Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Fete dragi,

nu mai stiu nimic despre bebelus... dar... VA ROG, haideti sa ne rugam in continuare, indiferent ce va fi, pentru parintii ei, Daniela si Alexandru, pentru fetita Livia-Maria, Bunul Dumnezeu isi are caile sale care uneori nu sunt ale noastre, dar orice putere, de a ne bucura de bine sau de a primi raul ne vine de la El si fara El nu putem. Asa ca orice rugaciune, orice gand bun pentru acesti oameni aflati in mare durere nu pot decat sa aduca alinare. Dumnezeu sa va rasplateasca!!!!

Pogonici, sa va ajute Bunul Dumnezeu si sa mergeti anul care vine peste tot in trei!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele imi cer scuze ca nu am intrat demult. Acum am reusit sa citesc ce ati scris.

Felicitari noilor gravidute, Maicuta Domnului sa va ocroteasca.
Ma bucur ca Nike e bine chiar ma gandeam zilele trecute la ea. Am fost si eu la un pelerinaj la Neamt am trecut si la parintele Iustin Parvu si am luat binecuvantare. Am fost cu sora mea despre care v-am spus ca e bolnava.

Livsy ne rugam pentru bebelusa, Maicuta Domnului va face o minune si va fi bine. Te pup si ma bucur ca ne scrii. Sa te ajute bunul Dumnezeu.

Deeva nu dispera eu stiu cum este dar Dumnezeu stie de ce avem nevoie si poate ne anunti luna asta ca s-a intamplat minunea. Te pup.

Pogonici sa va ajute Dumnezeu cat mai repede. Va admir pentru hotararea frumoasa pe care ati luat-o.

Caciantoni multumim pentru postari desi nu am avut timp sa citesc tot sper sa recuperez.

Ioanact, Lili, cami MaraAnisia si tuturor o imbratisare calda.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Ne rugam pt Livia Maria cat si pt parintii ei sa treaca peste aceste incercari!
Dumnezeu sa-i ajute!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fete dragi,

Am gasit ieri o carte: indrumar medical crestin, scris de Dr. Christa Todea care este medic, sotie de preot si lucreaza si pentru Provita (filiala Cluj cred).

Puteti sa download cartea aici.

http://pentruviatacluj.ro/arhiva/carte/Christa_Todea-Gross-Indrumarul_medical_crestin.pdf

Mi se pare o carte foarte interesanta.

Sa va fie de folos,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut toate fetele exceptionale de la acest capitol! O prietena draga mie, a avut amabilitatea sa ma treaca in listuta de rugaciuni pt dobandire de prunci, la numarul 48.
Numele meu este Irene Mariana si cu ajutorul bunului Dumnezeu si a Maicii Domnului am o fetita superba de 5 luni si jumatate. De aceea as ruga fetele care se ocupa cu prima pagina sa modifice la numarul 48 si sa ma treaca la mamici. Multumesc anticipat.
Dumnezeu sa va aiba in grija!

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Lili, foarte interesanta cartea! Multumim, Dumnezeu sa iti ajute si sa te rasplateasca pentru gestul tau de a posta aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

danuk ma faci sa ma simt "importanta" si nici macar nu sunt.

Imi sunteti dragi si tot ce gasesc interesant pentru sufletul meu vreau sa impart cu voi in nadejdea ca ar fi de folos.

Cu mult drag,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata,dragi prietene,

Voi reveni astazi cu un emsaj despre noi dar deocamdata am vrut sa postez aceasta pilda care sper eu ca va este de folos (mentionez ca am luat-o de pe site-ul Crestinortodox):

"Se povesteste ca diavolul s-a hotarat candva sa-si vanda toate instrumentele cu ajutorul carora si-i supunea pe oameni. A facut o multime de pachete, pe fiecare indicand ce contine: suparare, crima, minciuna, necinste, mandrie si asa mai departe. Dupa ce toate pachetele au fost vandute, cineva a observat ca un pachet n-a fost pus in vanzare, l-a intrebat pe diavol, de ce?

- Pentru ca aceasta este cea mai puternica dintre armele mele si pe aceasta nu vreau s-o vand. Ea este descurajarea. Cand cineva ajunge la aceasta, il am in mod sigur in mana!".

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Va multumesc din suflet ca v-ati rugat si va rugati pentru Livia Maria si pentru parintii ei!
Nu mai am vesti, deocamdata... Sa le ajute Bunul Dumnezeu!

Irene, FELICITARI!!!!!!! Multumesc ca ne-ai scris, sa ne anunti! Sa iti traiasca fetita, sa fiti fericiti, sanatosi si sa mai aveti si alti copilasi daca va doriti. Doamne Ajuta!!

Sandaa, ma bucur ca ne-ai scris!!! Imi era dor de tine si chiar voiam sa te intreb ce mai face sora ta. Doamne Ajuta!

Lili_G

Ioanact , deja mi-e dor de voi!!!

Imbratisez pe toata lumea cu drag si cu nadejdea primirii de vesti bune si frumoase!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Mara, bine ai revenit!! Te asteptam cu vestile despre voi!

Danuk , ce mai faci?

Pup tuturor!!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput