Aspirante optimiste > 20 ani (550)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daaaaaaaaaaaa
chiar au mai trecut putin greturileeeeeeee
sper sa ma lase sa ies cu fata afara
ca am stat toata ziua in casa din cauza calduriiii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ramayana, ai dreptate, eu am facut acum 2 sapt o histeroscopie si la aia ma refeream cand am zis histero. HSG am facut anul trecut. Daca nu-s coerenta nu dati cu oo, c-abia am venit din concediu

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

pai tot nelamurita sunt...adica tre facut histeroscopia separat de HSG? nu e "inclusa" cum s-ar zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Salutare!Va urmaresc de multa vreme, dar nu prea v-am scris. Pupicila burtici sinu numai.Te pot lamuri eu.HSG este introducerea unei substante de contrast pe trompe pentru vizualizarea permeabilitatii.Apoi se face un fel de radiografie. Histeroscopia este vizualizarea cu o camera minuscula a cavitatii uterine.Dor aproape la fel, dar sunt doua proceduri diferite.Oricum durerile sunt suportabile, dar depinde de organism. Eu cand am facut histeroscopia am facut si laparascopia diagnostica.Histero a fost prima si a fost fara anestezic, dar d-ra anestezista m-a adormit aproape instantaneu dupa, iar cand m-am trezit nu ma mai durea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

motivul nelamuririi mele e pt ca mie mi le-a facut toate deodata, in cadrul laparoscopiei, n-am simtit nimic, ca m-a anesteziat de cum am ajuns in blocul operator...da stiu ca mi-a dat ceva pliante cand am programat laparoscopia si era explicat acolo ce face: substanta de contrast, camera introdusa in uter sa vada ce e p-acolo si apoi laparo propriu zisa

scuze daca v-am stresat cu asta

Mergi la inceput

In cazul asta ai fost o norocoasa,crede-ma!

Mergi la inceput

Bun venit pe la noi Pinuta! Asa e cum ai explicat tu. Mie inainte de histeroscopie mi-a dat o perfuzie cu calmante si pe masa mi-a facut anestezie locala, dar tot m-a durut ca naiba. Drept e ca suport destul de greu durerea, dar mai ales acolo jos la doamna mi se pare crima de-a dreptul sa tot scormonesti dupa divers Dupa operatiune nu m-a durut deloc, doar am stat acasa in pat in ziua aia si gata.

in devenire

Mergi la inceput

Nu ne stresezi deloc, stai linistita! Mai bine sa explic: am facut anul trecut in martie HSG, cea care m-a durut si pe masa cand ma tineau asistentele si dupa cand am ajuns acasa de-am zis ca si mor.
Apoi tot anul trecut in decembrie am facut laparo, atunci au curatat cica tot.
Acu' 2 sapt am facut histeroscopie si s-a dovedit c-aveam un stufis sanatos de polipi, de-a zis dr ca o singura data a mai vazut asa. Na, ca sa ma si laud cu ceva!
Acum, tu daca ai scapat doar cu laparo esti norocoasa, dar la mine s-au refacut aderentele de la nenorocita de endometrioza si uite-asa am ajuns la histeroscopie. Inca vreo 2 operatiuni d-astea si dau la medicina

in devenire

Mergi la inceput

Mie nu mi-au dat nici un calmant,dar nu am inteles de ce nu mi-a facut anestezia inainte de histeroscopie, daca tot le-am facut pe amandoua odata?

Mergi la inceput

Am zis ca ma prind greu, histeroscopie fara anestezie??????? Unde ti-au facut asta? Doamne fereste, pai pe mine m-a durut groaznic cu anestezie, nici nu vreau sa ma gandesc cum e fara!

in devenire

Mergi la inceput