*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 20
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv avand in vedere ca al meu a dormit azi o ora la pranz si n-am tihna sa ma odihnesc pt diseara la munca, ma pun sa incarc niste poze cu el si eva...vad ca se joaca linistit cu lego ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Vaaai, cat sunt de duuuuulci

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
33+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Cu ocazia asta am vazut ca a pus si Julia poze de vara asta. Ce a crescut Tudorelul si Maria ce domnisoara e, sunteti o familie tare frumoasa si transmiteti asa o buna dispozitie.
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
33+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
anes spune:
Ginye, blue, multumesc pt. raspunsuri! Sunt bulversata total!!
M-ati pus pe ganduri! Acum nu stiu ce sa fac, mai ales ca o graviduta de la odisee mi-a spus ca are programare la dr. dr. Herghelegiu pe 31 august, deci, nu este in concediu
.
Totusi, ma gandesc, un dr. cu renume, cu aparatura 4 D, sa nu vada malformatia lui Edi, la o aparatura ultraperformanta in care se vede perfect fata copilului!! Eu l-am recunoscut pe Remus dupa poza de la 20 de saptamani.
Nu stiu cum sa fac ca sa ma programez la Herghelegiu, pt. ca am mare incredere in el!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
21+
Amalia spune:
Asa un gol in suflet n-am mai simtit de mult!
Privesc stirile de ieri legate de nenorocirea intamplata la Giulesti si nu ma pot abtine sa nu stau cu pielea zbarlita, cu lacrimile inodate in barba si cu un sentiment de mila si de neputinta pentru acei parinti ramasi fara cele mai de pret comori ale lor.

Sa le dea Dumnezeu putere sa poata trece peste aceasta tragedie si sa-i ajute pe cei care sunt in suferinta, internati la Grigore Alexandrescu!
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Totusi, ma gandesc, un dr. cu renume, cu aparatura 4 D, sa nu vada malformatia lui Edi, la o aparatura ultraperformanta in care se vede perfect fata copilului!! Eu l-am recunoscut pe Remus dupa poza de la 20 de saptamani. poze Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+ |
Exact la asta m-am gandit si eu....am echo cu fata lui Edut...si totusi nu a vazut...sa inteleg ca i-a scapat palatul, dar si buza? Imi pare tare rau ca iti bag indoiala in suflet.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Criss!
Aleinad, costumas din ala se gaseste si la noi. eu am luat de la Mothercare, dar n-am mai vazut. Insa am vazut la Imaginarium. Eu nu prea l-am folosit l aArianna la plaja la noi, pt ca nu stateam asa mult la plaja, dar in concediu la turci l-am folosit, pt ca statea mai mult in piscina si apoi la 12 mergeam la clubul copiilor sa pape cu ceilalti copii. Acolo nu prea era umbra, asa ca ii puneam costumasul, pt ca soarele era f puternic. Programul era cam asa; trezirea pe la 8, Arianna papa laptic, apoi mergeam la masa, plaja pana pe la 11 ( ii puneam costumasul, dc statea la soare dupa 10.30), apoi piscina (costumasul pe ea) si apoi mergeam la club. dc era f ud costumasul, ii dadeam tricou.
Pt noi vacanta a fost super ok. Arianna a fost alt copil. F cuminte, nu-mi venea sa cred. Fara crize, fara plnsete exagerate. Statea la masa cu noi minim 45 min, apoi se plictisea, dar tati termina si se ducea cu el la plimbare, sa mananc si eu. La clubul copiilor statea la masute mici cu alti copii si manca singurica cu lingurita: doar porumb si orez
, eu ii dadeam altele pe langa. La disco pt copii topaia fericita, aplauda. Cel mai greu a fost la intoarcere, cd am avut o intarziere de cateva ore la avion si nu am avut papa la noi, apoi ne-au orpit la control, chiar ininte s aurcam in avion, dupa ce trecusem deja de alte controale, pt ca Arianna avea o jucarie, o pisica cu baterii. A fost circ, au chemat securitatea, tipau aia pe acolo, pana la urma au 'disecat' pisica, sa vada ca firul de la baterii duce la un difuzor. In tot acest timp Arianna tipa dupa pisica ei. Tot avionul ne astepta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
28+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Otiliav spune:
Neata!
Criss, multa sanatate si impliniri!
Ce serioasa pare Eva in poza si ce degajat e Ale 
Ce spirit de observatie ai Oliv. Mersi de link. Mi-a placut tare mult de Maria Juliei, mai rar o fetita asa cuminte si la locul ei.
Corina, ce faza cu pisica
, aviz amatorilor.
Ce ziceati de a doua sarcina? Eu am simtit la a treia. Am inteles ca organismul isi revine in 3 ani de la o nastere, adica oasele bazinului si ligamentele. De aceea probabil eu in sarcina cu Elisa nu m-am plans la capitolul oase. Acum a fost jale, oricum nu eram singura gravida de la kiropractor. Erau si cazuri mai urate, mergeau cu carje, probabil diferenta si mai mica intre sarcini.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Otilia
povesteste-ne o zi din viata ta de mamica cu 3 fete cucuiete. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
manumanu spune:
fetele, intru foarte scurt, ca suntem de cateva zile la Covasna si am gasit un calculator cu internet da' nu pot sta pra mult.
Otilia, bine ai revenit acasa!
Alra, ce bine ca ne mai scrii, ne era dooor de tine! Poate pui si ceva poze cu Nicolu!
Anes, pupam Remuselu'! Imi pare rau ca nu v-a priit la mare... Si noua ne-a fost tare frica, dar a iesit mai bine decat ne asteptam!
Daniela si alte fete interesate: noi am gasit costumasele acelea de plaja la magazinul Hervis Sport, la reduceri, cele de pe net mi s-au parut prea scumpe si oricum nu am prea gasit pe stoc. Tot de la Hervis le-am luat si sepculite din alea cu protectie UV. Problema la noi a fost ca nu au stat decat putin "imbracati" pt ca se udau tot timpul, mereu carau galetuse cu apa, mereu erau la malul marii, mereu isi "turnau" apa si nisip pe ei... asa ca ii tineam cat puteam cu costumas (si unsi cu lotiune oricum), apoi cand se udau prea tare le scoteam costumasul ca sa nu stea cu el ud pe ei, apoi le mai dadeam un trisou daca nu se usca costumasul... si stateau si dezbracati dar foarte bine si TOT TIMPUL unsi cu lotiune. Asa nu au avut nicio problema, doar s-au iritat putin de la nisip la inceput. Tot asa si cu scutecele de baie: erau f bune pana se udau, stand pe nisip sau in apa... nu-i lasam cu ele ude, le mai dadeam jos, apoi ii curatam si le mai puneam altul, dar nu au stat in permanenta cu scutec. Asta e.. la mare viata cam bate "filmul" facut de noi acasa... impirtant e sa se simta ei bine, indiferent ce zice sau nu zice lumea, indiferent ca ne mai calcam pe principii si ii mai lasam si dezbracati... de asemenea f. imp e sa respectam orele de plaja. Noi la max. 11 eram in camera. Seara statatem mai mult, de pe la ora 17 pana dupa 19, la aerosoli.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
Dana, ai mail!
Criss, la multi ani!!

Scriu mai multe poimaine cand ajung acasa!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008