Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 19
pinuta spune:
Ca sa nu mai spun ca le-am facut degeaba
. Concluzia: trompe permeabile, uter fara modificari proba cotte pozitiva pe ambele parti.Mi-au facut drilling ovarian
, desi la nici un ecograf nu mi-a spus ca as avea chisturi sau alte probleme. Ma rog, cred ca trebuia sa scrie ceva pe biletul de externare

.
pinuta spune:
La Giulesti cu prof. Marinescu. Am crezut ca mor, noroc cu anestezia de dupa.Cand m-am trezit
nu ma mai durea nimic.
didi32 spune:
Scuza-ma, dar partea cu anestezia de dupa ma depaseste. Nu inteleg de ce nu ti-au facut-o inainte? Oricum toate operatiile astea sunt nasoale si dureroase, dar ce putem face? La endometrioza mea productiva cred ca si daca ma duc maine iar gaseste ceva de curatat
. Acu' cica sa incerc vreo 2 luni natural sa vedem daca dupa ce mi-a curatat polipii aia reusesc sa raman, daca nu FIV imi scrie-n frunte.
in devenire
ramayanaa spune:
mie nu mi-a gasit nimic la nici una din investigatii si tot degeaba...mister BB tot nu vrea sa vina...aici nici nu se pune problema fara anestezie...astia si la denstist pt o plomba simpla te intreaba daca vrei anestezie...
didi32 spune:
Ramayanaa nici nu stiu ce sa mai zic, eu nu le-am facut degeaba ca tot timpul au gasit ceva de curatat pe-acolo, dar daca nu raman se refac si deci in concluzie tot degeaba. Acum sa vedem, facem tratament si eu si sotul, luam si antibiotice si cand terminam o luam de la capat.
in devenire
pinuta spune:
Am fost internata la Giulesti de 6 ori si pe fiecare bilet de externare scrie la final: "Revine gravida." Doar credinta in DD mi-a mai ramas. Daca o vrea bine, daca nu asta e!Intre timp
dupa fiecare carut pe care-l vad si

cand vad cate o gravi. De ce eu nu????
ramayanaa spune:
fetelor, asa bine va inteleg...la mine frustrarea cea mare e ca nu imi gaseste nimeni o cauza...numai Dumnezeu stie daca voi avea vreodata si eu un BB
Katy82 spune:
Pinuta
, bine ai venit pe la noi. Tu de cand incerci sa ai bebe? Vai fetelor prin cate ati trecut. Daca nu reusesc pana in oct am de gand sa ma apuc si eu de tot felul de investigatii. Pana acum analize perfecte, n-am nimic cica. Durerea la mine s-a mutat pe stanga, o fi de bine, cresc ligamentele
, sau sunt racita, ca pe caldura asta am dormit mai mult dezvelita si sunt f. sensibila. V-am innebunit!![]()
sa devin
!
ramayanaa spune:
va las pe ziua de azi...ma duc sa-mi vad de ale mele...ne "vedem" maine
va pup pe toate