*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, am inteles ca dr. Herghelegiu este in concediu pana la 14 sept. Nu stiu daca este reala informatia asta, dar nu mai conteaza. M-am programat pt. eco morfo. pe 25 aug. la dr. Nedelcu Dana, la Sanador, de pe Victoriei. Stie cineva despre ea?
Tin mult la ecografia asta pt. ca a o consider foarte importanta si vreau un dr. care sa stie sa interpreteze ecograful, mai ales ca au aparatura de ultima ora acolo!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

Ce pot sa-ti spun...de cate ori aud numele ei mi se urca sangele in cap. La ea am facut si eu 2 echo 3d (trim I si II de sarcina) si nu a vazut nicioadata malformatia lui Edi. In schimb un dr din Tgv a vazut-o la un echo normal. Eu nu iti pot spune sa nu te duci...iti spun doar ce am trait eu. Chestia e ca dr cu care am nascut a avut doar cuvinte de lauda la adresa ei si nu intelege cum nu a vazut malformatia la nici una din cele 2 echo facute.

Edit: aparatura este performanta, cum ai zis si tu...dr e super ok, iti explica ce vede, iti arata pas cu pas tot...dar ce folos daca nu interpreteaza corect ceea ce arata aparatul.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Eu sunt tot o mamica de nov-dec. Am o fetita de 1 an si 9 luni, Bianca. Va citesc din cand in cand sa vad cum evolueaza cozonaceii.
Despre fetita mea ce pot sa va zic e o zvarluga, nu sta 5 secunde, acum e aici, acum e dincolo. Mananca in principiu orice, nu ma vait, e inalta pt varsta ei si are in jur de 13.5-14 kg. De vorbit vorbeste de toate, aproape toate cuvintele le spune nu corect, dar oricum intelegem, si chiar a inceput sa faca si propozitii.
Vreau sa raspun lui Anes despre Dna. Doctor Nedelcu de la Sanador- este un medic extraordinar. Eu am fost de mai multe ori la ea si la Herghelegiu, si exact ce mi-a spus ea mi-a confirmat Herghelegiu. o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Se pare ca sunt si alte pareri, ce sa zic, mie mi-a facut 4D in care s-a vazut perfect fata copilului, exact cum am zis si mai devreme din punctul meu de vedere a fost ok. Eu am expus ce am trait, oricum eu am mers pt. confirmari si la Herghelegiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Criss LA MULTI ANI!!!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti..

Anes Felicitari pt baietel, ai presimtit tu bine. Eu nu simt presiunea aia. Si am nascut natural un elefant de 4.600. Poate ca depinde cum e asezat bb. Eu am o burta tzuguiata si stomacul meu cred ca e extraplat ca nu pot manca decat cantitati f mici. Si oricum imi vine mancarea inapoi. Sa nu mai vb de coaste, cred ca am numai vanatai pe dinauntru. Uite aici o poza cu burta facuta acum aproape 4 sapt http://www.facebook.com/photo.php?pid=4836030&l=dde65d467a&id=527394129

Editez sa-ti zic ca te inteleg perfect cu vacanta. Asa m-am simtit si eu in Turcia si am stat si 2 saptamani, credeam ca nu se mai termina. Edu a fost mai tot timpul agitat, marait, mucos, nu prea a mancat, a trebuit sa alerg dupa el non stop. Si eu plecasem cu asteptari mari: sa vezi ce-o sa doarma si-o sa manance.... Da de unde...

Ginye Edisorul, sper sa fie bine.

Adriana w33+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Asa e si in maternitatile de aici, te primesc cand esti gata sa nasti si daca nasterea e OK si nu-s probleme in 24h esti acasa.

Adriana w33+ cu Alexander si mamica de Eduard (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

la multi , multi ani criss!!!

oti, cum e?

anes, pai na ,lasa, tu si cu burta si caldura ...io imi fac un pic de griji ca tre sa mergem si noi in vacanta si dat fiind ca e unica...nu mi-ar placea sa vin acasa mai rau decat am plecat...tre sa ma inarmez cu f multa rabdare

daniela, io la mare procedez asa...stam max pana pe la 11.30 ,nu prea folosesc crema pt protectie( am una cu factor 30),insa ale nu are o piele super sensibila, e taciune in per asta, arata ca un marochin,si stam mult in apa,la racoare,ne udam ne jucam in apa...daca chiar arde soarele,il dau cu crema si pun maiou ;la capitoul ce-i punem la fund...pampersul ala de apa este fff ok, insa parca mi mila sa il pun si la mare,asa ca mai bine slipul, pipi caca daca face, gasim solutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Anes, cheri, multumesc. Nici noi nu stam pe plaja in intervalul 10/11-17 (ca altfel lesin eu ), dar mi s-a parut interesant costumul de care vorbea anes. Pe net n-am gasit la noi decat sapca, dar e buna si aia, cred ca o s-o achizitionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Criss!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!!

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 33+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

avand in vedere ca al meu a dormit azi o ora la pranz si n-am tihna sa ma odihnesc pt diseara la munca, ma pun sa incarc niste poze cu el si eva...vad ca se joaca linistit cu lego

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Catalina, sa va traiasca minunea scumpa si sa va aduca numai bucurii.

Anes, cunoastem si noi nici Dav nu sta deloooc, scoate untul din noi, ma apuca invidia cand vad unii copilasi cumintei pe paturica, tot sper sa se mai linisteasca si el. Macar bine ca Remuselul a reintrat in ritmul normal. Felicitari pt cuc, eu asa de mult m-am obisnuit cu ideea de 2 baieti incat mi-e teama ca nu cumva sa am vreo surpriza Nu stiu ce sa spun cu presiunea, eu nu simt presiune insa e ff agitat bebe si se vede tare prin burtica cum se foieste, aa si uneori am ceva contractii, mai exact senzatie ca la ciclu din cand in cand si banuiesc ca sunt contractii. Filmuletele sunt pe blog, la semnatura.

Bertha, concediu placut!

Carmen, felicitari pt vorbaret, mi-l si imaginez cantand "melc, melc" cu gurita lui ca o inimioara si cu ochisorii lui dulci si atenti, cred ca e tare scumpel, cum ii dai legumele, ne-ar prinde bine si noua ceva idei

IuliaCospy, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, te asteptam mai des. Felicitari pt progresele Sarei.

Alra, ma bucur ca sunteti ok.

Danduselule, ce mai fac cretulinii tai?

Ce tragedie la maternitate, nu-mi revin.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 33+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput