ce iaurt dati piticilor?
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
si noi tot cel zdravan de la napolact cu 6%grasime sau ce l"numa'bun"tot napolact cu 3.5%grasimi...in schimb mai bagam si cate un danonino mai ales de ala de baut ca e mare fan si daca apuca sa vada in raft nu mai scapam zice- nino nino multe multe-sa-i iau multe danonino in traducere
de David si 32+
Serialbastre spune:
Cezara mea (1 an si doua luni) mananca iaurtul cu cereale, ca masa de pe la 5-6 pm. Prefera Napolact, Numa' bun sau, mai nou, sana de la Napolact. Am mai incercat de la Natura, Campina, dar marca preferata ramane Napolact.
Am facut iaurt si-n casa, dar nu iese mereu, si se acreste tare. Cu lapte de vaca de la sursa mai fac, cu din asta de magazin m-am lecuit.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1
bebelusi spune:
Auzi, nu il poti intreba pe medicul tau biolog daca nu cumva s-a schimbat ceva la Napolact???Vlad numai asta manca, dar de curand mi se pare ca si-a schimbat consistenta????Oare sa se fi prostit si astia?????
Noi am mai mancat si Cambina sau Natura, NICIODATA de fructe, daca vreau de fructe, ii pun eu fructe in el.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
madau spune:
Napolact sau Muller. Si "of cors" Danonino...mai ales de cand cu magnetii, cumparam sa completam colectia, ca de mancat le mananca tasu sau eu , ea mai rarut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX