Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 16
laurairina13 spune:
Broscutzo, nu iti uza prea tare bateriile, te vad activa zilele astea, pe urma iar intri in stand by si nu te mai vedem cu lunile
.
Ashea..eu am luat scaun normal de la Bertoni, fara izofix.
Stodal noi nu am baut, am luat Ambroxol. Chiar asa Coque, de ce e mai nasol Ambro? ca noi asta am luat la ultima raceala cu tuse cu expectoratii.
Andre, in seara asta cand ma diversificam cu veverite cu curu mare pe banca la bloc ma gandeam la tine
. Apropo de asta, mi-a insfacat o veverita si mandra mea, ziceai ca nu a mancat de ani si ani..
![]()
Crissa, ma bucur ca nu e E.coli, mai ales ca o citesc pe Ramonika cat trage pt asta
Acu ma bag la un vizionat de festival Mangalia pe tveu. Desi e in oras, noi la ora asta tre sa fim in casa la program cu baita si alte alea
Si sa mai zic ca sunt car de draci din cauza '''mesterilor'''care ne fac baia in ultimu hal
..mai mult nu am de zis
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
DORIS_71 spune:
Am adormit o bucata de copil si ma-sa fuga pe net. Ma inscriu si eu in clubul mamicilor "chioare de somn", Matteo daca a dormit o ora intreaga e deja prea mult. Si asa ma chinui toata noaptea cu tzitzi in gurita, adormim, pus copil in patutul lui si dupa maxim o ora planste si o luam de la capat. Pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau tzitzi noaptea si sa-l las sa planga, ca daca nu se invata asa si o sa fie si mai greu cu timpul, dar eu nu pot, nu ma lasa inima. Mai ales ca daca se agita rau nu-l mai linistesc nici dupa 2 ore si suspira saracu de ti-e mai mare mila. Matteo nu vrea nici biberon, nici suzeta asa ca ne chinuim in continuare.
La capitolul mancare nu ne plangem, masa de dimineata 150-200ml, fructe 200-250ml si masa de seara 150ml. Mai facem capricii dar cu maimutareli si alte scamotaje mancam tot.
Ma duc la recuperari si mai revin(sper).
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
26/04/2010-----80---78---76,5---76---75---74---72
target-----65
laurairina13 spune:
Doris, deci si in italia sunt destul de categorici pediatrii, adica prea mult alint pe bietii bebei, ce sa mai
La noi pun miorlaiala de noapte, toncaitul des si foiala pe seama caniculei, astept sa vina toamna
, nu credeam ca ajung sa spun asta
monis5 spune:
ola 
Coque ma intreb de la ce a avut Mateiutzul indigestie daca nu a prea papat nika inafara de san in ultima vreme
.
Posibil sa fi tusit, daca se desprinde acel "rosu in gat".
sa treaca repede.
Lumi cand s-a inecat kupilu' l-am pus urgent pe genunchii mei cu capul mai jos decat trunchiul (am citit pe undeva manevra asta, acu nu stiu daca am facut exact ce trebuia sau cum scria acolo
), cu o mana il tineam, cu una ii dadeam peste spate lovituri, cu una i-am bagat un deget pe gat controland pe acolo si cumva a sarit marul buclucas. Evident ca la 1 minut dupa ce am vazut ca e totul ok, m-a luat un super tremurici de la descarcarea masiva de adrenalina, dar a trebuit s-o mai linistesc si pe mama - cea care ii daduse marul
- ca si ea parea ca ar avea nevoie de putina resuscitare 
. Una peste alta, cred ca urmeaza mult si bine episoade de astea, numai eu am simtit ca mor de cateva ori in ultimii ani, inecandu-ma cu diverse - cel mai rau cu saliva culmea 

Doris
imi pare rau de asa patanie, sper sa treaca durerea de
repede si restul vanatailor 
Broscuta sper ca la Milano nu au balcon ![]()
. Hai te pup si pe tine si pe anti-legumicola de fiica-ta 
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
DORIS_71 spune:
Fetele, vreau si eu parola noua sa mai admir si eu fulgusorii.
poze
target-----65
laurairina13 spune:
Sa nu uit si eu cumva..
La multi ani Laura-andreea! Sa fii frumoasa, vesela, sanatoasa, harnica, cea mai buna mami, cea mai frumoasa mami, cea mai sexy sotie, cea mai cea mai cea mai..
, si tot ce iti doresti!
monis5 spune:
Laura-irina de ce nu incerci si tu o data marea cu degetul, poate iti face rechinasa o surpriza frumoasa. Pur si simplu pleci cu ea in carut seara, va racoriti amandoua, ea doarme, cand vii acasa numai o transbordezi in patut... ce idilic suna, nu?
. no, zic si eu, poate nu merge, dar inafara de o seara mai maraita, nu prea ai nimic de pierdut. Macar acuma, ca dupa aia vine toamna mult visata
si adio speranta unei plimbari la 11 seara ![]()
Doris zic doar atat.
A, ba mai zic si asta
- pt pediatrul tau
(cred ca mai repede intelegeam sa-ti spuna sa-i dai LP decat sa-ti spuna sa-l lasi sa planga
)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
DORIS_71 spune:
Monis
ptr. articol.
poze
target-----65

Laura_andreea
Vlad (29.10.2009)
?