Aspirante optimiste > 20 ani (550)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

SS-Tzuky multumesc de raspuns, nu stiu sigur ce-mi va recomanda dar eu deja am inceput sa ma gandesc la toate de-aia va intreb pe voi care ati facut si stiti mai bine ce trebuie sa stiu cum sa pun problema si la ce sa ma astept

vorba lui didi 32 pentru prima data daca nu stii cum e te duci si crezi ca e floare la ureche si cand colo...

Mergi la inceput

Anca, sper sa nu fiu plictisitoare, mai am o intrebare, la tine a depistat atunci trompe infundate ?s-a rezolvat intr-un fel problema cu HSG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

draguta, si eu am facut HSG. Nu m-a durut procedura pt ca nu aveam trompele infundate, dar m-a durut destul de tare dupa aceea, cand s-a absorbit in abdomen substanta de contrast. Nu am mai putut sa ma intorc la serviciu in ziua aia, m-am dus acasa am luat Flamexin si m-am bagat in pat. Concluzia mea este ca nu este deloc o procedura usoara, dar nici nu mori de durere. Daca te trimite sa faci, eu iti recomand sa-ti rezervi toata ziua pentru asta . Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Draguta, si noi incercam de ceva ani buni...si am facut multe investigatii, dar nu mi-au gasit "buba" nici mie...o iau de la capat cat de curand...adica joia viitoare ma duc la controlul de rutina si cer sa ma trimita la clinica de specialitate...medicul meu se pare ca e depasit de cazul meu...adica a facut tot ce ii statea in competenta...

Din cate stiu eu, trompele se pot desfunda si la HSG, daca nu sunt infundate tare...si in cadrul laparoscopiei verificarea trompelor se face cred prin acelasi procedeu, numai ca fiind "acolo" se pot rezolva aderente, chisturi si ce mai stiu eu ce, endometrioza etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Anca, sper sa nu fiu plictisitoare, mai am o intrebare, la tine a depistat atunci trompe infundate ?s-a rezolvat intr-un fel problema cu HSG?

instrumentele sunt un pic sinistre dar nu trebuie sa te speri,trebuie sa mergi acolo increzatoare si sa nu te tremi de durere.Din cate am inteles la clinicile private face cu anestezie interventia.
Eu aveam amandoua trompele infundate ,pe stanga abia se formase dopul si cand au bagat substanta de contrast s-a desfundat si a iesit Maria chiar in luna aia
Trompa dreapta este si acum infundata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

fetelor va multumesc pentru raspunsuri si va multumesc ca existati

eu sunt din fire foarte emotiva si simt orice durere oricat ar fi de mica dar sunt dispusa sa suport orice cu orice risc, stiu ca orice durere e mare, dar fara copii e foarte trista viata oricat ai incerca sa ti-o faci de frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

salutare fetelor,mai intru si eu din cand in candma iertati dar nu se mai poate cand vrea JE!am auzit noi vesti,KATY...ne faci surpriza cea frumoasa...?iubita iti tin pumnii din tot sufletul si sa fie cu ochisori pt urmatoarele 9luni si apoi satzatza toata ziua in gurita la comoara cea mai de pret!
COSMI,viitoare mamika,te voi suna asta-seara sa vb un pik caci vreau sa-ti tin o prelegere ca finutza
ANCA,tot super mamika ai ramas,sper sa te revad din nou
las multi pupicei pt toate si va doresc sa va vedeti visul cu ochii
BEBELULE,felicitari multe-multe pt samburelul de fetitzaaasa vezi ce dulci sunt

FERICITA DE MARA 8-07-10 SIALEXANDRA 1-02-07

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele pe mine m-a luat o durere in partea dreapta, ovarul presupun. Am stat mult in picioare, am calcat, a fost si cam cald. Am inceput sa iau duphaston, 1 pe zi, macar pana in Z25, adica vineri. Am zis daca e bebe sa-l ajut putin. Eu am mai pierdut o sarcina in sept. In Z28 test poz, in Z29 mi-a venit cu dureri si cheaguri. Nu mi-am dat seama ca utrogestanul era de fapt progesteronul natural. Oricum nu iau mult.
Andreea multumim ca ai mai trecut pe la noi sa ne incurajezi. Multumim si de pupici. Ce-ti fac printesele?
Dragutza, Paula tin pumnii sa iasa si la voi bebe din prima ca la Anca si sa fie suportabila procedura.
Rammayana, Tuki , sa vina bebicii cat mai repede.
Anca la mine e Z10 DPO. Mai astept.
Bebelu spor la treaba! Mancarimile or fi de la caldura!
Angi drum bun!

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Katy hai k mai e putin pana vineri.
acu trece timpu si vi cu liniutele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna dragelor, am aparut si eu!
Katy, tinem in continuare pumnii stransi!
Draguta, pe mine m-a durut HSG pt ca aveam o trompa infundata si imi facuse si-un calmant injectabil inainte. Imediat dupa nu ma mai durea si voiam sa ma duc la serviciu, noroc ca m-am dus acasa ca m-apucasera niste dureri, cu ketonal duo am scapat. Dar daca trompele sunt ok, zice lumea ca nu te doare.
Ralu, ma bucur ca te simti mai bine
Andreeaaaa, cum e viata in 4? Poze, ceva?
Anca, ce norocoasa ai fost cu Maria! Asa mi-au zis si mie asistentele care ma tineau de maini si de picioare (da, ca pe nebuni), ca lasa ca sa vezi ca dup-asta ramai imediat.
Mada, cam rarut pe la noi, esti ok? Te-a molesit caldura?
ici pt toata gasca!

in devenire

Mergi la inceput