Aspirante optimiste > 20 ani(551)
Raspunsuri - Pagina 19
SS-Tzuky spune:
Ha ha, cind ma intrebau daca nu fac un copil, am raspuns ca nu, ca eu o fac numa' cu prezervativ, ca mi-e frica de sida. Ramineau perplecsi...dar la asemenea intrbare timpita, numai un raspuns hadicapat puteam da.
Hm...cind am ramas, nu m-am urcat cu picioarele pe pereti, doar ca nu m-am miscat asa de mult dupa aia, nu m-am dus la baie, nik, am adormit chiar in bratele lui si ...m-am trezit insarcinata![]()
Multa bafta la 

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png
didi32 spune:
Nelia draga, vorbeam intr-o zi pe-aici cu Anca despre statul pe pereti si-am ajuns la concluzia ca ne putem angaja la circ la cat balet si echilibristica facem, dar tot degeaba. Ma rog, la ea a tinut figura o data, la mine niciodata.
Racheel si noua ne-a dat antibiotice 10 zile si le luam, dar sa stii ca la spermocultura n-a iesit nimic, doar niste leucocite la spermograma. Deci se poate si asa.
Katy, in principal butoiul e pazit de Bebelu si orice-ai face nu poti brusca o femeie gravida
. Asa ca lasa-l si pastreaza-ti optimismul
.
La multi ani Pinuta! Fie ca in curand dorinta voastra cea mai fierbinte sa se indeplineasca!
in devenire
SS-Tzuky spune:
racheel, dupa aproape un an de incercari...ma pregateam sa ma duc la analize, sa vad ce e cu mine (ca el are deja patru copii deci problema n-avea cum sa fie la el).
Pina la urma mi-am dat seama ca stressul a fost de vina (acomodarea in alta tara e cam naspa).
Personal, cred ca stressul e cel mai puternic ac. D-aia multi copii au fost conceputi in concedii...asa ca spor la succese, dati-i inainte cu tupeu![]()
asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png
racheel spune:
didi32, am cerut pareri in stanga si in dreapata si mi-au spus sa nu i le dau ca trebuie sa fac spermocultura, si daca ii iese vreo bacterie aceasta poate deveni imuna la acel antibiotic.
La spermograma i-au iesit leucocite 538/ml, valori normale 1-10/ml.
Marti iau rezultatul la spermocultura si fuguta la medic.
Cel mai mult m-a convins o cunostinta, care la spermograma i-au iesit 8 mil/ml si la spermocultura o bacterie.Dupa ce a tratat-o nr, lor au crescul la 80 mil.
didi32 spune:
Am inteles, noi am facut si spermograma si spermocultura si abia dupa ce-au iesit rezultatele la amandoua ne-a dat tratament. Nu mai stiu sa-ti zic valorile, dar tin minte ca tot la leucocite era ceva.
in devenire
pinuta spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si va astept sa
!Cat despre cel mai frumos cadou pe care l-am vrea nu putem decat sa speram ca,poate, se indura DD
de noi si ne da un bebe,intr-o forma sau alta.Preotul la care mergem mi-a spus sa nu ma mai rog pentru "nastere de prunci" ci "dobandire de prunci" pentru ca e posibil sa mi-l dea DD,dar sa nu-l aduc eu pe lume.Am luat in discutie si posibilitatea adoptiei, ca si pe cea a unui FIV.Momentan ne depaseste financiar si cel putin 3-4 ani nu intrevedem nici o imbunatatire a bugetului familial.Oricum,dupa 13 ani de sperante si tot atatea dezamagiri

, tot ce-mi doresc e sa tin un
in brate, al meu sau al alteia, pana la urma e tot un sufletel care are nevoie de dragoste si de parinti.
pe toate!
draguta spune:
pinuta la multi ani , multa sanatate si Doamne Doamne sa-ti faca cel mai frumos cadou, copilasul pe care ti-l doresti de foarte multi ani!

draguta spune:
app. de statul cu picioarele pe pereti, eu multi ani ma duceam la baie dupa, asta mai la tinerete cand sansele erau mai mari
, acum mai la batranete mai stau si eu cu ele in sus dar degeaba