Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Novus: la prima vedere bazarul cel nou pare mai complicat, dar nu este deloc asa si e super ca primesti notificare pe mail, la orice schimbare legata de produsele tale.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Da, m-am dumirit si eu, acum chiar ca e mai simplu, inainte tot stateam cu lista in excel ce am pus si ce trebuie trimis

Vezi ca ti-am dat un PM

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumim fetelor! Unghiuta are o culoare ciudata alb-galbui, si i s-a desprins de carnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noapte buna !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut!

Pisik, multumim mult pt poze si fetelor pt apreciere.

Vad ca inca se voteaza, deci dupa cum am inteles pensiunea Denisa cade. Atunci sa vedem cu ce am ramas:

- mie mi-se pare scump la Coltesti (defapt noua ni se pare) deci de la noi e cu -
- la Sovata nu ma incanta deloc pt ca stiu cat e de plictisitor si cat de moarta e statiunea, e adevarat ca poate vom avea loc sa ne plimbam cu ghiocei pe strase, dar cam atat. Dar daca e de preferat ca sa vina cat mai multe fete e de luat in considerare. Eu nu prea am inteles exact daca preturile afisate sunt pe persoana sau pe camera.
- la Tusnad mi se pare cel mai ok indiferent pe care o alegeti. Poate Ilinca mai gasesti o varianta de transport, sa nu mergi asa mult cu trenul si sa te luam noi de undeva.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!

Am avut o patanie, Lucian a stat in dreptul usii si tati a intrat fara sa-si dea seama si l-a lovit la degetul cel mare de la picior, si i s-a dat unghiuta peste cap, nu va spun ce mila mi-a fost cat a mai plans puiutul meu, cred ca o sa-i cada unghiuta aia dupa cum pare . Stiti cumva cum se comporta rana daca o sa cada unghiuta, ca n-am avut niciodata incidente de genul asta prin preajma?

Pai lasa-i-o asa. Sa nu te apuci sa scarmi acolo c mai rau faci. Unghia sanatoasa o sa creasca pe dedesubt si cand o sa fie suficient de mare cea bolnava de deasupra cade singura. Daca e unghia rupta pune-i un plasture si betadina la greu sa nu se infecteze.

Eu iti povestesc din pataniile mele de cand eram mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Si acum neata si cafeaua!

Vad ca tot votati. Acuma, nu vreau sa fiu rea dar vorba Georgianei daca e public si pot sa imi spun parerea, o fac.

Este vorba despre intalnirea care se numeste "nordica" deci este pentru fetele din nord. Ele sunt prioritare pentru ca fetele din Bucuresti si alte parti s-au tot vazut prin parc sau in locatii apropiate si au fost si impreuna la bulgari. Asa ca, eu zic sa lasati fetele din nord sa voteze locatia si cele din BUcuresti daca vor sa vina, sa parcurga mai mult cu masina. Daca ILINCA este dispusa sa mearga cu trenul 6-7 ore numai pentru intalnire (si trenul nu opreste unde vrea pasagerul si nici pipi nu prea poti sa faci, iar de dezmortit poti doar sa iei vagoanele la rand sa vinzi servetele si seminte) atunci fetele din BUcuresti nu ar trebui sa se cramponeze de distanta.

Scuze daca am suparat dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Bianca, multumim de cafea!Grozava!
Vad ca vorbiti de o intalnire...ce as vrea si eu sa particip...doar ca la capitolul timp stau f.f. prost...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Si acum neata si cafeaua!

Vad ca tot votati. Acuma, nu vreau sa fiu rea dar vorba Georgianei daca e public si pot sa imi spun parerea, o fac.

Este vorba despre intalnirea care se numeste "nordica" deci este pentru fetele din nord. Ele sunt prioritare pentru ca fetele din Bucuresti si alte parti s-au tot vazut prin parc sau in locatii apropiate si au fost si impreuna la bulgari. Asa ca, eu zic sa lasati fetele din nord sa voteze locatia si cele din BUcuresti daca vor sa vina, sa parcurga mai mult cu masina. Daca ILINCA este dispusa sa mearga cu trenul 6-7 ore numai pentru intalnire (si trenul nu opreste unde vrea pasagerul si nici pipi nu prea poti sa faci, iar de dezmortit poti doar sa iei vagoanele la rand sa vinzi servetele si seminte) atunci fetele din BUcuresti nu ar trebui sa se cramponeze de distanta.

Scuze daca am suparat dar asta e parerea mea.

De acord cu tine...Si eu sunt de parere ca trebuie sa tinem cont de cele care fac eforturi mari, mari sa vina, si sa incercam sa gasim o varianta optima pentru ele.Restul, ne descurcam!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Vin si eu la cafea, desi mi-ar trebui o cisterna sa imi pot reveni. Pitica mea a facut azinoapte pe la 12 febra aproape 39 si nu am reusit deloc sa o scad decat pe la 2 noaptea, iar dimineata la 6 jumate iar avea. Asa ca am fugit repede la doctor unde ne-a spus ca are rosu in gat. I-a dar antibio Klacid si bioparox de dat in gat. Acum doarme ca era franta cu doar cateva ore de somn iar eu ma invart pe aici incercand sa-mi revin cu o cana de cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

si noi o tinem "langa " cu prostioarele mai mici mai mari...Sambata huno-terorista Isabella s-a lovint in ochiul stang...intr-un colt metalic de la biroul pc-lui mai exact de la partea mobila pe care sta tastatura.S-a incarcat partea de jos de sange....important ca am scapat usor(nu mai dau detalii)...nu a afectat vederea ochiului ...si acum mai e putin rosu in parte de jos....va inchipuiti prin ce am trecut si nu doresc nici dusmanilor sa treca prin asa ceva.

Ma bucur ca va ajuta ceea ce am scris pentru a face donatii la bazar

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput