Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Bravo Matei ! creste puiu male male :)

Luny, macar Mufarinu' incearca. La noi nici vb de zis cum o cheama. Se bate cu palma pe piept si zice "me, me " ,dar pe noi, ne stie pe toti pe nume (eu, mamaie, taiatie, strabunicile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

am si eu o problema cu ami si nu stiu daca e o etapa sau are ea ceva. e foarte panicoasa in parc. azi de exemplu, s-a dus mama cu ea in parc si s-a pus la un volan (e unul montat sub un tobogan). s-a asezat o fetita langa ea si a inceput sa planga rau de a trebuit sa se duca cu ea acasa. la fel s-a intamplat si mai pe seara cand ne-am intalnit cu nasii (pe care i-a mai vazut de sute de ori si sunt tineri ca si noi) si cand a venit nasa lasase buzita sa planga. "hai mami, ca e nasa...arata-i bubitza, arata-i aia..."...a durat vreo 10 min pana cand s-a hotarat ea sa se intoarca cu fata la nasa....si are momente d-astea cand plange si cand vede oameni pe care ii cunoaste...la cresa se joaca cu copiii...in general, este foarte circumspecta...soacra mea zice ca e salbatica, lucru pe care, va dati seama, ca nu l-am acceptat si i-am explicat ca e selectiva. nu i s-a intamplat nimic, e super rasfatata, TOATA lumea ii face, TOATE poftele...nu o bat, nu o cert, nici eu, nici nimeni..oare sa stau linistita ca ii trece? sunt doar fitze? ai vostri fac la fel?

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Puppa, uneori am aceeasi problema cu Iulia. Si mie mi se pare clar ca face parte dintr-o teama fantastica de a nu fi luata de X si Y de langa mami a ei. E o etapa, cred...Precum toate celelalte, trebuie trecuta cu calm si blandete...Si, desigur, explicatii multe si repetate, luat in brate, etc.
Dupa o saptamana de facut pishu la olita, azi raportez prima zi de cerut singura la olita! De 2 ori! Kk insa...tot in pantaloni/chiloti...
Iulia e Iuia Patashcu; eu sunt Mami Patashcu, randunoiul e Tati Patashcu; bunica paterna e Bunica Patashcu, ai mei sunt Buniculescu si Buniculesca
...sunt bestiali!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Intrebare, in lumina ultimelor stiri ce produc panica: voi cum ii mai feirti de tantari? Si nu ma refer neaparat in casa (unde eu una am plase peste tot plus un aparat cu ultrasunete anti-...) ci afara, in parc, mai ales seara? Dati cu spray gen Autan? Direct pe piele?

Mergi la inceput

ami e ama'ia ioana calin, mama e chitina, tata e 'aur, buni e buni, bunica paterna e buptea (sta la buftea), tatal meu e danutz (desi e un munte de om, dar cand ii zice asa, se topeste), sor-mea e teta (nicoleta)...cateodata ami mai e si doisoara ama'ia calin...sau ami...oricum, pe mine ma amuza cel mai mult cum ii spune tatalui meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mooor de ras cu voi! ce tare! Buniculescu

Al meu este Teodor sau Teo sau Teodolasu' . Eu sunt mami, mamica, mamicuta, Alina, Alinuta, Fumoasa mea . Marcel e tati sau Marcel, Alex este Alexdanda, Ale, Aleciutza.
Sunt tare mandra de el si eu. Nu mai face decat la oala, rar mai scapa la somn cate un pish. Ne-a fost tare greu sa-l convingem sa faca pishu in parc, la pom, ca voia la oala. Am incercat si varianta "pahar de pepsi" , insa nu a vrut. pana la urma, "am vanat" furnici si asa i-a placut. azi nu a mai vrut, azi a udat floricele

Dana, am vazut pozutele de pe mail. SUPERBA picea ta!

Olga, stai linistita, ca si al meu a trebuit sa o invete pe dr-a ce trebuie sa-l invete . cred ca d-aia au si terminat asa repede.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Puppa, si jasmine mai face asa citeodata dar ea e foarte selectiva cu orice fel de companie, asa ca o las in pace, sa studieze situatia si dupa hotaraste ea ce vrea sa faca. Am observat in schimb ca prefera compania copiilor mai mari ca ea. La astia de seama ei nu prea da atentie.

Naty, Ariel, ce copii mari aveti voi. A mea nu vrea nici rupta pe olita si nici pe WC, colac Am luat-o cu mine la baie doar doar sa ma vada si sa i se faca "pofta" haha NIMIC.

Ariel, mersic mult

EDIC: plec spre casa. Va doresc o seara buna,fara peripetii de orice fel.

Mergi la inceput

dana, eu am aplicat metoda nu mai sunt scutece. le-am schimbat locul si cand s-a dus sa ma verifice, chiar nu mai erau. dupa ce a tot udat ce era de udat prin casa, acum face numai la olitza sau la "spetzial"(reductor...i-am zis ca e special pentru ea si asa i-a ramas numele).nici la mine nu a mers cu stai langa mama sa vezi cum face ea, cu jucarii, cu nimic. doar cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

First of all: Helloo!!!

Second: EU am zis sa se mute la Umanitare,discutiile inutile/intrebarile frustrante/acuzatiile,in leg.cu stergerea blogului,in niciun caz cu urarile de bine,rugaciunile si optimismul transmis Simonei.De-aia am si spus-sa ramanem craca optimista,vesela! Cine a vrut sa inteleaga altceva si i-a si transmis lui Simo informatia eronata..Ma abtin,mai bine!

In alta ordine de idei,colul e inchis,uterul mai putin naravas,insa dr.crede ca rezultatele de la Cv.,pt. culturile din col,sunt false,pt.ca secretia arata ciudat si banuieste ca ar fi vb de o infectie..cu ceva-ceva care a rupt si data trecuta membranele si care le poate rupe si acumAm primit un alt trat.,mai puternic..sa vedem cum va fi.Daca totusi,se intampla nedoritul,ma sui in masina,o sun si fug la Bucuresti
Sarutmana pt toaate gandurile bune!

Ma retrag la somnic-a fost o zi lunguta si grea.Va mai pove zilele astea,impresii de la marea noastra-deocamdata nu va pot spune decat ca e foooaarte cald!

Pupici tuturor!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, acum vreo 2 saptamani a fost o invazie de tantari la piscina, care ne-au facut praf, am fost nevoita sa-i dau si lui cu Autan si a fost ok.. daca nu-l aveam la mine, ne terminau complet, si cu el ne-au ciupit rau, mai ales pe mine..

apropo, azi i-am spus Mufului ca nu mai avem ciui, i-a papat actelul pe toti, ca a spus ca e baiat mare si nu mai are nevoie.. el cerea ciu pt kk.. si a statpe wc, a tras o kk mica, in final, apoi repeta intr-una 'a papat catelu' ciu, nu mai e..'
sa vedem maine daca mai tine, ca nici sa-l constip nu vreau..
pipi cere singur la olita dupa primele 3 zile, nu a fost problema... insa cu kk, mai greu.. a, si afara am inceput sa-l scot fara scutec, azi a zis ca face pisu, si nu a vrut din picioare, il tin ca pe olita si face..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput