Aspirante optimiste > 20 ani (550)
Raspunsuri - Pagina 13
Katy82 spune:
Ang Costi multumim de cafelutza si mic dejun.
Anca cred ca o sa-mi fac, dar tot pe fina;lul saptamanii, acum daca iese o val prea mica este neconcludent pt o sarcina, deci mai asteptam. 
Multumesc de incurajari!
sa devin
!
ancadragoman spune:
eu in Z14 dupa ovulatie aveam 284 la sange![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
draguta spune:
neata fetele!

pe toate
angi multumim de cafeluta si mic dejun

ramayanna si SS_ Tzuky cum este departe de tara, v-ati acomodat repede?va mai intoarceti in viitorul apropiat?
am avut si noi o perioada in care am vrut sa plecam
ramayanaa spune:
Draguta, eu n-am avut si nu am nici o problema de acomodare si oricat de dur suna...o sa ma intorc in romania cand va fi aici mai rau decat acolo...dar vin cu placere in vacante, sa-mi vad parintii si prietenii
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman eu in Z14 dupa ovulatie aveam 284 la sange anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Cand???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Cand??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
acum aproape 4 ani
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
acum aproape 4 ani anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Ma gandeam ca acuma.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bebelu86 spune:
heeelloooo
ce faceti?am facut si eu ochisor intr-un final.
am dormit bustean. mai ales k a fot si racoare
mi-e mai bine. nu ma mai doare capu, iar greata mom vad k nu e.
Ramayana poate sa bea cafea, e chiar indicat o cana pe zi
eu am zis k nu pot eu sa beau k mi se face rau de la ea. nu ca nu am voie.
deci spune0i sa bea linistita hai nu o cana, jumate.
dar nu face nimic. 

eu ma apuc de curatenie pe aici k diseara vine sotioru si sa vad ce ii fac si de papa de post.
aveti vreo idee?

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ramayanaa spune:
Bebelu, stiu si eu ca se poate bea cafea in sarcina, dar m-a mirat indicatia cu vinul...ca alcoolul e altceva...
ancadragoman spune:
fasole,varza,pilaf cu ciuperci sau sarbesc,paste cu sos de post,mancare de ardi copti,conopida,....mai vrei?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii