Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ce activitate de fetitze cuminti pe aici

Eu trag cu Ilinca cu niste muci si tuse, are rosu in gat. Asta e. Uitasem ce greu e sa dai siropele copiilor mici care tin limba in cerul gurii siscuipa tot afara si pt 3 ml stai 5 ore!
Biata de ea. Sper sa se faca bine repede. Ah, mi-a dat si Panadol la 8h, dar parca as renunta sa o scol din somn pentru asta. hm

Doloress, Stefany pai cum mai, la voi nu sunt siropele de tuse pe baza de plante? care e controversa ca eu nu stiu?? Pai si ce, ii lasati sa treaca de la sine?? Eu Ilincai ii dau Prospan acum, lui Mirci cand tusea ii dadeam Erdomed.
Simo lui Obet sa aiba gija mai maie!
Cleo e minunata Mara...ce dor de concediu am si eu, la anul in mai sunt in Grecia!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Ooof, pupam Ilincuta scumpa si ii dorim sanatate.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ylari, hai ca facem un club al mutulicilor...or vorbi ei cand or vrea
Laura, aici la noi ca intotdeauna, cat mai putine medicamente. de ex Iustin pana la 2 ani a luat o singura data antibiotic, in rest antitermic si babisme...insa tusea asta il termina..ma duc sa caut ridiche neagra s-o scobesc si sa pun zahar inauntru. uitasem de metoda asta...aa, mi-a adus mama ceva din romana, i-am dat tura trecuta cand a racit...si tot vreo saptamana a durat pana sa-i treaca.

Mergi la inceput

Danicris...legat adica...ham ham papa, kaka maka...din astea...
or sa vorbeasca ei, nu stresa cupilu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Stefany

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura uite controversa : http://www.cnn.com/2008/HEALTH/01/17/fda.syrup/index.html

La noi nu prea se dau siropele de tuse, nici macar n-am prea vazut. Stodal e singurul care e din asta homeopat de la Boiron, contine mai mult miere de albine. Al meu copil tusea in cabinetul medicului sa-si scuipe plamanii, te speriai, si doctorul mi-a zis sa-i dau miere de albine. Atata tot.

Fetelor, stati ca nici al meu nu recita poezii. Vorbeste tare stricat, topica nu e la locul ei deloc, genurile, numarul nu le nimereste niciodata (de exemplu toate balonul in garaj pun eu = Eu pun toate baloanele in garaj), se balbaie, in fine, mai are pana sa vorbeasca cat de cat curent. La noi cred ca a contat mult ca la gradi e cel mai mic, ceilalti vorbeau continuu si se exprimau si cred ca l-a frustrat chestia sa si l-a ajutat mult sa-si dea drumul. Multa lume nu prea intelege o boaba din ce zice.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

stefany, mai dai o data sirop de ceapa.
Iei 1-2 cepe, cu tot cu coaja, le crestezi in 4,intr-un ibric, sa zicem, bagi apa cat sa le acopere, si fierbicam 15 min, sa scada cam la jumate. Cu miere si multa lamiie faceam ultima data (adaugate la urma, dupa fiertura). Asta a avut efect lam ine, si aveam tuse cu expectoratii dinplamani, dar si la fata, la primele accese de tuse, uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Stefany, nici prin gand nu-mi trece asa ceva, sa-l stresez adica. Chiar imi spunea cineva cica sa ma asez in fata lui si sa rostesc cuvinte pe silabe ... brrr ... niste aberatii, nu as face asa ceva. Oricum eu sunt convinsa ca din vina mea nu vorbeste inca, nu il stimulez indeajuns, dar asta e, fac ce pot. Daca imi permiti un sfat, in ridiche mai bine pui miere decat zahar.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Danicris, m-a bufnit rasul, eu am facut-o si pe asta, adica sa rostec cuvintele pe silabe in fata lui. Bineinteles ca se uita l amine ca la maimuta, ma suporta cateva secunde, apoi zicea da-da si-mi intorcea spatele
Cleo, s-a notat, pun si miere, io i-l dadeam simplu si asa-l bea copilul..dar fara efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

fetele...nu am mai intrat demult..dar am reusit sa ajung cu cititul la zi..

aelita felicitari!!!!! bine ai venit pe lume miguel, sa fii sanatos si cuminte !!!!

simonix este super tare robertelul cu perlele lui..noi fiin d aproape cei mai mici inca nu zicem cuvintele numai pe jumatate, le mai ghicim noi.

lori sa iti fie de bine vacanta!!!

cleo am vazut pozele cu mara..e superba...

doloress am uitat sa iti spun ...la noi morfologia e intre 26-28 de sapt si diabetul e cam la 28 de sapt. atunci se fac testele , asa le-am facut la eric si vad ca asa le fac si acum. mai am putin si intru in 25 de sapt..am vrut sa iti spun ca e tare patrick cu perlele lui...eu asa ma distrez, inca eric nu a inceput dar ma pregatesc. felicitari pt burtica ta. nu esti balena stai linistita, a doua sarcina e totdeauna mai mare si eu acum la 6 luni jumate arat ca la 7 jumate cu eric...dar uite de ex eu am nascut la 36 de sapt din cauza ca burta mea era mica, corpul a detectat ca nu s emai mareste si copilul nu mai are loc si s-a declansat natural nasterea..asta e explicatia oficiala de la spital...acum nu stiu ce sa zic in cazul in care burta e prea mare la mine a fost invers...si acum burta e destul de mica..abia la 4 luni jumate a fost vizibila. acum la 6 jumate e mare..cam ca a ta...dar la mine vad ca e normal..cu burta...

am vazut tragedia de la giulesti....doamne pazeste copii aceia..eu de aia sunt obsedata sa nasc aici..nu vreau in romania nici sa ma picuri cu ceara..am si eu stolul meu..aici e ff diferit si eu am asigurare de la stat deci nasc in spital normal de stat nu la privat si sunt conditii super..singura in salon, nasc acolo in salon pt ca fiecare salon e echiapt pt nastere, singura in camera de dupa nastere ..totul e super si nu exista spaga aici..daca duci un buchet de flori se uita ca l adentist la tine..ei nu stiu ce e aia spaga...
nu pot sa cred ca cineva vrea sa nasca in romania

mai vroiam sa va zic ceva dar am uitat....

va las o pt dimineata!!!!

Mami de Eric si 22 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

DAnicris de la Ilinca
Stefany, Doloress merci de info si link. Uite, la voi ma gandesc de cate ori ma arunc in armacie sa dau cate 1 milion pe siropele...ma gandesc daca nu le iau nu trece tot asa?? in fine. Mi-e frica pe de alta parte sa nu dea in pneumonie. mda.

Mai fetele, Mirci saptamanal vine cu o poezie noua, ma felicit ca l-am dat la gradi, acasa cu mine nu facea mare lucru, nu are rabdare nici sa-i citesc o pagina de poveste seara. Acum citeam Pinochio. Dar revine mereu la pagina cu greierele vorbitor, nu putem avansa... Ah, cu silabisirea, eu l-am capiat cu silabisitul, dar avea 1 an si 2-3 luni, pana la 1 an si 8 luni ii silabiseam tot ce vedeam in drum spre parc/casa. Dar bine nu cred ca asta a avut efect de a vbit repede, vreau sa spun ca eu sunt

Ali mi-e dor de tine, ce faci?

Mergi la inceput