Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 21
anamariame spune:
Da, acu vroiam si eu sa scriu ca nu pot renunta la lapte. Altceva nu servesc (branza, iaurt...doar lapte) si ador cafe latte.Si eu am inceput aceeasi strategie, cu nemancatul dupa 6 seara. Azi e prima zi
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Ah, mi-ai facut o pofta nebuna de-o tigara, Olga. Sa stiti fetelor ca am reusit. De pe 20 iunie nu am mai fumat nicio tigara. Si o sa rezist eroic si acestei pofte, pentru ca nu am tigari la mine si pana traversez strada sa imi cumpar imi trece pofta, asa ca nu ma mai obosesc.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Hai ca a inceput sa imi placa sa vorbesc singura
Am uitat sa zic ca am vazut pozele de la Rasnov, multumesc Pisik
Sa stii ca si mie mi-a lasat Ana aceeasi impresie, de domnisoara deja. Se da ea pe tobogan, wow!Ana-Maria, mami de
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Da, acu vroiam si eu sa scriu ca nu pot renunta la lapte. Altceva nu servesc (branza, iaurt...doar lapte) si ador cafe latte. Si eu am inceput aceeasi strategie, cu nemancatul dupa 6 seara. Azi e prima zi Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Bafta
Ideea este sa nu mai bagi absolut nimic in gura (doar apa). O sa vezi ca o sa functioneze, iar inainte de culcare o sa te simti foarte bine.Olga, mamica lui David iepurasul

Pisik06 spune:
ILINCA, sorry! Nu am vrut sa sune dur, sa jignesc pe nimeni. Pai cum ar fi daca noi nu aparem la intalnire sa se apuce cineva sa zica "ia uite-o si pe fitoasa asta, noi am ales cea mai cea locatie pe placul tuturor si ea nu vine". Normalo ca fiecare are motivele lui, chiar nu am vrut sa para o jignire si daca asa a parut, imi cer inca o data scuze. Ziceam doar ca tot noi bucurestencele am fost si chiar ne-ar fi placut sa vina si alte fete, tocmai de aia am fost si suntem flexibile cu privire la locatia aleasa.
Am citit despre frustrarea ta, am citit si ce a scris Anamariame, am cautat si eu si inca mai caut sechele din copilarie pentru multe din comportamentele mele. Le cam banuiesc eu, dar nu vreau sa ma mai agat de ele, desi de multe ori cu pot. In fine....eu zic ca daca incercam vom reusi sa ne depasim temerile, frustrarile, reminiscentele de orice natura.
Inca o data sper ca nu am suparat pe nimeni

Mami de minune mica
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Ah, mi-ai facut o pofta nebuna de-o tigara, Olga. Sa stiti fetelor ca am reusit. De pe 20 iunie nu am mai fumat nicio tigara. Si o sa rezist eroic si acestei pofte, pentru ca nu am tigari la mine si pana traversez strada sa imi cumpar imi trece pofta, asa ca nu ma mai obosesc. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Din 5 noiembrie 2006 nu mai fumez dar uneori tot ma apuca pofta de una...tot aman caci stiu ca de ma apuc recuperez toti anii atia. Aman nu pt sanatatea mea ci de dragul fetelor. Ma asteptam sa nu mai poftesc dupa atata timp....
Ups vad ca sunteti fete cuminti si mai tineti si cate o cura. Eu sunt incapabila de-a tine o cura. De manacat seara dupa 6-7 evit si inainte de concediu am avut vreo 2 luni cand am facut pilates acasa. cate un pic dar s-au vazut rezultatele, nu pe cantar ci cum se aranjau muschii...mi-a trecut si asta

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
anamariame spune:
Merci, la fel, Olga. Sa stii ca eu cel mai bine ma simt cand ma trezesc. Pentru ca se simte imediat la cantar daca ultima masa din ziua precedenta e luata devreme. Bine, acum mi s-a stricat cantarul, asa ca, in cazul fericit in care rezist in seara asta doar cu apa, maine nu o sa ma bucure cantarul
Ana-Maria, mami de
Motana spune:
Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor! ![]()
olishka spune:
Anamariame nu o sa te bucure cantarul, dar in cateva zile o sa te bucure ochiul 
Fetelor vorbiti atat de tigari ca mi s-a facut pofta de una, asa ca o sa scot piticul in curte, caci s-a mai racorit un pic si o sa-mi aprind si o tigara ![]()
"Ne vedem" mai tarziu 
Olga, mamica lui David iepurasul 

anamariame spune:
Timi, wow, de 4 ani! Felicitari!Dar sa stii ca sunt dezamagita, mi-ar fi placut sa imi spui ca dupa 3 luni nu mai ai nicio pofta, deloc.Si eu tot de dragul Evei m-am lasat, nu stiu de ce, dar imi era rusine de ea (na, ziceti si voi, asta tot din copilarie mi se trage?
), ca altfel faceam tot posibilul sa nu simta ea miros de tigara.Mi-ar placea sa fac si eu Pilates, dar am o leneeee. Uite chiar azi vorbeam cu cineva, care m-a complimentat (un barbat), si prima reactie, dupa multumesc, este sa spun ca bate campii, dar ma abtin, si apoi imi vine in gand ideea ca daca as mai munci un pic - adica daca as face putin sport - as arata grozav, nu bine! Pe mine un compliment m-a ambitionat intotdeauna, determinand o reactie de genul: daca ti-am placut asa, stai sa vezi ca de fapt pot mult mai mult. PE acelasi principiu, daca luam o nota mica, de incurajare, cica, o lasam balta de tot cu invatatul la obiectul respectiv. Pe cand daca luam o nota mare, mai cu drag invatam.Ana-Maria, mami de