Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 23
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ehehe, pai nici nu mi-a trecut prin cap sa contest abilitatile organizatorice ale lui Novus, ca doar de cand le admir! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |

No, hai la intalneala asta si o sa vezi apoi cum astepti urmatoarea !!
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Sara buna Novus. eu zic ca trebuie sa te corectez nitel, ca eu vreau sa facem intalniri si cand om fi babe si copii nu mai vin cu noi. Si atunci o sa fie fain ca o sa fim numa noi, o sa avem timp de barfa si subiecte mai diverse ca la adolescenta si viata de parinte e grea.
1. In ceea ce priveste Lapusna, mie mi-a placut mult dar daca nu sunt informatii cncrete sa vedem si noi cum e cu camerele, cu caldura si alte mici detalii pe care le discuti direct eu zic sa o eliminam pe motiv ca nu prezinta seriozitate.
2. Lamureste-ma si pe mine la Edelweiss preturile afisate sunt pe camera, asa-i? nu pe persoana. ca mie exprimarea de acolo mi s-a parut ambigua (desi poate sunt eu de vina ca era cam tarziu in noapte).
3. Imi mentin parerea ca pt noi la Coltesti e cam scump
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
ah si era sa uit Novussi Gaza mea zice la minge "Ba". Si noi chiar ca nu vorbim alta limba cu ea, o fi vre-un semn ca vrea sa o dau la germana?![]()
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Olishka pupam Davidutul sa treaca cu bine peste operatie si sa nu se frece la ochisor. Tin pumnii sa va dea doctorul voie sa fugiti si voi la mare.
Si un
Maaaaaaaare pt toti piticii care au suferit incidente neplacute in ultimul timp, sa treaca repede si fara probleme.
PS. ne incadram si noi in categoria asta, astazi Gazi mica a luat o tranta si s-a julit serios in barbie.
Primul Anisor 
novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Sara buna Novus. eu zic ca trebuie sa te corectez nitel, ca eu vreau sa facem intalniri si cand om fi babe si copii nu mai vin cu noi. Si atunci o sa fie fain ca o sa fim numa noi, o sa avem timp de barfa si subiecte mai diverse ca la adolescenta si viata de parinte e grea. 2. Lamureste-ma si pe mine la Edelweiss preturile afisate sunt pe camera, asa-i? nu pe persoana. ca mie exprimarea de acolo mi s-a parut ambigua (desi poate sunt eu de vina ca era cam tarziu in noapte). Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Da, per camera !
Ooo, facem noi intalneli si fara copii, locatiile le am deja : Herculane, Olanesti, Voineasa
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 ah si era sa uit Novussi Gaza mea zice la minge "Ba". Si noi chiar ca nu vorbim alta limba cu ea, o fi vre-un semn ca vrea sa o dau la germana? Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
E un semn ca ii e dor de Alexandra si vrea sa veniti la noi, da ?!!
Cand veniti in zona ?
Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Seara buna fetele.
Intru mai rarutz si scriu si mai rar. Sa veem ce mai tiu minte si cui sa raspund.
Ina, sa stii ca NU intru la Monti caci NU sunt capabila sa tin un regim. Eu locuiesc cu parintii si ai mei mananca orice in orice fel. Adica, mama face mancare ca la nebuni la cantina. Mi-ar fi greu sa imi fac singura pentru mine iar ei sa manace alaturi bunatati. Uite acum tin post si i-am "prostit" sa manace si ei ierburi cu mine dar ieri tot au dat iama in niste copane si peste la cuptor. Ei...
. Dar m-am stapanit pentru o cauza nobila.
Cat despre un regim eu am unul al meu clasic si probat si care stiu ca da rezultate. Este cel disociat. In feicare zi acelasi tip de produs. Stiu ca si Monti e ceva asemanator dar nu am aprofundat niciodata subiectul.
Oricum sunt intr=o perioada cand imi caut o rochie de ocazie si frustarea creste pe masura ce aud replica "Masura dvs nu avem. Doar pana la ...(o masura mai mica decat a mea)
Acu...poate, poate se va simti ceva caci am redus (nu scos) painea si dulciurile. Dar credeti-ma cand ma apuca pofta de dulce efectiv nu mai gandesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel