Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)
Raspunsuri - Pagina 17
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi.......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august31.htm
lalely07 spune:
Buna fetelor,
va multumesc pt gandurile bune trimise.Si eu sper ca ajutorul Domnului si al fecioarei Maria se va cobori asupra mea si ma va ajuta sa am un prunc in burtica care creste si se dezvolta si se va naste sanatos peste 9 luni.
Salvit sa fie numele Domnului!
Am o rugaminte:ma puteti trece si pe mine in lista mamelor ce se roaga pt prunci din burtica?
Va multumesc!
6+
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
lalely07 te-am trecut pe lista de pe prima pagina.
Bine-ai venit si sarcina usoara in continuare!
Ma gandeam aseara, cand am facut modificari pe prima pagina cate mamici sunt care s-au inscris la acest topic si nici jumatate din ele nu scriu..unde sunteti fetelor? Sa ne anuntati daca v-a daruit Dumnezeu pruncii mult doriti.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi si Cipicah,
Azi ii ultima zi de concediu, de maine la munca.
lili g iti multumesc mult ca ma porti in gandurile tale. Din pacate am un feeling ca am ratat si IA nr.3.
lalely te rog sa ai mare grija de tine si de burtica, nu te stresa, fi calma si bucura-te cu toata fiinta de miracolul celor 40 de saptamani.
Traiesc niste sentimente amestecate. Ieri la Maruta am vazut "barbatul" care o nascut 3 copii. Oare ii normal? Oare o fi bine? Oare ii crestinesc? Nu stiu sa raspund... Cred ca-i impotriva firii sa-ti schimbi sexul cu care te-o lasat Dumnezau. Si totusi, copiii is un dar da la Tatal Nostru ei nu au vina, iara "domnul" Thomas, cu toate ca se crede si arata ca un barbat ii tot femeie ca si mine. Faptul ca traieste cu "sotia" sa ca un barbat ii pacat... dar cine n-are pacate pe lumea asta. Eu recunosc ca le am pe ale mele si nu-s putine.
Iertati va rog daca am fost off topic.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 Azi ii ultima zi de concediu, de maine la munca. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
Si n-ai venit la mare..
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
pogonici1977 spune:
nici eu nu am fost la mare anul asta..si vara sa dusssssssssssss
dar nu conteaza ...dar la anul sigur vom merge la mare in 3,,,..(cu copilutul nostru)..caci DD ne va ajuta
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
ramonacopil spune:
Nu-i nimeni mai dator ca mine,
Isus, Mantuitorul meu,
Caci nimeni altul de la Tine
N-a primit atat cat eu
Ref. Mie Tu mi-ai dat
Har a#351;a bogat.
O, cat sunt dator,
Sfant Mantuitor.
Din cati Ti-au fost datornici Tie,
Stapane sfant si prea-ndurat,
N-a trebuit sa ierti cat mie:
Eu cel mai mult Ti-am datorat.
Si totusi, Doamne, atat cat mie
La nimeni parca n-ai adus.
O, ce datornic pe vecie
Ti-s eu, Preasfantul meu Isus.
http://www.trilulilu.ro/allexy75/2c39dfb2565e7b
Mami de ingeras din ceruri
Livsy spune:
Dragele mele,
Bebelusa Livia Maria nu e bine, a facut o infectie generalizata care nu a raspuns la niciun tratament cu antibiotic si medicii nu-i dau sanse ... Va rog, rugati-va, caci mare este Dumnezeu!
Va multumesc!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie01.htm
pogonici1977 spune:
of biata bebelusa...
abia astept sa va spun ca ne-am gasit minunea de copill....
dar timpul le va rezolva pe toate..si DD ne va ajuta si va fi bine
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti