Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 22
Ela78 spune:
Of! Vad ca iar va certati din cauza intalnelii "nordice mai pi shentru" si din septembrie care va avea loc in octombrie![]()
Eu votez asa:
1) Pensiunea Denisa, datorita imprejurimilor impadurite supeeerbe
2) Edelweiss, pentru ca e in stil modern
3) Transilvania de la Baile Tusnad, pentru ca e aproape
Mi-ar fi placut sa vad mai multe poze/tarife de la castelul Lapusna, iar Conacul Secuiesc este prea scump (Ilinca, atentie! tariful este per persoana per noapte)
Eu zic sa se pronunte in primul rand fetele care chiar vin, n-are rost sa ne certam aici si sa stabilim Sighetu' Marmatiei de ex, ca pana la urma tot numai bucurestencele sa bata drumul pana acolo
Ah! ce bine era cand spunea sefa perioada si locatia, noi numai sa viram avansul
Novus, o mare de 

pentru ranbdarea de care dai dovada 
Cami, Bianca, Ilinca, Inapreda, Anaan, Mababei, veniti, nu? Abia astept sa va cunosc
Si abia astept sa le revad pe fetele mele dragi din gashca "veche"
Apropos, Mada, imi pare tare rau ca vine parketosu atat de tarziu si nu ne putem vedea in 2 mai
Olishka, multa bafta la operatie lui David! Sigur de data asta va fi bine
Si sper sa ne vedem totusi la mare...
Pisik, voi mai veniti la sfarsit de saptamana in 2 mai?
Am de facut o groaza de bagaje
, pentru 10 zile (3 in RO si o saptamana in BG).
Week-endul acesta a fost unul luuuung pentru noi, vineri am facut reparatie in bucatarie si curatenie generala in toata casa, sambata am mers la cumparaturi pt.mare (mai mult pentru borcanele, caci piscinuta si creme de plaja am cumparat de luna trecuta
), iar duminica am mers toti 3 la coafor, am lasat acolo 200 RON dar a meritat distractia
Dupa aceea ne-am plimbat prin Herestrau cu oprirea de rigoare la locul de joaca binecunoscut de ghiocei.
Poftiti de ne admirati noile frizuri
http://picasaweb.google.ro/Ela783/BAIETELDEJA#5503420852540621794
Maine le voi pune pe nelistate
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Gaza22 spune:
Mai fetelor da ce se inflameaza spiritele cu intalnirea asta. Bianca sa sti ca intr-un fel ai dreptate, intr-un fel nu, pt ca intalnirea asta desi s-a numit Nordica la ea aspira toate fetele din toate zonele de aceea a si devenit Central Nordica. Parerea mea este ca in primul rand fiecare trebuie sa-si declare disponibilitatea de a veni iar asta se reflecta si in voturile pensiunilor. In felul asta vedem care e limita fiecaruia, pt ca de exemplu atunci cand am propus judete care erau ok pt fetele din Nord si pt cele din Sud cum ar fi SB si Cj, au sarit cele din Moldova ca e prea departe asa ca de aceea desi si-a pastrat numele, intalnirea asta s-a mutat central. Ideea lui Pisk eu zic ca trebuie sa o intelegeti din perspectiva faptului ca noi astea mai plimbarete dn Buc avem disponibilitate mai mare de a ne deplasa in diverse zone, dar avem si noi limitele noastre (financiare, de oboseala, de pitici plangaciosi sau cum am fost eu la Sighisoara de a merge singura cu copilul in masina) si am face mai usor efortul unei deplasari daca am avea si satisfactia de a vedea cat mai multe fete pe care nu le-am vazut pana acum si nu sa mergem pana in creierii muntilor si sa ne regasim tot noi astea sudiste. De aceea trebuie sa voam, pt ca dupa parerea mea cine nu voteaza nu are dreptul sa comenteze. (decizia finala). In plus votul reflecta care sunt fetele care vor veni si care nu. Si oricum eu zic ca pana acum niciuna dintre noi nu si-a exprimat parerile radical (exceptie Ilinca care e scuzata de mijlocul de trnsport), toate am fost deschise la mai multe optiuni, mai mult sau mai putin tocmai pt a gasi varianta potrivita pt toate. E foarte usor sa afirmi, eu vin oriunde si dupaia sa vezi ca la intalnire ca defapt replica "eu vin oriunde" nu se mai aplica.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
In alta ordine de idei Ilinca felicitari pt determinarea de a te schimba, ai sa vezi ca, cu cat pleci mai des cu atat ti se va parea mai usor. Si pt a te linisti mai mult in ceea ce priveste intalnirea de anul asta te asiguram ca Novus e o organizatoare excelenta si tot ce propune ea are conditii de cazare ok, cu caldura, papa si toate cele necesare. Am trecut prin trei intalniri si pana acu nimeni nu s-a plans de nimic, toti ghioceii au fost ok indiferent de anotimp, varsta sau locatie.
Ela iti sta superb tunsa asa. Abia astept sa te vad pe viu.
gata mai vorbim diseara
Primul Anisor 
Ilinca_M. spune:
Ehehe, pai nici nu mi-a trecut prin cap sa contest abilitatile organizatorice ale lui Novus, ca doar de cand le admir!
As merge oricand pe mana ei
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ela, mishto freze! (mai ales a ta, normal...iti sta fain roshcata
)
Si la noi a fost zi de tuns: husbandul, ca deja era "emo" rau
si bretonul lui Phiphi, ca deja-i era la nas. Total 8 lei, cu "bacsis" cu tot 10
Eu trebuie sa mai astept, ca pe mine ma costa intre 70 si 130, depinde cate am de facut
1 AN!
Manole forever
Anaan spune:
Ela, super freza ti-ai facut, te prinde foarte bine! Ianis, ca de obicei, un scump!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Pisik06 spune:
GAZA, ai punctat excelent, te aprob suta la suta

. Bine ca ai reusit tu sa exprimi ceea ce am gandit eu, ca eu am fost f prost inspirata la momentul respectiv si am dat cu bata in balta
ELA, te prinde de minune tunsoarea
. Si baietii imi plac tunsi, dar la tine e mai frapanta schimbarea. Si eu trebuie sa ma tund, ca-s latoasa tare, dar coafeza mea e in concediu de maternitate si mi-e teama sa ma las pe mana altcuiva la tuns. La vopsit merge, ca altfel o incurcam chiar rau.
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
A, Mireal: despre lapte am citit pe forumpe diferite topice si erau si linkuri externe, inclusiv ale unor nutritionisti, mi s-au parut relativ plauzibile ideile vehiculate. Si la urma urmei de ce sa risc (c-o fi cancerigen, ca "hraneste" tumorile, ca e plin de medicamente cu care-i tratata vaca, ca poate declansa boli auto-imune etc etc) avand in vedere ca nici nu-mi place...ca de mi-ar placea, poate m-as mai gandi![]()
1 AN!
Manole forever
novus spune:
Hello tufete dragi viitoare excursioniste vesele !!
Intalneala asta va fi reusita cu siguranta (ca si toate celelalte dealtfel
) pt ca e cea mai dezbatuta !
Pisik, Gaza subscriu la cele spuse de voi
, ii dau dreptate partial si Biancai pe care o astept sa se pronunte asupra preferintelor de locatie si sa vina la intalneala, nu doar la dezbateri 
Poate am gresit eu ca i-am zis intalneala nordica, mea culpa, dar in capsorul meu blond (vopsit, da ?!
) ma gandeam sa ne orientam un pic mai catre nord ca sa le fie mai usor tufetelor de acolo, dar nici foarte mult pt ca nu mai e la indemana fetelor din Buc care trebuie sa recunoastem sunt excursioniste vesele veterane 
Asadar de aici controversata denumire !
Promit ca va fi candva si o intalneala in Maramures de ex, dar nu pt un week-end ci pt cateva zile pt ca e putin timp pt o zona superba si nevizitata , de mine cel putin !
Promit ca vom face si o intalneala in Moldova, tot pt cateva zile si tot asa pana ne cunoastem toata tara si cresc copiii mari si nu mai vin cu noi la intalneli ![]()
Haideti acum sa vedem daca alegem ceva din ofertele acestea, daca nu, gasim altceva si sa ne strangem cat mai multe
!!
Ilinca, pt tine : vii cu trenul pana unde ti-e ok si de acolo promit ca ma ocup eu de transport auto, ok 
?!!
Haideti sa votati asadar !!
PS - la Lapusna nu am dat de nimeni cu care sa discut, am trimis mail-uri, asa ca nu stiu daca sa mai ramana pe lista
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Am revenit.
Pisik
cand ne vedem si noi?
Ilinca chiar vroiam sa te intreb ce ai citit despre lapte asa cateva idei. Si apropo de medicamentele care se dau vacii si trec in lapte in Georgia nu er indicat sa mananci lapte de vaca de tara sau miere de albine pt ca tratau animalele cu antibiotice care teceau in produsul oferit de animal, respectiv lapte, miere. Oricum noi eram profilati doar pe cel de magazin UHT da asa ca idee,mi-am adus aminte. Eu sunt mare fan lapte in special cu cacao.
Primul Anisor