ce iaurt dati piticilor?
Raspunsuri - Pagina 2
lucialu spune:
Iaurt Campina si uneori Napolact "numa bun". Iaurt cu fructe, doar preparat in casa adica unul de sus cu dulceata sau magiun de Topoloveni(mai rar chestia cu fructele) sau cu fructe din compot. Poti sa mai incerci cu musli si fructe uscate, si cine are voie si cu miere
Da, fructele amestecate cu mancare le fermenteaza de aici si o digestie aiurea cu balonari, etc.
Ii mai dau iaurt cu branza dulce, tot amestecat de mine acasa, pe asta il preferam toti.
Si ca suntem inca mici, ii dau iaurt cu fructe sau crema de branza din borcanelele Hipp, etc. Deci doar aici exceptia, ca astea chiar sunt ok.
Sabina spune:
sg ok este napolact.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
medicul meu naturist este biolog de meserie si le-a testat.
E sg fara porcarii gen amidon etc.
El recomanda sa iau lapte de la vaca sanatoasa si sa pun la prins cu o lg de kefir/sana/iaurt napolact si asa sa mancam.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
grigore_tina spune:
Noi papam iaurturi cat mai naturale.Fara lapte praf.Am gasit Natura,Sanlacta,boni,Muller cu 2,8% grasime.Toate le cumparam simple.
Le mai amestecam cu branzica facuta in casa,banana sau cereale simple bio,fara lapte.
de George-Stefan (15.11.09)
flowerbee spune:
Noi folosim iaurt Andechser natur Bio, 3,8% grasime. Mai exista si varianta speciala pt copii iaurt Andechser Murmel cu banane si fructe de padure, insa se gaseste f greu. Ne-a fost recomandat de dr ca fiind fara adaosuri artificiale.
I-am dat si de la Campina si a fost ok.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Yvon spune:
si eu stiu reteta Sabinei, insa fac cam rar
cand era copilul mai micut ii faceam mereu, acum m-am lenevit.
noi mancam muler atat cel simplu cat si cel bianco indulcit foarte putin cu zahar din struguri.
Lorich spune:
Robert il prefera pe Campina.
Eu i-am mai dat si Napolact, Covalact, insa preferatul ramane campina, simplu, nu cu fructe.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
Leditia spune:
Milli simplu,muller cu zmeura destul de rar si cel mai frecvent napolact din lapte de bivolita cu 7%grasime.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
ary_v spune:
Ai mei mananca iaurt simplu, de obicei Napolact sau Tnuva. Cel mic asa cum e, cel mare indulcit cu o lingurita de miere (efectul post danonino)
Cel mic nu stie gustul iaurtului cu fructe/danonino. Nu vreau sa generalizez dar am observat in diverse grupuri de mamici care povesteau de bebeii lor ca cei care mananca iaurt cu fructe sunt si cei care fac mofturi la mancare. Valabil si la cei doi copii ai mei.