Aspirante optimiste > 20 ani(551)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza fete,multu de cafea
Si pe noi astea cu copil ne intreaba lumea"cand faceti un fratior ceva"? asa ca probabil asa este lumea,sunt intrebari uzuale,ce sa spuna si ei...
Ciclul meu se tot prelungeste...pic pic...pic pic...si nu ma lasa in pace
Aici ploua,e frig,aseara m-am acoperit cu plapuma,cris era imbracta subtire,neacoperit,acoperit nu sta defel...se pare ca ia fost bine...
Lorena86,din sibiu sibiu esti sau apropiere?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Am tot uitat sa va intreb...voi stati cu picioarele pe perete dupa partida de dragoste?cica vreo 10 min e indicat...hai catararea sus

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Nelia, tu cand ai ramas cu Cris, ai stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, la mine continua spottingul, roz-maroniu. Ce o vrea Dumnezeu acum!
Dana si pe mine ma tot intreaba lumea, apoi mai si completeaza> noi daca vroiam aveam pana acum o echipa de fotbal. Iti vine sa-i ciufulesti.
Tana multumim de cafeluta.
Paula tinem pumnii sa prinzi barza luna asta si sa o trimiti si pe la noi.
Pinuta, petrecere frumoasa si sa va dea Dumnezeu cel mai frumos cadou
Ramonella imi pare rau de Z1. Tinem pumnii sa vina luna asta.
Walkira concediu placut si sti ca e o vorba 'la mare se fac copiii" asa ca spor la treaba!
Nelia Cris si eu am incercat cu picioarele pe sus dar nu prea a dat roade. Nu mai stiu ce sa incerc.

sa devin !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramayanaa

Nelia, tu cand ai ramas cu Cris, ai stat?

Coincidenta este modul lui Dumnezeu de a ramane anonim-Albert Einstein

DA...Bineinteles..Doar luna asta nu...si uite canu sa prins....da luna asta ,acum,numai cocotata stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Va pup pe toate fetelor! Cine e paznic la butoi? Ca mi-e ca o sa dau tarcoale pe acolo. Mama lui de spotting.

sa devin !

Mergi la inceput

Katy,rabdare,esti tinerica...o cunostinta de a mea timp de 7 ani nu ramanea gravi,doctorul nu le-a gasit nici o problema niciunuia dintre ei,posbil stres.dupa 7 ani a venit Mirco,apoi inca un an si a venit Luca....unul dupa altul aproape...ce pot sa spun....incercam cu gandire pozitiva,dar nu ramanem stresate pe idee...adica suntem persoane de societate,iar la proiectul bebe ne gandeim doar cand suntem aici pe aspirante sau in pat cu sotul,iubitul

Mergi la inceput

ies fetele.la butoi e inchis
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Didi ma pregatesc sa plsc de pe plaja c nu-i de gluma cu soarele astA. Of chiar ca bine ca ati deschis sub si pe mine ma streseaza la maxim lumea din jur cu intrrbarile, cand va luati si cand faceti bebe, si imi vi e sa-i injur. Da ce treaba au ei, de-aia nu pot dormi ei noaptea sau de-aia nu sunt ei fericiti? Eu nu intreb pe nimeni nimic, consider ca dac cineva are ceva de spus, spune singur , fara sa- mi bag eu nasul. Nu am eu acum calcatorul ca ma racoream si eu mai mult. In cazul asta ma bag putin la apa sa ma racoresc la propriu. Scuze greselile , dar scriu de pe tel. Va pupiiiiiic......gata plec in apa si apoi ne ducem sa papam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ramonella eu imi doresc o fetita foarte mult

draguta saptamana viitoare o sa ma duc la alt medic.Primul meu doctor i-a dat antibiotic, polidin, musculion, vitamina E, ginsavit.Am renuntat la antibiotic pentru ca el nu m-a pus sa fac si spermocultura sa vada ce infetie are pentru ca la spermograma i-a iesit nr mare de leucocite.La celelalte nu am renuntat ca am zis ca sunt bune si nu are cum sa-l afecteze.saptamana viitoate iau rezultatul la spermocultura si ma duc la medic.

O fi bine ca este optimist?El nu accepta faptul ca are 7 mil de si pe cale naturala nu se poate.Am incercat sa-i explic si degeaba.Imi spune ca nr, lor or sa creasca am sa vad eu.

walkiriaconcediu placut.In 11 ani este primul am cand am renuntat la concediu.Nu am mai avut chef, si am zis sa-mi fac analizele si eu si sotul, dupa 7 luni de esuari.

neliaCriseu am stat cate 30 min si dejeaba.

Mergi la inceput