Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
azi e a doua zi victorioasa de kk la wc, la olita nu vrea
, deci cat mai rpd cumpar reductor si cred ca renunt de tot la olita! la somnul de pranz doarme fara ciu, noapte nu-l scot ca inca e plin dimineata, dar oricum, e f ok si-s mandra de el f tare!![]()
de ieri stie ca a venit un catel si a papat ciuurile, nu mai sunt, doar noaptea imprumutam de la bb Luca de Vali, si a doua zi mami se duce sa cumpere altul sa il dea inapoi!
cand vorbim de bebelusi, mici, imediat zice 'bebe Luca! Luca e bebe mic'
, cred ca e singurul bebelus pe care-l stie, si toti se raporteaza la el:))
ideea am preluat-o de p-aici, cred ca Puppa a facut ceva similar si a mers, uite ca si la noi functioneaza:))
ma ia de mana si ma duc la baie, zicand 'face kk, la veceu'
, m-a binecuvantat cu 2 cacari cat casa pe ziua de azi![]()
![]()
![]()

Naty, Ariel, bafta cu conturile alea
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, asa si Rebecca, kk numai la wc si pipi si la wc si la olita. Dar cred ca pot renunta lejer la olita , numai sa iau un reductor dragalas
si gata.
Rebi ma atentioneaza cand vede bebei mici in parc, ii place sa-i priveasca.![]()
ramo_cata spune:
are si Andru 2 reductoare,unul i l-am cumparat eu ,e cu vacute si unul l-am primit de la sor'mea ,e cu fluturasi(ma tot vaietam eu ca nu gasesc si l-a cumparat fara sa ma intrebe daca am gasit
)...le foloseste f rar...el e fan olita
...avem copii mari ...e repede a trecut timpul
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
ramo_cata spune:
vrem sa mergem la munte..suntem in cautare de pensiuni...nu vrem lux ..ci relaxare,liniste si peisaje frumoase...luny stiu ca voi ati tot fost prin apuseni...imi poti recomanda ceva? parca imi aduc aminte ca si mstelaa fost la o pensiune/cabanuta care mi-a placut f mult,cred ca anul trecut,cu o curte f misto ..nu mai stiu exact
....oana???
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
luny spune:
a aparut articol de o pagina in Jurnalul National, despre Siluan!!

nu pot pune link ca nu ma lasa netul
Ramo, da, am fost in Apuseni, e demential acolo! insa noi am inchiriat o casuta cu totul, in varf de deal, cu mult loc de alergat, tot ce-ti trebuie si ne-am gospodarit si descurcat singuri, nu e nimeni sa stea cu tine acolo.. daca vrei detalii, imi spui. Amicul nostru mai are si o pensiune cocheta in Scarisoara, cu camere cu baie, living jos, frumos si acolo..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!