pe bebe?
Ii dorim sa fie sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Adriana la noi partea cu drumul a fost ff buna-snur, cum se zice, la dus ne-am mai ratacit niel pe la Campina, dar la intors am facut 2 ore si un pic, cu popasuri prin varf de deal. Pt Doftana faci dreapta, prin campina si scapi d enebunia care incepe d ela Sinaia.

Mi-ar fi palcut ca "Veverita" sa aiba un loc de joaca mai amre si mai doatta pt copii, dar e destul de noua, de anul trecut si probabil ca va mai face; zice ca isi face acum s o pastravarie acolo.

Si eu astept vesti despre muschetarul Aelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aelitaaaaa, nastere usoara, hai ca scot si eu prafuitele ametzitele ptr tine si ultimul mohican
Fetelor ce bine ca v-at racorit la munte!!! Vreau si eeeu....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai de mine, chiar ca ne da emotii Aelita. Dispare ceva vreme, apare dimineata la prima ora si zice ca nu a nascut, ca miercuri face termenul, si acum zice ca vine bebe trei.
Hai Aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Hai Aelita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Aelita, Doamne ajuta! Sper ca il tii deja pe bebe in bratze. sau daca nu inca, sper ca o sa il tii curand.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Aelita cred ca deja ai nascut asa ca iti doresc sa ai un bebe mancacios si sanatos si recuperare rapida

La Multi Ani sarbatoritilor de ieri!

Lorich ce frumos ati petrecut! E bine sa te mai distrezi acum cat e sarcina mai micutza ca tare greu e cu burta la gura mai ales dc esti o persoana activa

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 37+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello, hello,

scriu pe fuga,sunt la curte, nu prea am acces la computer, dar trebuie neaparat sa scot niste pt Aelita!! Asteptam vesti bune, pup!

Mergi la inceput