Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, poza aia in care iesi din mare e ! De pus pe coperta de revista ! Daca era mai clara, ovcors, dar oricum, esti super !

Puppa, !!!

Of, saracul Mic !!!! Iar s-a umflat ?

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Am primit si eu sms de la Simo, zice ca bebe are o burta imensa si ca vineri vor sti, in mare, cine e donatorul. Doamne ajuta sa fie bine!!

"life's a journey, not a destination."

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, deci gata, ne-am lamurit, adica eu cu olgu si aricel nu's cum se facu, dar eu si Olgu am scris aici de parca am gandit fix cu aceeasi minte,si zau ca nu ne-am vorbit intre noi!! e usor bizar, nu crezi?....bine ca macar ne-am lamurit toate si suntem de aceeasi parte a baricadei
Tinem pumnii sa iasa bine testele de compatibilitate!
yeeeeeeeeeeeyyyyy, ce ma bucur, zozeeeeeeee!!!
chiar asa, olgule, tu cum te simti???
puppa sunt de noapte pana sambata,am presa calda pe birou de cum iese de la tipar, asa ca voi fi, poate, prima care citesc articolul!!
nicoleta imi pare rau ca ati pierdut apartamentul ala, suna tare bine! bafta sa gasiti altul cel putin la fel de misto
dudu, stela ptr aprecieri..
stela nici nu stii cat de bine te inteleg.. la fel si eu, pot sa stau nemancata o zi intreaga cand Muful papa bine, zau ca plutesc moama, ce periplu prin statiunile de la mare! super pozele, vad ca ati fost mai ZEN si v-a priit, excelent!!:)si Tea e dulce tare cu palariuta ei colorata:)
kya anul asta nu mai am decat vreo 4 costume... am si eu un fix cu astea

si noi am facut azi copro si slava Domnului, e negativa... am facut-o ptr ca ieri a facut iar kk moale...si azi dimi, dar nu rau.. offofff...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Kya,numai 2 costume...nu mai multe.Pardon,3,ca mai am unul dintr-o bucata colorat ce mie imi place, dar randunoiului nu,cica imi ia din sexyme,asa ca a ramas nou.Cred ca ajung 2,de schimb,2 si "bune".
Cami,Ramo,Kya,multumesc...prea multe laude.

Am uitat sa spun ca am vazut si eu frumosul Luca de Miha...leit mami in miniatura si masculinizata.Miha

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Stela, poza aia in care iesi din mare e ! De pus pe coperta de revista ! Daca era mai clara, ovcors, dar oricum, esti super !

...a testat Geo zoom-ul..

Luny, a fost chiar BINE la mare,ne-am mai revenit, ne-am mai destresat.....Doamne ajuta!

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu, Stela, ce relaxare pe voi, foarte frumoase pozele, iar tu arati super mami!

Am vazut-o si pe sexy Anca la mare, v-a priit, nu-i asa? Aratati excelent amandoi.

Olgutza, cum te mai simti? Ce face burtica? Dar Sophie ce zice despre fratiorul care creste la mami in burtica?

Ma rog in continuare pentru micul Siluan, dea Domnul sa fie bine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, eu cred ca i-a tremurat lui mana de emotie, vanzand ce zana are in casa

Luny, in general sunt bine-merci, cam greoaie, am facut doua vergeturi pe burta si ma seaca, eu, care la prima sarcina am facut doar cateva subtiiiiri pe coapse, in ciuda tonei luate in greutate. Ieri insa am zis ca mor aici, asa lesinata si lipsita de putere m-am simtit. Vad ca suport bine si caldura, de-as ramane asa pana la sfarsit Luni se duce Radu la curs de puericultura , ca sa primeasca 10 zile libere in plus dupa ce-oi naste. Sa vedeti elan pe el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Luni se duce Radu la curs de puericultura , ca sa primeasca 10 zile libere in plus dupa ce-oi naste. Sa vedeti elan pe el .

Spune-i ca scapa repede. Pe al meu l-a tinut fix 2 minute. I-a zis asa: "Daca plange, il supara ceva...Daca rade, e bine mersi. Aaaa, dar voi mai aveti un copil, deci ai absolvit cursul..."

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

CLAU, DA, Da, DAAA!! aviz amatorilor, recomand!!!!de toate sa fie!
olgu chiar e naspa cu vara asta atat de caniculara.. culmea e ca eu nu am avut probleme vara in viata mea, insa saptamana trecuta era sa lesin si am sfarsit la cab medical al unitatii, mi-a dat Supradyne si magne-B6, cica se p[ierd mineralele din cauza caldurii lesinatoare.. bravo Radului ca se duce, ca sa stea si el cu voi zilele alea:)) si noi am fost amandoi la First Bebe, iubului i-a placut

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgu
Clau,multumesc
Delph, bine ati revenit acasa.

mami de TEA

Mergi la inceput