Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Dudu
, mersi frumos. Astept poze cu vorbareata mica, n-am mai vazut-o de mult.
Ramo, ce mai face Andru?

dudurutza spune:
Puppa ai o fetita cu suflet de aur, ca al tau
Clau, simt dragii de ei, si putem comunica bine, acum cu ei! E minunat cu copii
Olga
, am terminat cu examenele, mai respir luna asta si apoi prin 20 si ceva, din nou.....dar, nu ma gandesc inca
.....ma bucur, de vacanta.....
Luny, si pe mine ma apuca gatitul si coptul, e jale, si caldura ma omoara. Lasagna cu pui
Bag de seama, ca tare sexoase si frumoase mame avem pe crenguta, cele mai cele 

luny spune:
claaau, esti in concediu, ce fain e la voi acolo
nu va repeziti nicaieri totusi, nitel asa?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
dana_singh, mi-a picat mess-ul...te-am pierdut si nu ma pot reconecta. au intrat banii! yupiii! a mers!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Dana_Singh spune:
eu sunt iar in alergaturi 
am vazut puiuti frumosi si mamici sexoase, sunt verde de invidie pt siluetele de zina haha
Insanatosire rapida puiutilor cu febre, bubite si alte bolesnitze.
Eu sutn terminata. Ii ies jasminei ultimele masele 
de doua zile nu doarme si urla.Cind zic urla, URLA nene de ramine fara respiratie
.Nu manica nimic, nici macar bine nu vrea, sunt terminata, ma lasa nervii. Eu sunt alergata la munca ca un ogar, fara un strop de somn.
Da Doamne sa iasa odata si sa scap de ele,ca de nu ori imi tai eu venele pe lung, ori plec si ma duc unde vad cu ochii 
Domane tine-l tare pe Siluan si parintilor putere.
Fug si mai revin
Olgutzika spune:
Ariel, unde a facut Marcel cursurile? M-am mancat in dos sa ii spun....si acum vrea acolo.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Dana_Singh spune:
Ariel, nu-i bai :) Slava Domnului, ca eram in emotii mari; nu e mult dar atit am putut si stiu ca e apreciat.
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ariel, unde a facut Marcel cursurile? M-am mancat in dos sa ii spun....si acum vrea acolo. Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
la doctorul de familie (cea care se ocupa de Alex, ca noi, astia mari avem alt medic)...pai radu unde le face? ca mai am un amic, care tot la dr de familie a facut. si cum nu prea au timp acesti doctori...scapa repede.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Kya spune:
Olga si eu stiam la fel, ca se fac la medicul de familie, si functioneaza dupa acelasi principiu: "asta-i copilul, papa, doarme, kk" Gata, sanatate si-un praz verde! ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Olga si eu stiam la fel, ca se fac la medicul de familie, si functioneaza dupa acelasi principiu: "asta-i copilul, papa, doarme, kk" Gata, sanatate si-un praz verde! Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
mah, ce faceti voi?
cum e in formula completa?..fantastic, sunt sigura!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!