*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otilia, felicitari pt bebelina nr 3! Refacere rapida.

La multi ani, Criss!

Olivia,Otilia,Darling,bertha,fluturasha, aleinad.g, (sper ca nu am sarit pe nimeni) multumesc de urari.Dau de baut. Sper sa nu se supere nimeni ca e cu intarziere, dar..deh, am fost in concediu. Acum sunt acasa doar pt o noapte, cat sa spal hainele, iar maine dimineata o luam din nou din loc. Pupici la toata lumea.

alra, ce ma bucur ca ai revenit.Am citit cu sufletul la gura toate paginile sa vad daca ai mai scris si altceva, nu doar vesti despre Otilia. Ma bucur ca sunteti bine.Tin pumnii pt ca tratamentul facut lui Nicole sa fie eficient si sa nu mai aveti probleme.

anes, eu am facut prima morfologie fetala la doctorita Nedelcu, de la Sanador.a fost ok, a masurat tot ce era de masurat, a avut rabdare si ne-a raspuns la toate intrebarile. A doua ecografie am facut-o insa la Iosup, fiindca ma mutasem deja la Tutunaru.

Darling, am vazut poza cu burtica. Arati tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fetelor multumesc frumos pentru urari asemenea va doresc si eu voua si puiutilor vostri

Malinas ,Manumanu concediu placut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas, Criss LA MULTI ANI si multa sanatate! Imi cer scuze de intaziere!! Sa ve dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa va bucurati de cei dragi voua!

Otilia cum e mami cu e mandre? Abia astept pozicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Vazut si eu poze cu Ale si Eva, Doamne cat sunt de scumpi. Ca par auriu si carliontat are Ale si ce serioasa e Eva... Iti vine sa-i mananci.

Vazut si poze de Julia16. Maria e chiar o domnisoara si ce grijulie e cu albastrelul. Si mami a slabit mult.

Otilia astept si eu cu sufletul la gura stiri de pe front . Ce faci mami eroina?? A venit lapticul??? Au iesit ceva canini la Elisa?

sa va zic ca noi eram azi la 7 dimineata la cafenea cu totii?? Edu s-a trezit la 5 juma si-a baut laptele si apoi si-a adus pantofii si s-a prezentat la usa. Ce am mai avut liniste...Cine era cu carutul la plimbare la 7 fara ceva???? Gradinita se deschide la 7 jumate asa ca am lalait-o la o cafea. Bine ca nu a plouat.

Adriana w33+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, chiar am uitat sa pun link aici cu pozele?

Am unele de ieri care imi plac tare mult, cu Iulia si a reusit sotul sa o prinda razand si pe Elisa. Hai sa v-o arat si pe Ana scolarita.

Asa bine a iesit cu nascutul, a fost in we cand au putut veni prietenele mele sa ne ajute la spital si cu fetele acasa si am reusit sa merg si cu Ana in prima zi la scoala.

Flori, nici nu stiu ce sa povestesc mai intai. Am noroc ca e sotul cu mine acasa si avem fiecare cate o pitica in brate. Merge pe banda treaba, mereu mananca una sau schimbam scutecul. Suntem pe modul de criza . E greu dar in momentele de relaxare, putine e adevarat, sunt asa scumpe impreuna. Elisa e tare atasata de Iulia, o mangaie, o pupa insa cateodata cere ea in brate si Iulia in patut.

Am fost azi cu ele la policlinica: Iulia a crescut cu 200 de grame in 4 zile , am indopat-o sa scap de febra laptelui, Elisa n-a luat deloc in greutate in ultimele 2 luni . Se cunoaste cine seamana la fizic cu Ana . I-am facut pagina cu graficul greutatii Iuliei si a fost simplu ca am copiat-o pe a Anei , sunt curioasa cum va evolua de acum incolo.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da' o poza cu toate 3 impreuna nu ai, sa arat si eu acasa?

iulia imi pare mai inchisa la culoare fata de cum era elisa, dar nu fac forecasturi ca nicole s-a nascut cu parul negru si acuma e blonda.

fetele, multumim de vorbele bune si ca ati tot intrebat de noi.

malinas, bronchovaxom nu e medicamentul minune in sensul ca nu te impiedica sa racesti, doar te ajuta impotriva complicatiilor bacteriene asociate infectiilor virale. nicole a mai luat o cura de 3 luni iarna trecuta, speram ca si cu asta inceputa in iunie sa se vada o diferenta acum in toamna.

in rest numai de bine. ii zicem "nicola-bambola" italiencele stiu de ce

ah, si foarte important: felicitari tuturor burticoaselor, sa aveti sarcina usoara si nastere asisderea, ma bucur mult pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Otilia sa-ti traiasca minunile! M-a socat poza Anei scolarita...asa de mult a crescut in ultimii 2 ani...parca e altcineva, este pur si simplu superba....cum trece timpul. Mezina e o dulceata falcoasa. Ma bucur ca Elisa nu vede un rival in surioara ei.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia ce copii frumosi faci! E o scumpa si jumatate Iulia! E o bebelina frumoasa, cu falcute numai bune de pupat! Foarte bine ii sta Anei scolarita! Sa aiba multa bafta si sa-i mearga bine in noul an scolar! Sa-ti traiasca minunile si sa te bucuri de ele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia ce dulce si dolofana e Iulia, pare asa de linistita si cumintica, cred ca si eu...cu burta plina de laptic. Imi place mult costumasul cu volanase si fundita. Succes Anei la scoala, cu parul ei blond si ochi albastri trece f usor drept norvegianca.

Adriana w33+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Otilia, scumpe fete ai, Iulia arata asa voinica si sanatoasa, Elisa e dulce foc iar Ana e o adevarata domnisoara cocheta, cat despre tine, mami, parca nici n-ai nascut, toata pari fresh, cred si eu cand vezi ce minuni ai adus pe lume.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 33+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput