Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Radu, asa da, bravo Olga pt sotul tau cu elan.

Clau oare pe unde-s pozele cu frumosii tai ca nu le-am vazut, te rog ai mila!

Sun o prietena la primarie, si ma blagosloveste de numa, se grabea sa-si termine unghiile, pana termina sefii sedinta, vaiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, nu prea zice mare lucru . Stie ca e un bebe la mami in burtica, care e "maaale-male-male si la fetita in bultica e un bebe miiic-mic-mic" si arata cu degetele aratatoare lipite unul de celalalt cat de mic e bebe de la ea din burta . Dar nu e dragastoasa cum imi aduc aminte ca era Matei al Valentinei, nu se avanta in discutii despre cum il cheama pe bebe, nu intreaba de el, nu ma menajeaza cand e vorba de vrut in brate sau de jucat si gadilat Nu insist, o las in pace, vrea-nu vrea, o sa intre in viata ei si frac'su Nu imi fac probleme de cum il va primi, pentru ca e atenta cu bebeii mici, ii mangaie, le spune sa fie cuminti, e super-dulce. Sambata am fost ziua Irinei ( nepotica mijlocie a Ursulicai- apropos, nu va imaginati cat de cuminte si de vesel poate fi Albert , e ceva...inimaginabil, era suficient sa te uiti la el si incepea sa rada, mai! ) si a Sarei, ati cunoscut-o si pe Sara si pe fratiorul ei, Nichita, la ziua Sofiei si a Rebeccai. Si a fost acolo un bebe mic de doua luni, pe care Sophie vroia sa il aduca la masa langa ea sa pape si el carnita si salata Ceea ce mi-a adus aminte de diversificarea lui Sebi al Catalinei, cu bomboane si ciocolata de la Ilinca. Ce l-o astepta si pe-al meu !

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, imi pare rau de apartamentul acela care va placea. Cred ca o sa apara cu siguranta unul la fel de frumos de care sa te indragostesti. Sti cum este, omul sfinteste locul! Ce mai fac baietii?

Delphin, cum a fost revenirea acasa?

Ariel, ma bucr ca e bine Teo acum. Tu te-ai mai odihnit? Stiu sigur ca ai nevoie.

Stela, Luny, felicitari pentru rezultatele negative la copro.

Puppa

Nicol, o sa fie bine printesa. Pe de alta parte e absolut firesc sa gandesti asa, ai suflet de mama, e normal. O sa vezi ca o sa fie totul bine si la intoarcere mandra o sa-ti povesteasca ce de minunatii a vazut ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce tare cursul lui Marcel
...sa va zic ca la mine in casa-s 33 grade?... iubul a copt 10 kg de vinete ptr congelator, iar seu ma lupt sa fac niste tagliatelle cu pui.. si as vrea o balaceala dupa masa in loc de parc, dar nu's daca mai reusim, iar diseara intru de noapte.. vai mie

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Dudu, uite aici Dar mandra ta ce mai face, nu ne mai zici nimic de ea? :

http://picasaweb.google.com/mamiderebe/DambovicioaraIulie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

ami m-a dat azi pe spate. e la mama, ca e vacanta de la cresa. si mama l-a trimis pe tata la piata si ii zice "doar banii astia ii ai?" si fi-mea si-a luat gentuta unde strange ea banuti si ii da maica-mii si ii zice "poftim!"

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Olgutza , mor dupa vorbaria lor de acum! Ieri a durut-o burtica pe Rebi si a facut foarte des kk, a baut saracuta toata ziua ceai de menta, a luat Smecta, a mancat de regim, iar azi dimineata vorbea cu bunica la telefon si o auzeam cum ii spune: ieri am fot tricata la stomacel, mi-a dat mami ceai si dicament. Acum nu ma doale bultica, ma simt bine.
Iar azi dupa cateva ore de joaca in parc i-a zis baietelului cu care mai eram ca e moalta de somn!
Suntem efectiv lipite amandoua zilele astea, nu ne putem dezlipi, ea stie ca sunt in concediu si ca stau cu ea 2 saptamani. Si facem de toate impreuna, exact ca inainte de inceperea serviciului! De fapt, mult mai bine caci vorbim mult amandoua, mancam impreuna, dormim impreuna la pranz, ne jucam mult afara, seara ne dusuim impreuna si ne distram nevoie mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, ffff tare. O avea si el norocul asta ? Oricum, e cel mai scurt curs pe care l-am gasit, 4h intr-o singura zi, zice bogdaproste, saracul . Data trecuta chiar a folosit alea 5 zile libere dupa nasterea copilului venind la spital la mine, ca eram singura in Bucuresti, ce sa faca? Si acum va fi la fel. Si-a luat concediu de odihna pe urma, e drept, dar daca statul e generos si a legiferat povestea asta...de ce nu?

Luny, FB e lung si e genial pentru mamicile la primul bebe. Dar pentru el ...ar fi chin maxim . Sa merg si eu, nu are rost, ocup locul degeaba, ca deja am fixurile mele in cresterea copiilor Si eu am pus la congelator vinete, le-am copt la tara. Weekendul asta am facut pauza, e drept, dar in casa as muri cu zile, cred ca e teroare la voi

Clau, tu cand intri in concediu?

Dudu, ai terminat cu toate examenele? Esti si tu mai linistita?

As mai palavragi, ca n-am salutat-o pe Delphin, pe Ramo, dar am ceva de facut acum. Oi mai aparea. M-as fi dus la intalnire cu fetele de la odisee, dar ajung tarziu...si e cald...si mi-e sila singura la drum...

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

ami m-a dat azi pe spate. e la mama, ca e vacanta de la cresa. si mama l-a trimis pe tata la piata si ii zice "doar banii astia ii ai?" si fi-mea si-a luat gentuta unde strange ea banuti si ii da maica-mii si ii zice "poftim!"

Cat este de draguta Ami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Clau, sarut-mana, sunteti asa cum va stiam, frumosi rau, mami sexoasa, copiii o familie minunata! Peisajul de vis, am respirat aer proaspat

Fiind vacanta, stam mai mult impreuna, face la olita, mamei pentru asta, vorbeste, e dulce tare, incepe sa 'parasca' anumite chestii, care i se par ei ca trebuie spuse. A rupt o begonie galbena, si mi-a spus ca a certat-o mama, si i-a zis, ca nu-i voie sa rupa florile, si ea a ras, era asa haioasa, cum pandea cate un moment sa nu o auda mama, si iar ne zicea O sa pun ceva poze, ca am crescut

Mergi la inceput