Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, multumesc pt poze !!! Superbe protagonistele (si protagonistii) si locatia tare faina !
Vad ca fetele s-au inteles f bine, iar Ana in apa a fost in elementul ei !!

Abia astept sa va revad

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cami, cred ca venim la Felix in ultimul wkd din august asa ca sper sa va cunoastem daca nu sunteti plecati atunci

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salut!

No, Novus, eu zau ca nu tin sa merg la Coltesti, am prezentat numai avantajele, ca este intr-adevar fain si, daca tot a venit Cami cu propunerea, am zis sa ma dau si eu savanta.In ritmul asta intalnirea nordica se va tine pe litoralMie Fortuna mi-a placut, cu pensiunea Denisa, din ce spune Adee, se cam confirma ce spuneam eu...in rest, astept fetele sa voteze, si ne aciuam si noi...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Dodo, mersi pt indicatiile noului bazar, mi se parea complicat si de aceea nu am mai pus produse dar vad ca e mai simplu decat inainte unde trebuiau urmarite discutiile asa ca maine ma pun pe pozat chestii faine !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

hei,am bagat la cuptor reteta lui Ina, vad ca creste, maine o sa si degustam, se face usor.Pisik, te rog trimite si mie poze, merci.eu in seara asta am calcat, baietii au fost plecati in parc si la cumparaturi,acum s-au bagat in pat si eu savurez un ecler si un pahar de vin cu cola, va invit si pe voi.conacul secuiesc e super, nu am vazut ca pretul e de persoana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salut!

No, Novus, eu zau ca nu tin sa merg la Coltesti, am prezentat numai avantajele, ca este intr-adevar fain si, daca tot a venit Cami cu propunerea, am zis sa ma dau si eu savanta.In ritmul asta intalnirea nordica se va tine pe litoralMie Fortuna mi-a placut, cu pensiunea Denisa, din ce spune Adee, se cam confirma ce spuneam eu...in rest, astept fetele sa voteze, si ne aciuam si noi...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Pai e f bine ca ai prezentat avantajele, doar e zona ta , mie imi convine de minune, daca fetelor din nord li se pare mai convenabil, fata de Bucuresti e cam aceasi distanta asa ca de ce nu ?!
Locatia e superba dupa cum am zis, anul trecut fusese pe lista dar concurenta a fost mare !!
Sa vedem ce zic fetele din capitala ca deocamdata doar noi provincialele ne-am dat cu parerea
Abia astept sa ne intalnim oriunde o fi !

Mersi inca o data draguto pt info

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Novus, ma bucur ca veniti la Felix, nu avem deocamdata niciun program asa ca sigur, sigur ne vom intalni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisik
E mortala Ana, chiar ARE aer de nazdravana! Mi-au placut mult pozele in care o tinea pe Gazi mica de mina.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Novus, ma bucur ca veniti la Felix, nu avem deocamdata niciun program asa ca sigur, sigur ne vom intalni

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Ok atunci, te anunt cum ne hotaram sigur, vrem sa stam aici , am inteles ca e fain, ce zici ?
http://www.cazare-baile1mai.ro/

La intalneala din oct sper ca veniti, nu ?

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Daca Denisa pica, eu imi mentin voturile pentru castel si hotel Edelweiss (nu stiu daca am scris corect)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput