Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Monis noi numai pana luni mai stam, imi este groaza sa ma gandesc ca ma intorc in Buc. dar nu avem ce face. Are tati treaba si mai sunt cumparaturi de facut ca sambata pe 21 aug. plecam in vacanta.Speram daca este frumos in sept. sa mai venim o sapt. doua, ca prea i-a mers bine piticului.
Ma credeti daca va spun ca aici nici nu am simtit canicula, a fost cald dar supotabil, la Buc. inchideam Ac la 3 dimineata iar la 5 nu mai puteam respira de cald, din acest motiv imi este groaza. Pupam pe Sati micutzu'.
Licuriciule, sunt curioasa la iarna ce scuze mai gasim la copii astea frichiniciosi, ca iarna trecuta, ba colici, ba dintzii dar iarna asta ce mai gasim?
Ma bucur sa le vad active pe Doris si Broscutza
Pe zi ce trece ma simt tot mai tradata de Vlad , azi de 2 ori dupa amiaza a dormit cu buni si in seara asta era aproape dar a inceput un caine sa latre si s-a trezit, apoi a vrut la mine. Mai mult, azi a primit masa de legume de la buni, cei drept pana pe la jumatate si apoi a inceput sa se strambe, am continuat eu. Nu mai este asa dependent de maine
.
Maine o serbam pe mama si nu stiu cand mai intru asa ca fac urarea de acum:
La multi ani Mariilor si Marinilor, pitici, mamici si tatici, o viata frumoasa, lipsita de griji, intelepciune si multa sanatate.
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
si eu l-am dat pe mana bunicilor . Dimineata il iau ei, il schimba, ii dau fructele si pot si eu sa lenevesc pana la 10
. In rest, pe la toate mesele l-au hranit ba mama, ba tata, ba matusa mea care e aici, n-are nici o treaba... ba, mai mult, i-am dat sa pape peste tot, in curte, pe iarba, prin casa, pe unde il prindea ora mesei. Pe mine ma bucura, inca nu ma simt tradata.
Si mie mi-e groaza de Bucuresti, dar nu cred sa ne mai chinuie mult caldura, cateva sapt max. Si apoi incepe distractia, dimineata si seara rece, la pranz cald, cum il imbrac, i-o fi cald, i-o fi frig etc etc. Ma mai bucur de zilele astea, ceea ce iti doresc si tie
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Citat: |
Broscuta sper ca la Milano nu au balcon ![]() ![]() ![]() |
Ce mortala esti
![](radtare.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Kisses right back at you
![](pupic.gif)
Edit : mi-a placut articolul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Laura_Andreea
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
fetele care alaptati si va ganditi la bebe 2, ia uitati aici subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154272
la prima postare scrisa de paulush a fost prima oara cand mi-am dorit si eu bebe2.... f impresionata sunt...
edit acum stiu de ce-mi place stilul ei, este cea cu povestea nasterii care mi-a placut extrem de mult (o are la semnatura)...
Straniu, de prin ianuarie nu am mai simtit niciodata curiozitatea de a citi alte povesti despre nasteri, cum citeam anul trecut...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
coquelicot spune:
Pfoai, ce caldura. Imposibil sa te odihnesti.
De cand cu caldurile , AC-ul, greva foamei si multele treziri, am cam aplicat si noi co-sleepingul si acum Matei e cam nemultumit in patut.
Licurix, Ambroxol e mai chimicalos, Stodal e homeopat, nu stiu daca e si ala vreun sirop pe baza de zahar, oricum e mai ok, si e si pentru tuse productiva si fara expectoratii. Innebunesc cu toate medicamentele pentru copii! Panadolul este socant de dulce, incredibil.
Monisule eu zic ca a facut ceva indigestie de la faptul ca ii mai dadeam suc de fructe in care puneam si putina portocala.
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
coquelicot spune:
Monis, am citit povestea aia a nasterii.
Sunt absolut coplesita, insa STIU ca eu nu voi putea simti asta ever. Am ramas cu gandul ca eu nu pot rationa dincolo de durere, ca in capul meu e mult prea institutionalizata nasterea ca sa o pot simti mistic sau macar instinctual, animalic, cum spunea ea. Am ramas cu frustrarea ca nu puteam sa ma focusez pe Matei, sa gandesc dincolo de durere.
Si ca nu imi va da cineva vreo sansa sa nasc natural, cu taietura verticala. Cum spuneam, e spitalizata rau nasterea in capul meu.
Dar dincolo de experienta mea personala, de nasterea anterioara, probabil ca tot nu as fi simtit asta nici daca experimentam o nastere naturala. Este printre putinele dati cand simt ca informarea excesiva dauneaza grav sanatatii.. Ca ne indepartam de trupurile noastre enorm, ca nu le lasam sa simta nimic pentru ca paralizam rapid orice simtire administrand un analgezic sau o terapie.
La fel cum civilizatia dauneaza grav sanatatii, suntem mult mai sensibili la durere (asa cum suntem mult mai sensibili la miros- ma tot gandesc cum mirosea o strada fara canalizare in Evul mediu intr-o zi de vara, cum miroseau pana si cei mai nobili domni si domnite de la curte).
Si am avut un moment cand parca il citeam pe Garcia Marquez cand descria bezna aia si caldura care lichefia timpul.Irealul in real.
Si asa de tare m-a impresionat 'maaami, este muuult lapte', mi-am dat seama cat de frumos ar fi sa ajung sa vorbesc cu Matei despre experienta lui la san..
Dar uite ca am ramas in gand cu ce spunea Raluk, ca ea nu e de acord cu alaptatul pe perioda sarcinii, dupa o perioada a ei. Sper sa fi retinut corect.
Hai ca ma duc sa ma culc
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot De cand cu caldurile , AC-ul, greva foamei si multele treziri, am cam aplicat si noi co-sleepingul si acum Matei e cam nemultumit in patut. ![]() |
Auzi la ea 'co-sleeping'... zii tu ca dormi cu el imbratisata sa va giugiuliti, sa ii simti mirosul
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
Apropo de asta, si eu de vreo cateva saptamani practic dormitu cu ea in pat(doarme in patutul ei doar pana la prima alaptare de noapte-adica pana pe la 23-24), tot din cauza frichinelilor, dar mai ales pt faptul ca a inceput sa se trezeasca plangand noaptea
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Nu stiu daca o sa mai reusim sa o dezvatam..
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
neata desi azi nu se serbeaza urez tuturor mariilor mari si mici La Multi Ani
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)