Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 15
PaulaFrida spune:
draguta 

si eu
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
ramayanaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta fetelor vineri iar ma urc pe masa ![]() ![]() |
si io joia viitoare!!!! abia astept!!!!

ramayanaa spune:
mie mi s-a facut odata cu laparo, sub anestezie totala, deci nu pot spune daca doare sau nu...funny a fost dupa aia cateva zile ca aveam ceva secretie albastra...substanta de contrast off course
draguta spune:
ramayana e mult de atunci , mai ai si alte probleme?
eu am multi ani de cand incerc,nu mi-a gasit ''buba'' ma gandesc acum poate zice sa fac HSG si cam am emotii
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta fetelor a facut careva dintre voi HSG? e dureroasa? |
eu am facut pe viu la Giulesti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
SS-Tzuky spune:
Scuze ca ma bag in seama, draguta, am auzit ca HSG doare daca ai trompele infundate si e o procedura prin care doar se testeaza daca trompele sunt infundate sau nu, dar nu rezolva problema. Plus ca acel lichid care se introduce, se introduce in sensul invers sensului in care calatoreste ovulul, deci relevanta aproape zero...
Laparoscopia mie mi se pare o solutie mult mai potrivita, daca suspectezi ca ceva nu e in regula; prin laparo se poate "vedea" si repara o mare parte din probleme si nu e o metoda atit de invaziva si dureroasa ca hsg.
draguta spune:
da Anca, multumesc de raspuns
mie mi-e frica de instrumentele alea, ma gandesc cum or fi ...
am avut o experienta neplacuta cand mi-a recoltat in spital o asistenta sectretie din col, mi-a introdus un instrument foarte mare, m-a durut ingrozitor, am tipat rau de tot, mi-e sa nu am experienta asemanatoare