Aspirante optimiste > 20 ani(551)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Ha ha, cind ma intrebau daca nu fac un copil, am raspuns ca nu, ca eu o fac numa' cu prezervativ, ca mi-e frica de sida. Ramineau perplecsi...dar la asemenea intrbare timpita, numai un raspuns hadicapat puteam da.
Hm...cind am ramas, nu m-am urcat cu picioarele pe pereti, doar ca nu m-am miscat asa de mult dupa aia, nu m-am dus la baie, nik, am adormit chiar in bratele lui si ...m-am trezit insarcinata
Multa bafta la

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

dupa cat timp de asteptari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Nelia draga, vorbeam intr-o zi pe-aici cu Anca despre statul pe pereti si-am ajuns la concluzia ca ne putem angaja la circ la cat balet si echilibristica facem, dar tot degeaba. Ma rog, la ea a tinut figura o data, la mine niciodata.
Racheel si noua ne-a dat antibiotice 10 zile si le luam, dar sa stii ca la spermocultura n-a iesit nimic, doar niste leucocite la spermograma. Deci se poate si asa.
Katy, in principal butoiul e pazit de Bebelu si orice-ai face nu poti brusca o femeie gravida. Asa ca lasa-l si pastreaza-ti optimismul.
La multi ani Pinuta! Fie ca in curand dorinta voastra cea mai fierbinte sa se indeplineasca!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

racheel, dupa aproape un an de incercari...ma pregateam sa ma duc la analize, sa vad ce e cu mine (ca el are deja patru copii deci problema n-avea cum sa fie la el).
Pina la urma mi-am dat seama ca stressul a fost de vina (acomodarea in alta tara e cam naspa).
Personal, cred ca stressul e cel mai puternic ac. D-aia multi copii au fost conceputi in concedii...asa ca spor la succese, dati-i inainte cu tupeu

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png

Mergi la inceput

Tzuki, tare raspunsul tau, tot din astea imi vin si mie in cap!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

didi32, am cerut pareri in stanga si in dreapata si mi-au spus sa nu i le dau ca trebuie sa fac spermocultura, si daca ii iese vreo bacterie aceasta poate deveni imuna la acel antibiotic.
La spermograma i-au iesit leucocite 538/ml, valori normale 1-10/ml.
Marti iau rezultatul la spermocultura si fuguta la medic.

Cel mai mult m-a convins o cunostinta, care la spermograma i-au iesit 8 mil/ml si la spermocultura o bacterie.Dupa ce a tratat-o nr, lor au crescul la 80 mil.

Mergi la inceput

Am inteles, noi am facut si spermograma si spermocultura si abia dupa ce-au iesit rezultatele la amandoua ne-a dat tratament. Nu mai stiu sa-ti zic valorile, dar tin minte ca tot la leucocite era ceva.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si va astept sa!Cat despre cel mai frumos cadou pe care l-am vrea nu putem decat sa speram ca,poate, se indura DD de noi si ne da un bebe,intr-o forma sau alta.Preotul la care mergem mi-a spus sa nu ma mai rog pentru "nastere de prunci" ci "dobandire de prunci" pentru ca e posibil sa mi-l dea DD,dar sa nu-l aduc eu pe lume.Am luat in discutie si posibilitatea adoptiei, ca si pe cea a unui FIV.Momentan ne depaseste financiar si cel putin 3-4 ani nu intrevedem nici o imbunatatire a bugetului familial.Oricum,dupa 13 ani de sperante si tot atatea dezamagiri, tot ce-mi doresc e sa tin un in brate, al meu sau al alteia, pana la urma e tot un sufletel care are nevoie de dragoste si de parinti.pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

pinuta la multi ani , multa sanatate si Doamne Doamne sa-ti faca cel mai frumos cadou, copilasul pe care ti-l doresti de foarte multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

app. de statul cu picioarele pe pereti, eu multi ani ma duceam la baie dupa, asta mai la tinerete cand sansele erau mai mari, acum mai la batranete mai stau si eu cu ele in sus dar degeaba

Mergi la inceput