Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mie-mi convin Coltestiul si Sovata; preturile fiind foarte apropiate, votez in functie de distantza: Conacul Secuiesc.
De zona pensiunii Denisa eu v-am zis: imaginile imi dau fiori reci...imi si imaginez o furtuna acolo...ca-n filmele de groaza...creepy

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Daca Denisa pica, eu imi mentin voturile pentru castel si hotel Edelweiss (nu stiu daca am scris corect)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

S-a notat

Abia astept intalneala

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mie-mi convin Coltestiul si Sovata; preturile fiind foarte apropiate, votez in functie de distantza: Conacul Secuiesc.

Notat si la voi !! deci veniti, iuhuhu !!!!!!!!!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Am auzit de ea, nu am fost, dar dupa cum arata e superrrr!!
Abia astept sa veniti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Pisik: multumim pentru frumoasele poze, tare dragute Ana si Gazii

Bianca: imi pare rau pentru gurita lovita si il felicitam pentru spectacolul cu clovni

Ce rau imi pare, cand va tot citesc cu planurile pentru intalnire, ca suntem tare departe si nu putem sa mai dam si noi fuga

Am avut o patanie, Lucian a stat in dreptul usii si tati a intrat fara sa-si dea seama si l-a lovit la degetul cel mare de la picior, si i s-a dat unghiuta peste cap, nu va spun ce mila mi-a fost cat a mai plans puiutul meu, cred ca o sa-i cada unghiuta aia dupa cum pare . Stiti cumva cum se comporta rana daca o sa cada unghiuta, ca n-am avut niciodata incidente de genul asta prin preajma?

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Of bietul Lucian!!! Il sa treaca.
I s-a inegrit unghia sau i s-a dezlipit de carnita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

la noi a inceput sa ploua si este si o furtuna, fata de ce calduri au fost este bine ca ploua dar nici asaSimonapro Lucian, nu stiu ce sa-ti spun referitor la unghiuta.eu am dormit la pranz si acum n-am somn, ma duc sa caut o carte sa citesc ceva, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Of, Simona, ce patanie urata, bietul puiut! Mie mi-a cazut acum doi ani tablia unui birou pe unghia mare de la picior si a fost o durere groaznica, la propriu am vazut stele verzi. Mai intai mi s-a invinetit sub unghie, nu arata foarte rau si am crezut ca nu o sa-mi cada, dar, ulterior, s-a innegrit si a cazut. Sa-i pui gheata, sau ceva rece, sa-i calmeze durerea (de exemplu o punga cu legume congelate).

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma duc la . Va pup!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Novus: la prima vedere bazarul cel nou pare mai complicat, dar nu este deloc asa si e super ca primesti notificare pe mail, la orice schimbare legata de produsele tale.

Si fetele care cred ca au lucruri si nu le mai sunt de folos, nu este necesar sa va ocupati voi de ele, trimiteti la o mamica care are caz la bazar tot coletul o data si ele se ocupa de tot ce implica bazarul. Ajuta mult copilasii bolnaviori!
Scuzati, ca am indraznit sa va spun, dar din din propria experienta, zic ca face tare bine, stiind ca ajuti un suflet nevinovat.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput