Aspirante optimiste > 20 ani(551)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ramayana si cumnata mea este gravida, ea este in ochii celorlalti mult mai interesanta acum si mai rasfatata, asta este '' le-om duce noi pe toate''

la mine raspunsul ca nu putem nu merge, am raspuns asa la cineva si m-a intrebat care nu suntem bun, exact asa si acum le raspund zambind care este problema lor ca nu avem noi copii, astfel de oameni asa merita care nu fac altceva decat sa bage cutitul in rana

hai ca ne mai descarcam si noi acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

draguta, sa nu ma intelegi gresit, nu sunt deloc, dar DELOC geloasa sau invidioasa pe cumnata mea, ma bucur enorm pt ei (sotia fratelui meu) si traiesc odata cu ei bucuria asta, asa face orice sa le fie bine...doar socrul meu n-are pic de clasa in el si raneste fara sa gandeasca, de aceea nici nu ma pot supara pe el. ca stiu ca nu o face intentionat.

Mergi la inceput

ramayana nu m-am gandit la asta si eu ma bucur pentru ei(sotia fratelui sotului), un copil e un dar de la Dumnezeu, m-am bucurat tare cand am auzit mai ales ca si ei au incercat multi ani, de ceilalti vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc la toate pentru urari!!!

Eu Z1...nu sunt suparata,putin dezamagita,ca vroiam sa venim de la mare cu bebe...dar cred ca mai asteptam cateva luni...
Dar nu stiu de ce testele de ovulatie imi ies pozitive,ieri liniuta era mai intensa ca si alaltaieri...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

La mine socrii ma inteleg.Cumnata mea si sotul ei trec prin asta de 6 ani.Dar si pe mine ma enerveaza intrebarule celorlalti.
Nu ai ramas gravida?Hai cand vine baietelul?Sau...Voi nu faceti un copil?

Fetelor, sotul meu este optimist si-mi zice ca o sa-i creasca nr. de dar eu sunt pesimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

La mine socrii ma inteleg.Cumnata mea si sotul ei trec prin asta de 6 ani.Dar si pe mine ma enerveaza intrebarule celorlalti.
Nu ai ramas gravida?Hai cand vine baietelul?Sau...Voi nu faceti un copil?

Fetelor, sotul meu este optimist si-mi zice ca o sa-i creasca nr. de dar eu sunt pesimista.

Dar fetita nu e buna???
Eu cand eram gravida cu Bea,soacra tot ii zicea nepotul...asta pana sa aflu ca era fetita...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

racheel daca sotul a primit tratament eu zic sa nu-ti faci probleme, mai ales ca el e optimist il va ajuta si mai mult

e bine ca ai descoperit cauza si stii ce sa tratezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Salutari de la mare fetele mele dragi.e absolut superb Aici,ma bucur de concediu in sfarsit dupa 3ani, e scurt dar tot e bine. Ma mai apuca melancolia cand vad copilasii pe plaja, ma gandesc cand o sa vina vremea sa ne jucam si noi cu puiutul nostru in apica. Va pupic .....de marti inapoi la munca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata dragelor! Vad ca aveti aceeasi problema ca mine in ceea ce priveste intrebarile indiscrete ale unora. Dupa ce m-au scos din minti ani de zile cu intrebarea "voi cand va luati?", dupa ce ne-am luat, au trecut la cele referitoate la copii. Imi vine sa le crap capu'. Parca d-aia nu dorm ei noaptea. Si nu pot sa le zic ca nu putem ca pe mine ma umfla plansu' instantaneu. Prefer sa le raspund obraznic, ceva sa-i pun la punct. Uf, ce bine c-ati deschis discutia si m-am mai racorit

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Walkiria, concediu placut in continuare si ai grija cu soarele asta periculos!
Racheel, tb sa fii optimista si sa crezi ca ne va veni si noua randul. Si eu am zile atat de proaste cateodata, incat nu mai cred in minuni si ma gandesc sa abandonez tot. De ce unora le da pe de-a moaca si eu tb sa sufar si sa cheltui o gramada de bani fara a avea certitudinea ca raman insarcinata? Asta e una dintre frustrarile peste care nu pot sa trec, oricat as incerca.

in devenire

Mergi la inceput