Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelu86 spune:
saru'mana anca
esti o dulce 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
ma mananca pielea de zici am raie 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
SS-Tzuky spune:
draguta, mersic de intrebare...mie mi-a fost greu la inceput cu limba (in scoala am facut franceza, engleza si italiana) habar n-aveam de germana.
Plus ca au o politica aspra cu strainii - iti trebuie permis de munca, care se acorda dupa trei luni de sedere, plus inca o luna cit dureaza sa iti vina hirtia...deci daca n-ai unde sta si ce minca, ai pus-o, tre sa te intorci.
Imi lipsesc ( o sa fiti surprinse probabil) - imi lipsesc romancele, femei frumoase, suple, imbracate si incaltate elegant, machiate, ingrijite, bine crescute, inteligente, intr-un cuvint, feminine.
Imi mai lipseste simtul familiei care aici s-a pierdut...Aici divortul e la ordinea zile, casatoria nu mai inseamna mare lucru si nu e "pina la adinci batrineti"...numai pina ma satur de tine si gasesc alta.
Imi lipseste mincarea romanesca...doamne ce as mai minca acum o rosie de gradina, care are gust de rosie - si nu gust de iarba torturata!![]()
Da, mi-e dor de Romania...
Si pe de alta parte, nu mie dor deloc...cui i-ar fi dor de o tara unde, dupa doua facultati si zece ani de munca, suntem atit de prost platiti incit nu ne putem permite macar sa inchiriem un apartament si ne e frica sa incepem o familie ?
Nu, nu ma intorc. Romania, frumoasa si salbatica, am sa te iubesc mereu... O dragoste imposibila. ...Adio...
draguta spune:
fetelor va multumesc de raspuns

au fost si ai mei acasa si astazi au plecat, greu de tot, eu sunt si mai sensibila dar asta e viata, ne intalnim odata la un an, la doi, pana cand nu stiu
ang_21_costi spune:
fetelor, am plecat
va 
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
PaulaFrida spune:
Angi Drum bun 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea