Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Mooaaama, de juma de ora ma chinui sa instalez aplicatia de Internet Banking de la Banca Transilvania
. Am venit acasa mai devreme special, sa fie bona si sa pot lucra la calculator. Doamne daca stiam ca e asa greu alegeam alta banca, desi aici cica-s comisioanele mai mici...
ariel_7000 spune:
a mai trecut juma de ora de cand ai postat. ai reusit?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
La HVB e super-simplu. Dar cica sunt scuumpi!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Pai si la ING e super simplu si la BCR la fel, dar tot asa, sunt scuuumpi.
N-am reusit in totalitate. Nu vad decat contul in lei, intr-un format imposibil de citit si, mai mult, pe care daca il salvez in calc meu e intr-un format in care apoi nu-l pot deschide ca nu-l recunoaste. Contul de euro nu-l vad...
In fine, totalul de lei e de 5231 ron, euro habar nu am (si na, acolo-s toate platile paypal...) si am identificat plati de bazar, o sa le confirm, deocamdata nu mai am timp de stat aici...
ariel_7000 spune:
naty, salveaza in formatul fix, daca ai optiunea (eu o am...), apoi poti da print screen si salveaza in paint si da pe mail ca il rezolv eu cumva diseara.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:
am fost cu Andru la laboratorul de analize..ne-am asezat pe scaun ,si-a dat seama ca o sa-i facem ceva..a inceput sa-mi zica"mami,nu vleau ,nu vleau"..l-am linistit cat de cat...a plans putin ,a miscat manuta..off chiar daca l-am tinut ,degeaba..asistenta se mira ce putere are
..dupa ce am plecat "imi zicea ca duamna mumoasa aba i-a facut bubita"
..acum s-a trezit tot cu gandul la bubita...imi zice "duamna mumoasa aba a fatut bubita..atuma ,atuma tece"
..i-am zis ca trece repede ,nu se intampla nimic...e tare haios...![]()
ca tot il laudam azi noapte
ei ce credeti?a facut pishu in pat
..asta este mergem mai departe,pampers nu-i mai pun vedem si asta seara cum se comporta![]()
edit:eu am calcat ,sunt fleasca cu AC cu tot
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 naty, salveaza in formatul fix, daca ai optiunea (eu o am...), apoi poti da print screen si salveaza in paint si da pe mail ca il rezolv eu cumva diseara. |
Intra, omule si tu pe mess o clipa!
natynic spune:
Ramo, asa e, toti copiii "simt" apropierea "halatului alb". Ce noroc insa ca lor supararile le trec atat de repede! Succes sa iasa bine analizele!
Ariel, vad ca nu apari, ti-am trimis mail pe bebearicel, habar n-am daca va merge, eu o sa ma impusc in creieri cu conturile astea.

cu Alexandru
Ioana-Sofia