Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
salut fetele, am multe de recuperat, zilele astea am fugit putin la tara la bunici ca ne'am topit de tot in oras...
noi suntem asa si asa, adica Sabina inca mai tuseste, nu asa rau, dar mai tuseste, am avut la un moment dat suspiciunea ca ar avea varsat de vant pt ca i-au iesit niste bubite ciudate, dar mi-a infirmat doctorita lucrul asta, acum ne curge putin nasucul si avem un ochisor rosu si umflat, cred ca a tras-o curentul ceva, ca nu pot sa-mi dau seama de la ce... face o chestie galbuie la ochisor si i se lipesc genele...uof ca nu se mai termina...eu sunt mai racita decat eram, bag ceai fierbinte cu lamaie la greu si cate un paracetamol dar vad ca gatul nu da semne sa-si revina, iar nasul meu are un debit mai ceva ca Dunarea
vroiam sa multumesc fetelor pt grija, pupici multi Many, Lalu, Lili, Licurix, Monis, Diana (noroc ca mi-ai zis de varsaturi ca deja ma speriasem, a avut cateva reprize), Dozz, Dana.n, Broscuta,Floricik ...
si
pt voi
Lalu merci ca ai pus pozele
Licurix Sabina e nascuta in noiembrie si mie mi se pare harnicuta (scuzati lipsa de modestie ) ... sau noi om fi exceptia din luna noiembrie, iar Pinky cea din ddecembrie
Broscuta prea tare faza cu evantaiul, am murit de ras, si acum rad cand imi aduc aminte si imi imaginez scena
mi s-a trezit mandruta, sa stiti ca am citit tot, sper sa reusesc sa mai scriu cateva vorbe mai pe seara
va las o rece sa va racoriti
edit: de cand am inceput mesajul si pana l-am terminat am reusit sa si citesc, deci nu mai e valabila faza cu recuperatul
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Mami.Ilinca f buna intrebarea. Eu ma lupt cu tati de Santiago ca eu vreau isofix si el nu. Ce e drept isofizu' ala e scump ca naiba
Lumi alte fructe dulci nu vrea pisicuyza sa incerce? sau macar pepena galben? vorba ta, poate i se uraste de para
Crissa ce bine ca nu e nici o infectie acolo. Eu una nu auzisem pana acum de infectie fara febra, fara stare alterata, fara nimic si chiar ma miram cand ai scris despre rezultatele de la lab. Te rog eu mult, fa-ti timp si fa reclamatie.
Floricik sper sa nu fie nika cu zburlita si sa treceti we cu bine
Coque ce ma bucur ca papa Mateiutz . Ce tratament luati? si care e de fapt diagnosticul (pe mine ma sparge acest "rosu in gat"
)
Cat stati la turci? ca eu zic ca un bax din cel mai mare de scutece va aranjeaza... si eu ca si Many, le-as lua din RO.
Many mai stam o saptamana. Voi cand va repatriati? Vladutului care doarme cu bunica
Ionela spor la bagajit si vacanta placuta! sau
. Pupam Mihnea sarbatorici
Smara imi pare rau de patanie. Si Iuli a patit acum o vreme cu mar, de se inrosise tot la fata, dar eu, cu cat stresul este mai mare, cu atat reactionez mai bine, asa ca am rezolvat si am mers mai departe. Cred ca ajuta mult sa nu ne pierdem cumpatul in situatii-limita.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Salutare tuturor!
Rares al meu a luat o cana cu apa de pe masa...si a reusit sa o verse pe el si pe tot parchetul...mentionez ca era plina cana(era de tabla) si acum o flutura fericit..E in pielea goala si se bucura de moment...s-a racorit baiatul...merg sa sterg pe jos si revin!
coquelicot spune:
Monis, diagnosticul: rinofaringita acuta si indigestie (Avea scaune verzi de bb alptat de ceva vreme si doc zicea ca il simte balonat)so tratament: tantum verde/Panadol si protectis /debridat. MA rog, mai sar eu panadol si debridat dar ii dau protectis si tantum verde. Ieri a si tusit, sper sa fie o impresie doar.
Stodalul are efect? (cele care l-ati dat - imi suna muuult mai bine decat Amroxolul).
Aaa, iar diagnosticul de la orelist, e ceva cu nu stiu cum granulos (aspectul de zmeura al rosului in gat), trebuie sa ma uit pe ce a scris...n-am retinut exact dar suna foarte savant.
La turci stam 8 zile.
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Monis, diagnosticul: rinofaringita acuta si indigestie (Avea scaune verzi de bb alptat de ceva vreme si doc zicea ca il simte balonat)so tratament: tantum verde/Panadol si protectis /debridat. MA rog, mai sar eu panadol si debridat dar ii dau protectis si tantum verde. Ieri a si tusit, sper sa fie o impresie doar. Stodalul are efect? (cele care l-ati dat - imi suna muuult mai bine decat Amroxolul). Aaa, iar diagnosticul de la orelist, e ceva cu nu stiu cum granulos (aspectul de zmeura al rosului in gat), trebuie sa ma uit pe ce a scris...n-am retinut exact dar suna foarte savant. La turci stam 8 zile. ![]() mami de ![]() ![]() |
Coque noi luam Stodal...eu zic ca da, are efect...incet, dar sigur...doctorita mi-a zis sa-i dau 5 zile, nu 3 cum scrie in prospect
sanatate multa
![](pupic.gif)
_
Anca mamica fericita de
![](copilas.gif)
Comoara mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Smara,bine ca ai fost pe faza,cred ca si eu as intra in panica....Si multumim ca ne-ai spus,sa ii pazim mai bine
Monis,pepene galben ii dau feliute in mana si mananca singura-daca il blenduiesc,nu mai e bun.
Ce-ai facut cand s-a innecat Iuli cu marul?
Coque,eu am folosit Stodal atat pt pisicioasa,cat si pt mine-da,a avut efect.
Ancutzica,multa sanatate,sa va faceti bine repede!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
DORIS_71 spune:
Buna ziua fete dragi, am intrat si eu un pic pe fuga cat sta tati cu baiatul, ca nu pot sa-l las singur deloc, vrea sa-i fiu mereu in preajma.
La voi in romanica e canicula si te topesti si la noi ploua cu galeata. Ne programasem un gratar la iarba verde maine dar cred ca o sa-l facem pe terasa ca in ritmul asta.... mergem cu barca.
Si acum sa va povestesc ce am patit acum 2 zile. Pe la vreo 18, decid sa ies cu baiatul un pic in parc, asa ca ne-am pregatit si cand sa cobor scarile casei mi-a alunecat papucul pe scara si m-am dus la vale ca un sac de cartifi, cu baiatul in brate. Ca sa protejez baiatul am cazut rau de tot si m-am ales cu f....l negru zici ca m-a lovit careva cu lopata, cotul negru si el si spatele ma doare de nu mai pot. Suport totul cu stocism si multumesc lui Dumnezeu ca n-a patit nimic Matteo, s-a ales doar cu o mare sperietura. fetelor carora le-am dus dorul si ma scuz inca o data ptr. absenta indelungata.
Fug sa-i pregatesc fructa lui Matteo si ne mai auzim. Sper sa eusesc si sa recuperez din urma, .
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
26/04/2010-----80---78---76,5---76---75---74---72
target-----65
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Am si eu o problema....stie careva ce mai face cuscra mea si Davidelul????????
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
broscuta_80 spune:
Salutare de la Milano ( A SE CITI LIMANU )
Legat de jucarii, noi suntem OFF la capitolul asta. Nimic nu o mai intereseaza din ceea ce se cheama jucarie. Iar de cand a descoperit ca poate sa mearga chiar ca s-a terminat...Exact cum spune Lumi tot ce nu e jucarie e interesant...
coque si sper ca la si primit, ca urarea era valabila numai pentru seara aia...
lavi daca vrei iti fac cadou rochia mea de nunta , macar sa ai de unde sa alegi
gabitza35 pai tu cu doi... ai muuulte circumstante atenuante. Noi avem numai unul de "pazit" si tot o patim...
Licurix hai sa infiintam clubul mamicilor diperate de copii care nu vor sa manance legume. Ieri pana nu am bocit si pana nu m-au luat toti nervii nu a trecut ziua... de disperare ( nu dati cu rosii ) am tinut-o nemancata de la 11.00 pana la 18.30 si tot nu a vrut sa manance legumele. Daca i-am facut piersica cu biscuiti a halit dar numai jumate, ca mancase inainte ceva legume indesate de mine ...
Te inteleg perfect... am zis ca ma arunc de la balcon. De disperare am plecat la maica-mea la Limanu.
Dozz cand ajung la mangalia iti scriu reteta. Acum sunt in deplasare.... Masa 3 = 18.00-18.30 ( zici ca e o formula matematica, nu altceva )
cand citesc ce scrie ionela mai mai ca imi vine si mie si ii fac autodiversificare. Fetelor, eu sunt cu nervii la pamant. Cand incepe sa refuze legumitele ma ia plansul instantaneu
crissa fatza mea s-a luminat cu un mare zambet de fericire. Ma bucur ca nu are nimic - nici o infectie porcoasa si urata... Bravooooo!
Dankutza eu am impresia ca ii este doar LENE sa manance cu lingurita. Pai daca mananca 5-6 lingurite se lamureste cum sta treaba si prefera bibe ( pentru ca il are ca alternativa. De exemplu eu am infometat-o pe fii-mea 7 ore si tot nu a vrut sa manance legumele - noi mancam tot cu lingurita-, dar daca i-am facut altceva a mancat )
Trimit ca raman fara baterie.
broscuta_80 spune:
Si sarbatoritilor
Floricik poate totusi nu e nimic grav
mami.ilinca ar fi o chestie treaba cu dintii si mancatul... dar de exemplu noi nu avem nici un dinte macar.....
Noi nu am luat inca scaun auto.
Ramonika am intepenit in timp ce citem... deci e horror in toata regula E.coli asta...
Ancutza pe tine si Sabinutza. Cu ochisorii... hm.... poate daca o stergi cu ceai de musetel ii trece mai repede.Parca ar semana cu un ulcior ceva. Ii dai ceva pentru ochisor?
Raceala ar trebui sa treaca de la sine in 7 zile cu sau fara tratament -asa zice lumea asta, bre-. O sa va reveniti toti o data
Iar scena cu evantaiul a fost ca mi-au crapat ochii instantaneu cand am vazut-o asa treaza....oricum m-am lecuit de evantai o perioada
lavi i-a fost sete, nu gluma
Legat de diagnosticele astea... nu stiu, eu cred ca de fapt pediatrii le dau in functie de experienta lor si nu starea de fapt prezenta la bebelusi ( ma refer ca bebeii inca nu pot vorbi, deci exclus un interogatoriu doctoresc). Eu am patit-o cu fii-mea - am avut parte de trei diagnostice in decurs de 2 saptamani, pentru ca in final sa fie rubeola. Deci am indopat-o cu medicamente de aiurea.
N-am folosit Stodal niciodata. Coque
Doris desi nu e de ras m-am amuzat teribil. Drept gand bun pentru f...l tau negru iti trimit virtual in scaun pentru alaptat din'ala cu gaura ca in maternitate Ma bucur ca Matteo nu a patit nimic
Asha.... pe final va pupilesc, intre timp am mancat gratar,fii-mea mi-a spart nervii ca iar nu a vrut sa manance legumele, iar acum eu - o leguma - ma duc sa ma relaxez.