Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 19
Timi07 spune:
Ayla 
pt urari, m-ai uns la suflet.
Hello colegi de grupa si
la toata lumea.
Mai reusesca sa arunc cate un ochi din An in Paste dar de scris e mai greu.
Ce sa va zic de noi/Saya?!
Creste si se grabeste sa fie fetita mare.
Cotrobaie peste tot si se catara pe mobile. Isi trage scauneleul si hop sus pe masutza. O imita pe sora-sa, face prostioare si daca o cert fie vine cu boticul intins sa-mi dea pupic fie isi apeaca capusorul intr-o parte si-mi zice cel mai dulce posibil "hi" deci ma dezarmeaza intr-o clipa.
Saptamana trecuta citisem (parca), ca o mamica inca isi alapteaza inca puiul. Noi de la jumatatea lui iulie am renuntat de comun acord...tanjea sa bea laptic la masuta cot la cot cu sora-sa asa ca am lasat-o balta de alaptare.
La capitolul vorbit nu stam exelent in afara de hi, pls in loc de please, ta cum zic aici copii la thank you mare lucru nu zice dar suntem pe drumul cel bun.
Ah si ei isi zice IAIA ![]()
V-am pupat si ma intorc la treaba. Sper sa fie mai liniste saptamana asta la lucru si sa am timp macar sa citesc (acasa nu-i chip).
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mireal spune:
Mancarea asta ma omoara, chiar nu stiu ce sa-i mai dau, nu am schimbat nimic pana acum,gris,orez cu lapte,iaurt,mbs, pesteIn parc ii dau covrigi,biscuiti si am gasit in carf4 niste chestii facute din grau,grau expandat,se numesc grausoare, au o masina si le fac acolo, sunt naturale, vad ca lui Theo ii plac.
olishka spune:
Timi ce surpriza placuta
Ma bucur sa aud vesti de la voi 
Mireal grausoarele ii plac si lui David, dar nu am mai fost demulticel la carre4. Astazi insa merg sa-mi fac provizii.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am pus spatiu inainte de ro de asta nu se deschide. Si eu sunt fan de vplay. Inainte de culcare bag repede cate un episod dintr-un serial, caci sunt destule. Acum ma uit la My name is Earl. Cam americanesc, dar este easy si imi place ideea filmului. Sunt si multe poante dragute. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
daaa e foarte amuzant My name is Earl.
eu sunt fan Friends

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
daaa e foarte amuzant My name is Earl. eu sunt fan Friends ![]() Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
Barbatu-meu este super incantat de frezele lui Joe
Am vazut si Friends si mi-a placut mult, dar acum nu mai am rabdare sa-l revad.
Olga, mamica lui David iepurasul

saby spune:
Olga
multa bafta la operatie, sunt sigura ca de data asta o sa fie bine. Multi pupici lui David
si abia astept sa ne vedem cand s-or face bine picii.
Eu acum ma uit la ultima serie din Dinastia Tudorilor, sunt fan, iar actorul principal e 
.
Timi07 spune:
Olga aici Friends reuleza de cativa ani deja pe unul din posturi si de multe ori ii dau drumul si eu imi vad de treaba prin bucatarie si ma opresc la cate o proanta care-mi place.
Fetele mele la cina servesc o portie de lapte si un fruct proaspat/uscat.
Gustarea de dupa amiaza imi da de furca. Cu Sophie e mai usor ca ei ii plac ardeii, castravetii, rosiile dar Saya nu le poate roade. Le mai dau cate un biscuite nesarat (gen matzos) sau doar cu putina sare uns cu unt de arahide, sau masline + un fruct. Sau le mai dau ciorbita, supica etc dar in general nu gatesc nimic special pt gustarea asta.
La pranz intotdeauna au ceva proaspat gatit in zilele cand sunt acasa (adica vineri, sambata si duminica), cu carne in general sau legume/zarzavaturi care sa aduca aport de Fe.
Idei de gustari de dupa amiaza mi-ar prinde si mie bine
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Legat de intalnire, pe mine nu ma intereseaza unde mergem, doar sa fie camerele curate si frumoase si mancare buna. Unde-i gasca acolo suntem si noi Asa ca va las pe voi sa alegeti ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
That's the spirit!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Dodo, Simona, ce teribil
. Si Sophiphi a tras o data un cap in prostia asta care tine tastatura si de atunci am grija s-o tin bagata. Ea a dat doar cu fruntea dar tot a durut-o
. Cat despre unghiutza lui Lucian: asa stiu si eu, se poate sa se invineteasca si sa cada dupa ce e crescuta cea noua, si-atunci nu e asa nasol.
Tufete, veti zice ca sunt nebuna, si poate chiar sunt dar pe masura ce citesc mai mult despre lapte (de vaca) sunt tot mai convinsa nu numai ca nu-i bun de nimic dar ca e nociv. Asa ca sunt hotarata ca dupa intzarcare sa nu-i dau lapte fetei, decat in combinatii cu orez, gris, prajituri etc. Eu de cand am citit (cititul asta o sa ma omoare:))) pe aici am renuntat la laptele cu cereale pe care-l mai beam dimineata. Husbandul incepe sa fie ingrijorat (la inceput era doar amuzat:)) cica in ritmul asta o s-ajung sa nu mai mananc nimic:)))
Acum imi dau seama ca eu copil fiind nu beam lapte, nu suportam, rar ma fraierea maica-mea cu cacao. Dupa doi ani in care am fost alaptata cred ca pot numara pe degete de cate ori am baut lapte, pana am ramas gravida si am fost batuta la cap ca "trebuie".
Zilele trecute i-am cerut confirmarea maica-mii:"asa-i ca io nu beam lapte in copilarie?" La care ea, fericita:"aaa, nu,noi am scapat de pusul plaselor cu sticle la 4 dimineatza, ca tu nu vroiai lapte!":))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever