Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dana, si matei are o faza cu 'nu bate nenia'... zilnic zice chestia asta, chiar si fara motiv, iar daca ii spun pe undeva sa nu faca vreo prostie ca ne cearta x/y, imediat reactioneaza si spune 'nu bate nenia', iar noi stam juma de ora sa-i explicam ca nimeni, niciodata nu o sa-l bata, ca nu lasa mami pe nimeni etc.. chiar cred ca e doar o faza.. trece, dar trebuie sa le insuflam siguranta si incredere in noi...
papapa, la munca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau.Andru e bine,un vorbaret,un jucauz si tot ZVARLUGA..ca tot suntem la capitolul laude hai sa-mi laud si eu puiul...
-asa cum am zis e vorbaret ,mare vorbaret...pe el il cheama Andei CEcemanu 'banu.. de unde l-o fi luat el pe banu'asta nu stiu...mai face ta'su misto de el si-i zic eca-i de-a lu'Banu tiganu'...un mare clan de romi din oras
- ca tot am zis ca-i baiat mare declar 2 nopti fara pampers ,acu'e a 3a si fara pishu in pat ...eu zic ca gata am scapt de pampersi..a fost f receptiv la tot ,si suzeta,si olita ,si pampersi..am baiat istez
- in rest face si al meu cam ce fac si ai vostrii..se joaca,canta,danseaza,numara : ceva de genu'unu ,tei,patu,sase,noua ..coloreaza,mananca culorile,cunoaste cateva culori,cateva marci de masini,pedaleaza tractorul primit de ziua lui si e mare TRACTORIST,manevreaza volanul f usor,merge si cu spatele...mor de dragul lui cand vorbeste cu prietenul lui BOBO,un catel din plus...ii spune ca-l ubeste,il intreaba"ce vei?,bobo ce vei?" apoi il ia in brate ,il pupa si-i zice "hai,stai uminte...nu ,nu susupala"..la fel imi zice si mie..atunci cand face vreo prostioara vine la mine tiptil-tiptil si imi zice sa nu ma "susupal"...sunt atatea de zis dar cel mai important e ca ma indragostesc deel tot mai mult

maine merg cu el sa-i iau sange si sa-i duc kk si pishu...am zis sa-i fac ceva analize ca tot zice ca-l doare burtica...in rest sanatosi sa fim si sa auzim numai de bine

zoze o sa fie bine...odihna placuta la mare si numai bine,sa ai grija de Maria

Siluan si doamne ajuta!!!

va si va doresc noapte buna...

ari cum se liciteaza?am intrat si eu azi dar crde ca am pus suma mai mica decat trebuia..am vazut dupa ce am dat send

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai neamule randunicesc la...

maine bucurestentele din mers. plec la noapte la bucuresti, dar numa' depun niste documente pentru un proiect (vesti bune despre cel de care va povesteam ca tin foarte mult sa iasa), apoi catre sibiu, unde ma intalnesc cu un prieten din facultate ce n-a mai fost de mult in tara si stam la un concert (unul din System of a Down- la care sunt fan-ul no 1), apoi duminica la cluj la Iron Maiden.

deja mi-e dor de Luca, si nici nu am plecat.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Miha, un adevarat tur de forta zilele astea. Distractie maxima la concerte!. La Guns'n Roses vii, sau sunt prea soft pentru tine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mmmm, buna cafeaua!

Miha, distractie placuta la concerte, cred ca abia astepti.

Ramo, ce frumos se joaca Andru. Asa ma incanta sa o urmaresc pe Rebecca cand se joaca cu papuselele ei, dar fara ca ea sa ma vada! Parca este o mamica in miniatura, asa se comporta cu ele, se preface ca le pregateste masa, le da de mancare, le duce in parc cu caruciorul ( in cealalta camera ), le da in leagan ( adica le balangane pe ghidonul de la tricicleta ), le pune pe olita, le face baita, ce mai, cam tot ce vede ca facem noi.

Ne pregatim de iesit la joaca...sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Puppa, las-o in pace. Nu o forta sa ii placa toata lumea, nici noua nu ne plac toate persoanele pe langa care trecem. Copiii sunt autentici, sinceri in exprimarea sentimentelor. Nu vrea sa stea langa vreun copil? Foarte bine, poti veni langa mine, sau in alta parte, si cand vei dori sa te joci cu acea fetita, te poti duce. NU esti obligata sa faci nimic din ce nu vrei in relatiile cu ceilalti copii. Nici macar sa dai o jucarie. O sa vrea sa fie generoasa in timp, dar nu fortata de noi, adultii. Iar cu aratatul bubei...iarasi, 10 minute e foarte mult sa insisti. Nu vrea? Bine, ne arati buba atunci cand vrei. Au personalitatile lor distincte, temperamente diferite, poate asa e ea, circumspecta in relatiile noi, nu e nimic rau in asta, nici noi adultii, nu suntem la fel. Spune-i soacrei sa nu ii mai puna etichete de "salbatica", ca e absolut in regula sa fie asa cum e Ami. Poate e o faza, poate nu, oricum ar fi, copilul va invata sa isi genstioneze relatiile, important e sa isi recunoasca sentimentele prin prisma propriilor experiente, nu prin ce ii dictam noi sa simta.

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata !
miha ce plimbareala si distractie te asteapta!! super!! sa ne pove cum fura concertele
..nu mai stiu ce vroiam sa spun...

a, daca auziti pe cineva interesat sa inchirieze un ap de 2 camere, mobilat,utilat,curat si mare, in Vitan langa Real, dati de veste... e alor mei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
NU esti obligata sa faci nimic din ce nu vrei in relatiile cu ceilalti copii. Nici macar sa dai o jucarie. O sa vrea sa fie generoasa in timp, dar nu fortata de noi, adultii.

My thoughts exactly!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Acum sa va zic de Sof: e un copil foarte voluntar, hotarat, curajos si independent. Lucruri care nu sunt ok in toate situatiile...ea face dreptate in conflictele dintre copii, dar nu stie sa o faca corect. Ex: vrand sa ii faca loc unui copil sa se dea pe tobogan, il impinge pe cel care obtureaza trecerea, spunandu-i rastit "Da-te la o parte sa se dea si X" Explica-i a mia oara cum sta treaba cu impinsul, ca mai bine il roaga sa se dea la o parte astfel incat sa se poata da si X

Ea se urca in pod la tara pe scara de lemn singura, evident, sau pe arcurile alea de cerc din parcuri suprapuse in 90 de grade cu trepte pe ele pana sus. Mie imi sta inima in loc, ca o vad cu capul de pamant...

Ea isi ia ce isi doreste: suzeta din gura Irinei ( aici trebuie sa fie copilul cunoscut, ca n-a mai smuls suzete din gurile copiilor de pe strada ) ca sa o studieze, pus si simplu. Si cand Irina a inceput sa planga si sa incerce sa isi recupereze obiectul, Sophie o impinge. Si asta face cu oricine care ii intra in spatiul intim, din greseala sau nu. Impinge, ma scoate din sarite! Daca ea considera ca a fost serios agresata, poate da si doua palme peste fata, poc, ca si cum aplauda cu palmele obrajii copilului respectiv . Nu am identificat situatie in care sa impinga sau sa loveasca in care sa nu fi considerat ea ca e victima si in felul asta sa riposteze.

De unde reactiile astea..nu stiu. De la Tom si Jerry ( v-am spus ca are interzis la ei ), din parc, a descoperit pur si simplu puterea pe care i-o da violenta fizica ...ca ea nu a fost atinsa in veci cu un deget! Oricum, s-a mai domolit in ultima vreme, nu zic nu.

In rest...ne topeste, cu cata imaginatie are, cu cat de vesela poate fi, de curioasa, de vorbareata, de iubitoare ( ma ia de gat, ma pupa apasat si imi spune pisicit "maaaami, tu esti iubisica mea", lesin!!! ) Si mai e si sasaita !

Si apropos de bebe din burta, aseara era in cada la baie, eu vorbeam cu ea si vine Radu sa stea cu noi, care ma in brate si incepe sa ma mangaie pe burta. Sof i-a spus sa ia mana de pe bebe, sa il lase in pace, ca e in bultica . Ce i-o fi venit ?

Gata, am palavragit destul, va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

olgutziga, nu o oblig! din contra, mie imi place ca este mai selectiva. sper sa ramana asa, pentru ca o va scuti de multe neplaceri mai tarziu. numai ca uneori mi se pare ca este exagerata. de exemplu, sunt multi copii la tobogan. ea nu se da pana nu pleaca copiii sau se fereste de ei, ca sa nu se atinga de ea..cred ca raman la concluzia ca este, pur si simplu, fitzoasa...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput