Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30
Raspunsuri - Pagina 19
floaredemac spune:
mrnscmnc pai te vei plictisi rau de tot la Sovata, fara balaceala si fara plaja! Trage macar o fuga pana la Sighisoara!
daca nu ai mai fost pana acum! Eh, macar te relaxezi, fara zgomot, fara stres... plimbari...somn mult. Concediu placut si sa te intorci cu forte proaspete!
Sara, nu-ti face griji ca si mie mi s-a facut rau la analize la synevo! Au intervenit repede cu apa si zahar si gata! Eu le prevenisem ca s-ar putea sa se intample, o mai patisem la prima sarcina cand mi-au pus oxigen si m-au tinut 10 minute intinsa de se uita lumea la mine ca la circ
, dar la alta clinica. Oricum, pe canicula asta nici nu e greu sa ti se faca rau!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Maria81, multumesc!
Ramane cum am discutat cu femibionul!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
maria81 spune:
da ramane cum am discutat
multumesc mult de tot
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
dangabriela spune:
Am patit o belea. Am mers la piata sa-mi iau niste fructe, si cu multe plase in maini , am calcat stramb( bine ca nu am cazut) , dar acum ma cam doare glezna!!
Ce ma sfatuiti sa pun acolo? O fi buna gheata?
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 16 +
maria81 spune:
buna dangabriela, imi pare rau pt ce ai patit, poti sa pui gheata ca sa nu se mai umfle
fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu imi dau seama ce inseamna rezultatul acesta de la Fundeni LA(APS/ negativ
multumesc
nici o sarcina, 3 IA
tamaryllis spune:
Incearca si cu o fasa elastica si poate mergi si la dr, ca nu strica!
Sanatate!
18+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
denisa220972 spune:
Mai fetelor dar ce harnicute sunteti. Unele pleaca in CO, alte revin din CO, una mai pica , alta se ridica sunteti fenomenale. Eu ma lupt cu caldura , nu mai pot. Abia astept iarna, chiar daca trebuie sa dau la zapada
.
Maria81- i-mi dau cu parerea, nu cumva este Lupus Anticoagulant- Negativ .Daca este asa atunci este ok, rezultatul. Din cauza calduri mi-sa atrofiat si creierul am stat 10 min. si m-am gandit ptr. ce i-mi multumesti
.Eu eram fixa pe ideea ca trebuie sa o sun pe colega si sa imanez coletul si atat, restul parca o interesa pe ea
. De la caldura mi-se trage.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
dangabriela spune:
Nu este pt prima data cand calc stramb, mi s-a mai intamplat, dar parca nu m-a durut ca acum! De trecut imi trecea in 2-3 zile. La medic parca nu as merge inca, imi e teama ca mi-l va pune in ghips.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 16 +
maria81 spune:
denisa
asa am simtit eu sa iti mai multumesc inca odata
asa m-am gandit si eu ca ar insemna LA dar si APS (sindrom antifosfolipidic - gasit pe net, sa fie oare rezultat 2 in 1?????
plus ca anticoagulantul lupic in iunie mi-a iesit pozitiv la medlife si acum dupa o luna si ceva sa fie negativ?
adevarul este ca dr. albu mi-a zis sa imi refac a anticoagulantul lupic si FVL, dar FVL nu are rost sa il refac pt ca mi-a iesit valoare mica si la proteina C globala si am vazut ca au legatura.
nici o sarcina, 3 IA