Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Foarte frumoase rochite, si mie tot aia mov imi place. Insa nici eu n-as da 200 de euroi pe una. Si asa am dat vreo 70 de dolari pe costumatia lui Patrick la nunta sora-mii si mi s-a parut mult pentru o singura ocazie.
Am mai pus pozici aici de la ziua mea, sa vedeti ce balena sunt deja la 3 luni. NU stiu cum oi arata la 9!

http://outdoors.webshots.com/photo/2400609440102927551OlyLFQ

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Foarte frumoase rochite, si mie tot aia mov imi place. Insa nici eu n-as da 200 de euroi pe una. Si asa am dat vreo 70 de dolari pe costumatia lui Patrick la nunta sora-mii si mi s-a parut mult pentru o singura ocazie.
Am mai pus pozici aici de la ziua mea, sa vedeti ce balena sunt deja la 3 luni. NU stiu cum oi arata la 9!

http://outdoors.webshots.com/photo/2400609440102927551OlyLFQ

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Doloress, sa nu te mai aud cu "balena", arati minunat. Ce frumos mananca Patrick ! Bravo ! Sunteti superbi amandoi de manuta sau jucand fotbal. Va imbratisez, imi sunteti foarte dragi.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani tuturor Mariilor! Si Mariei mele! Va pup pe toate!

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFINTEI FECIOARE MARIA!
Multa sanatate si noroc in viata!
Petreceri frumoase!

Doloress, care "balena"?!?! ca eu n-am vazut decat o mamica frumoasa si radioasa, cu un copilas dulce!!!

Toata lumea e plecata?

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!!!!!!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi ANi sarbatoritilor!!!!!!!

DOloress, ce bine-ti sade!!!!!!. Asa e la sarcina 2 burtica e mai mare, se vede mult mai repede. SI eu am o burta zici ca-s in 4 luni..cel putin seara dupa ce maninc...
SI am greturi urite...abia astept sa treaca. Marti intru in 11 sapt abia, deci cred ca vreo 3-4 sapt tot mai sufar...

Miine voi sti si eu dc sunt sau nu disponibilizataSper sa nu totusi...Ooof...

Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

La Multi ANi sarbatoritilor!!!!!!!

DOloress, ce bine-ti sade!!!!!!. Asa e la sarcina 2 burtica e mai mare, se vede mult mai repede. SI eu am o burta zici ca-s in 4 luni..cel putin seara dupa ce maninc...
SI am greturi urite...abia astept sa treaca. Marti intru in 11 sapt abia, deci cred ca vreo 3-4 sapt tot mai sufar...

Miine voi sti si eu dc sunt sau nu disponibilizataSper sa nu totusi...Ooof...

Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo, cum sa fii disponibilizata???? Dar nu esti proteata de faptul ca esti insarcinata??? Imi pare rau ca esti in situatia asta, iti tin pumnii, Doamne ajuta sa fie bine! Pupi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simo, cum asa? zic si eu ca Ylari, nu sunt obligati sa nu te dea afara daca esti gravida? sau daca se desfiinteaza postul sunt exonerati de orice obligatii?! ufff, imi pare tare rau pentru tine ca esti pusa in situatia asta, mai ales in starea in care esti...oricum, tin pumnii sa nu se intample!!!! mult noroc! ai grija de tine!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,ma iertati ca v-ati facut griji pt mine.

suntem bine,inca nu am nascut,miercuri fac 40 saptamani fix fix si ultimul mohican se lasa asteptat,ca si ceilalti doi(Sofia a intarziat 2 zile si Andres 4 zile).
ca de obicei eu cu bagajul nefacut pana acum,cand se apropie termenul eu am tendinta sa ma ascund ca strutul si sa nu mai nasc.ca tot frica imi e.
barbatul ma intreaba "n-ai nici un gand sa nasti?"
am sa va anunt desigur cand va fi ziua cea mare,eu mai dau pe aici si mai citesc.

va pup si urez La multi ani tuturor Mariutelor !!!

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

plec la spital.vine.

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput