Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Simonix eu sunt super legata de al meu sot, nu fac un pas fara el. Edit : si eu am remarcat la prematuri doctorii care schimbau scutece. Si de vorbit, si eu am ramas asa, ce frumos vorbeau cu ei. Asistentele nu-l mai scoteau din Domnul Patrick, ma scuzati, cand il schimbau sau ii faceau baita, ca plangea. Eu radeam si ele se uitau asa la mine, mi-a zis una, mai batrana, ca nu e nimic de ras, copilul trebuie tratat cu respect de la prima secunda de viata. E o fiinta umana ca mine si ca tine, numai ca e mai mic. De ce ar fi tratat diferit din punct de vedere al politetii si respectului? Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
monsieur Patrick, escuse moi pour prochaine petit bain!
Asta cu schimbatul, la pediatra era asa... il dezbracam eu, si ea ii punea pampers, se uita ce marca de scutec e, ii punea hainutele.... era practic niste pasi de evaluare, dar nu m-am prins de asta
Doloress spune:
Cleo hihihi, chiar asa ii ziceau, Excusez-moi monsieur Patrick, je sais que tu n'aimes pas ça! Désolée!
ce ma distreaza Mara cu "wai!", hihihi, al meu in continuare zice she fashi? dar asta pentru ca nu prea poate zice ce-ci. Insa oricum vorbeste moldoveneste. Ma cam supara faptul ca vorbeste mai mult romaneste, la gradi au ramas mai mult romani. Dar nici nu mai vreau sa-i vorbesc eu in franceza, doctorul a zis ca e preferabil sa-i vorbesc in romaneste. Franceza o sa o invete oricum corect la scoala, fara accent. Intelege tot in franceza insa nu vrea sa vorbeasca decat rar asa.
Am vorbit ieri la o gradinita mai mare, s-ar putea sa ne primeasca abia de la anul, anul asta am ratat, desi sunt inscrisa din iunie 2008. Mare problema aici cu gradinitele mari.
Nu ma supara chiar tare faptul asta, ca e o gradinita Montessori cu multa disciplina, la Patrick la doamna noastra au venit vreo 3 copii care nu au reusit sa se adapteze aici la asta mare. Jocuri mai putine, activitati organizate foarte multe, e mai mult o pregatire pentru scoala. Asa ca o sa asteptam pana la anul, la 3 ani, zic eu ca o sa fie mai bine pregatit pentru inregimentare. Deocamdata il mai las liber putin.
-14+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Danicris spune:
Doloress, m-ai facut sa plang, of ce-ai mai tras si tu cu Patrickutu' mic-mititel. Imi aduc aminte si pozele ... da' uite ce flacau mare si destept ai acum ! Sa va traiasca, sa fie sanatos, de fapt sanatosi, si el si surioara/fratiorul. Va imbratisez cu drag. 
Si lui Vladuc ii spuneau "domnul Cristea" la maternitate, iar Andrei "domnisoara Cristea".
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Doloress spune:
Danicris
merci! Si acuma mi-e o frica de mor sa nu nasc prematur, cred ca in saptamana 32-a am sa stau numai in pat !
Poate de aceea sunt si asa de afectata de tragedia de la Giulesti, stiu ce inseamna un prematur, stiu cu cata hotarare vin ei pe lume, sa lupte, cat sunt de mici si firavi si vezi viata in fiecare particica a trupusorului lor, am vazut copii de 700 de grame luptand pentru fiecare clipa de viata. Impreuna cu medici, asistente, parinti... Si nu cer altceva decat putina atentie si ingrijire, cum sa lasi tu o sala de preamturi singuri, cum???? Pune un paznic acolo, macar sa anunte pe altii, insa nu-i lasa asa de izbeliste. Eu sa fiu asistenta acolo, pai nici la baie nu m-as duce. Mi-era frica sa plec de langa Patrick desi erau o armata de omuleti acolo..
-14+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
stefany_p spune:
Miguel, bine-ai venit pe lumea asta..o sa te obisnuiesti tu pe-aici
Victoria, sanatate multa pui mic, te asteptam cu vesti bune
Doloress, tu-i dai ceva lui Patrick pt tuse? Iustin tuseste, mai bine zis behaie tare si nu stiu ce sa-i dau. am incercat cu ceai de ceapa, l-a baut dar fara niciun efect
stefany_p spune:
Danicris, nu te necaji, nici Iustin nu vorbeste, intelege tot dar abia leaga 2-3 vorbe... nu ma agit ca si cand o incepe, n-o sa-i mai taca gura. la consult i-am zis doctorului si mi-a spus ca daca poate lega 2 cuvinte, ma rog sa aiba sens, e ok, sa nu ma stresez degeaba
Doloress spune:
Stefany i-am dat Stodal la greu, insa doctorul a zis ca ori ca-i dau stodal ori miere de albine e tot aia. Doctorul a zis miere de albine cat mai multa.
I-am mai luat creo-rectal, niste supozitoare, uite aici :
http://www.rxmed.com/b.main/b2.pharmaceutical/b2.1.monographs/CPS-%20Monographs/CPS-%20%28General%20Monographs-%20C%29/CREO-RECTAL.html
Nu stiu insa cat efect au avut. I-am mai pus o ceapa scobita cu miere langa pat, mirosul e oribil insa am inteles ca ar avea efect.
Am si Robitussin din Romania, insa n-a vrut sa-l ia, si nici n-am prea insistat ca stii si tu controversa cu siropurile de tuse pentru copii.
Cu toate astea ne-a tinut tusea vreo doua saptamani ultima data. Deci... nu stiu ce efecte au avut toate astea.
-14+ cu posibil 
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Danicris Fetele mele dragi, sunt suparata rau. Cand citesc ce perle simpatice spun copiii vostri si al meu abia ingaima 2-3 vorbe ... Dupa ce m-a facut praf Robertel cu batanda vine si Patrick care tunde alunele si face salata de cacaverde. Am raaaaaaaaaaaas ... Iar Mara e haioasa rau cu aidi vai, mai e si frumoasa, manca-i-as copanelele si falcutele. Of, abia astept sa palavrageasca si al meu. Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
He heeeeeee, te inteleg perfect!
Si noi suntem inca la mama tata papa bebe pipi kaka pa-pa apa ham, gata
Asa ca sunt resemnata (desi sufar) dar astept sa isi dea ea drumul la vorba... n-am de ales, tauroaica incapatzanata face tot cum vrea ea.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Doloress Danicris merci! Si acuma mi-e o frica de mor sa nu nasc prematur, cred ca in saptamana 32-a am sa stau numai in pat ! Poate de aceea sunt si asa de afectata de tragedia de la Giulesti, stiu ce inseamna un prematur, stiu cu cata hotarare vin ei pe lume, sa lupte, cat sunt de mici si firavi si vezi viata in fiecare particica a trupusorului lor, am vazut copii de 700 de grame luptand pentru fiecare clipa de viata. Impreuna cu medici, asistente, parinti... Si nu cer altceva decat putina atentie si ingrijire, cum sa lasi tu o sala de preamturi singuri, cum???? Pune un paznic acolo, macar sa anunte pe altii, insa nu-i lasa asa de izbeliste. Eu sa fiu asistenta acolo, pai nici la baie nu m-as duce. Mi-era frica sa plec de langa Patrick desi erau o armata de omuleti acolo.. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Doloress, te cred ca iti este teama, si mie mi-a fost la ambele sarcini, mereu m-am rugat sa ajung cu bine la termen. Da, este cumplit, chiar acum m-am uitat la stiri, vorbe in vant, sistemul este putred la noi, iar victime au fost de data aceasta niste fapturi atat de firave ... cumplit. Scuze, nu vreau sa te intristez. Iti doresc sanatate si sa ai un bebe sanatos caruia sa-i placa la caldurica si sa iasa numai la 40 de saptamani. Doamne ajuta !

Stefany, multumesc de incurajari. Ce spui tu de legat ?!? Vladuc abia reuseste sa le pronunte, daramite sa le lege ... eheeeeeeeee avem de asteptat. De inteles nu ma plang, absolut tot intelege, uneori ma si mir ca stie lucruri pe care nu l-am invatat, le-a prins din zbor.

Sa va povestesc de Vladuc : i-am explicat ca este mic si inca nu poate manca inghetata, tre' sa mai creasca si la anul mami o sa-i dea sa pape inghetata. Am mers la nasi si ne-au servit cu inghetata, la care Vladuc i-a spus nasei (pe limba lui bineinteles) ca el este mic si nu are voie inghetata. Tot dadea din maiini si boscorodea ... Nasa a ras, cica "eeeeeeeeeee ... mananca si el ca-i e pofta, ii pune nana o portie de inghetata". I-a dat dar nu a vrut sa manance, am murit de ras, iar ei au ramas masca, cica nu e posibil sa refuze doar pentru ca i-am explicat.
Fug sa spal gongonica, va doresc sa aveti o seara frumoasa, la noi s-a mai racorit, adie putin vantul, este mai bine, sper ca si la voi, va imbratisez.
Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Reallaura spune:
Ce activitate de fetitze cuminti pe aici
Eu trag cu Ilinca cu niste muci si tuse, are rosu in gat. Asta e. Uitasem ce greu e sa dai siropele copiilor mici care tin limba in cerul gurii siscuipa tot afara si pt 3 ml stai 5 ore!
Biata de ea. Sper sa se faca bine repede. Ah, mi-a dat si Panadol la 8h, dar parca as renunta sa o scol din somn pentru asta. hm
Doloress, Stefany pai cum mai, la voi nu sunt siropele de tuse pe baza de plante? care e controversa ca eu nu stiu?? Pai si ce, ii lasati sa treaca de la sine?? Eu Ilincai ii dau Prospan acum, lui Mirci cand tusea ii dadeam Erdomed.
Simo
lui Obet sa aiba gija mai maie!
Cleo e minunata Mara...ce dor de concediu am si eu, la anul in mai sunt in Grecia!