Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Salutare!!!
Sunt si eu prin zona, un pic trista caci Cristi a plecat la mare cu un eveniment si noi nu ajungem decat miercuri dupa operatie (si inca nu stiu sigur daca ne da voie dr sa mergem la mare).
Dodo, Simona ce patanii ati avut cu bebeii
Parca este din ce in ce mai greu si mai periculos.
Legat de intalnire, pe mine nu ma intereseaza unde mergem, doar sa fie camerele curate si frumoase si mancare buna. Unde-i gasca acolo suntem si noi
Asa ca va las pe voi sa alegeti 
David este cam marait de la masele. Ma distreaza copios cum bea singur apa plata din sticla de 0,5 dorna si cum stie sa-mi deblocheze telefonul ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Saby sa va afceti repede bine, sa ne putem vedea in parc 
Inapreda am observat ca esti fan de seriale, dar nu stiu de ce trebuie sa le inchiriezi. Noi am descoperit un site unde sunt toate serialele posibile cu subtitrare si te poti uita direct. Se vad f bine si se incarca imediat. Ii zice vplay.ro Iti recomand CougarTown
Sigur o sa-ti placa

Anaan spune:
Oliskha, mergeti la acelasi doctor pentru operatie?
Andrei incearca sa bea din sticla de 2 litri
Referitor la intalnire, sunt exact de aceeasi parere, astept sa va hotarati voi si venim, unde-o fi!
Dodo, ce patanie urata. De loviturile la ochi mi-e frica si mie!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Anaan nu mai mergem la acelasi doctor caci am merge degeaba. Noi data trecuta l-am operat la stat, la spitalul de oftalmologie. Acum am ales o clinica privata.
Aceasta este operatia (cateva secvente) pe care o va face David.
http://www.oftapro. ro/ro/tubaj_siliconic.html

mireal spune:
Buna,Dodopui,
Isabela,bine ca nu a patit ceva.Noi azi ne-am trezit la 8.30 si cat timp eram eu la baie Theo a mazgalit laptopul cu un creion verde
, ii place sa deseneze dar nu pe hartie, unde pot gasi o tabla, aveti idee? Poate acolo o sa ii placa mai mult.
Anaan spune:
De-aia te-am intrebat, ca ma gandeam sa nu dea gres si de data asta
. O sa fie bine, l-a chinuit destul ochisorul ala!
Nu pot sa deschid linkul...
Vplay-ul e mortal! Merci de informatie!
(chiar daca nu era tocmai pentru mine
)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Am pus spatiu inainte de ro de asta nu se deschide.
Si eu sunt fan de vplay. Inainte de culcare bag repede cate un episod dintr-un serial, caci sunt destule. Acum ma uit la My name is Earl. Cam americanesc, dar este easy si imi place ideea filmului. Sunt si multe poante dragute.

mireal spune:
Olga,de data asta sigur va reusi operatia
Merci de link, foarte misto, acum sa vad cand pot sa ma mai uit,ce bine era cand adormea Theo pe la 9, acum rar se culca pe la 10.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mireal Olga,de data asta sigur va reusi operatia ![]() Merci de link, foarte misto, acum sa vad cand pot sa ma mai uit,ce bine era cand adormea Theo pe la 9, acum rar se culca pe la 10. |
Ma bucur ca iti place
Eu am ales varianta seriale, caci la un film intreg nu mai am timp sa ma uit, iar unele episoade tin si 20 de min.

olishka spune:
Ce le mai dati seara la copilasi sa manance? In parc ce gustari le dati?