Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Puppa, poate e doar timida, nu fitoasa

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eeeei, pagina 2?

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mooaaama, de juma de ora ma chinui sa instalez aplicatia de Internet Banking de la Banca Transilvania. Am venit acasa mai devreme special, sa fie bona si sa pot lucra la calculator. Doamne daca stiam ca e asa greu alegeam alta banca, desi aici cica-s comisioanele mai mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a mai trecut juma de ora de cand ai postat. ai reusit?

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La HVB e super-simplu. Dar cica sunt scuumpi!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Pai si la ING e super simplu si la BCR la fel, dar tot asa, sunt scuuumpi.
N-am reusit in totalitate. Nu vad decat contul in lei, intr-un format imposibil de citit si, mai mult, pe care daca il salvez in calc meu e intr-un format in care apoi nu-l pot deschide ca nu-l recunoaste. Contul de euro nu-l vad...
In fine, totalul de lei e de 5231 ron, euro habar nu am (si na, acolo-s toate platile paypal...) si am identificat plati de bazar, o sa le confirm, deocamdata nu mai am timp de stat aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, salveaza in formatul fix, daca ai optiunea (eu o am...), apoi poti da print screen si salveaza in paint si da pe mail ca il rezolv eu cumva diseara.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am fost cu Andru la laboratorul de analize..ne-am asezat pe scaun ,si-a dat seama ca o sa-i facem ceva..a inceput sa-mi zica"mami,nu vleau ,nu vleau"..l-am linistit cat de cat...a plans putin ,a miscat manuta..off chiar daca l-am tinut ,degeaba..asistenta se mira ce putere are..dupa ce am plecat "imi zicea ca duamna mumoasa aba i-a facut bubita" ..acum s-a trezit tot cu gandul la bubita...imi zice "duamna mumoasa aba a fatut bubita..atuma ,atuma tece"..i-am zis ca trece repede ,nu se intampla nimic...e tare haios...

ca tot il laudam azi noapte ei ce credeti?a facut pishu in pat..asta este mergem mai departe,pampers nu-i mai pun vedem si asta seara cum se comporta

edit:eu am calcat ,sunt fleasca cu AC cu tot

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

naty, salveaza in formatul fix, daca ai optiunea (eu o am...), apoi poti da print screen si salveaza in paint si da pe mail ca il rezolv eu cumva diseara.

Intra, omule si tu pe mess o clipa!

Mergi la inceput

Ramo, asa e, toti copiii "simt" apropierea "halatului alb". Ce noroc insa ca lor supararile le trec atat de repede! Succes sa iasa bine analizele!
Ariel, vad ca nu apari, ti-am trimis mail pe bebearicel, habar n-am daca va merge, eu o sa ma impusc in creieri cu conturile astea.

Mergi la inceput