Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 20
pinuta spune:
Ne "straduim"
de 13 ani, in care am facut tot felul de investigatii,analize, tratamente conventionale si naturiste, bai la Sovata, 3 IA la Giulesti si 2IA la Omini la Iasi

. Toate fara rezultat

. Totul pare a fi in regula, dar bb nu vine. Diagnostic :"Infertilitate idiopata"- fara cauze aparente

].
didi32 spune:
Pinuta, m-ai luat, eu am facut doar investigatii, n-am ajuns la IA sau altele, dar nici mult nu mai am.
Ramayanaa, n-am luat tratament medicamentos, nu stiu daca ar fi fost indicat dupa operatie fiindca n-am primit, acum deja e prea tarziu, mi-a zis dr (altul decat cel care m-a operat) ca endo e de gradul 3-4 si nu mai am ce sa fac. Si sa nu mai pierd timpul daca vreau sa raman, daca nu, pot sa fac un tratament prin care se pun ovarele in pauza.
Katy, motatele trepideaza pe-aici, mai au putin!
in devenire
bebelu86 spune:
fetele tocmai am primit un mesaj. nu stiu de la cine. cred k e sotu lui nike.
bebe NU are in principiu alergiile medicamentoase ale lui mami. mami si-a inrautatit starea si e izolata. pt ca au aparut alergii noi. speram sa intre in remisie.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
offf iar probleme, da Doamne sa fie bine
, mult a mai indurat nike
ce alergii periculoase, nu-i dau pace deloc
Maruscha spune:
Buna...sunt nou venita...sper sa ma descurc pri forum .Am o intrebare la voi, CM a fost in data de 02.07.2010,am fost ieri la medic si nu a vazut nimic, analiza de sange arata ca nu e sarcina...d-na doctor mi-a spus sa revin la control peste 2 sapt...nu stie exact, dar crede ca nu e sarcina.Contactul cu pricina a fost in data de 30.07.2010.Posibil sa fiu insarcinata?Multumesc
lorena_86 spune:
ralu nu mai am baterie

eu sunt rupta doar ce am ajuns acasa de la munca...de azi dimineata de la 7:30
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor sunt z 14 si cred ca ieri am avut ovulatia

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaaaaaaaa
si mai am o veste: de luni intru in concediu o saptamana, o sa stau linistita acasa sa se "lipeasca" bine 
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
eu va las
ma bag in pat si la film
noapte buna

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
didi 

si tu esti o scumpa
acum am vazut din urma ca ai aparut........la munca
imediat dupa urati sa vii cu
, mai ales daca si dr ti-a dat sanse sa ramai natural
eu sper ca am produs ceva luna asta, ieri am fost la ovulatie, astept sa treaca 1 zile si sa culeg roadele 
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen