Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30
Raspunsuri - Pagina 18
mrnscmnc spune:
Alla ce bine ca nu sunt doar eu cu Rh negativ, dar tu cand ai facut vaccinul? Eu astept analizele de anticorpi anti rh si o sa vad ce zice gineco.Pt stafilococ mi-a dat ampicilina.
Didiloo sa traiasca bebe Andrei!!!
Brotacel bine ai venit in randurile noastre.
Floricica vacanta placuta, dar atentie mare sa nu faci efort.Plecam si noi sambata la Sovata, dar nu am voie la soare, nu am voie in apa, nu am voie drumetii, nu am voie........si asa zicea si Uschi ca nu recomanda cu clexane soare si baie.La cat imi e de rau sper sa suport drumul pana acolo.
Salutari mamicilor si burticilor!
Ruxandrada spune:
Felix,
la 18.15 am programare. Raman in Bucuresti, ca n-are sens sa ma mai intorc acasa, iar maine de dimineata ma duc la Fundeni, la Uschi.
R.
11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paulapor Letzy la ce te referi cand zici lupta? Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
Ma refer la tot ce inseamna trombofilie adica injectii,teama,nesiguranta,incertitudine.......asta inseamna pt mine

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+

brotacel83 spune:
inca o data va multumesc din suflet pentru incurajari, sunteti f tare :). mi-au iesit rezultatele si avem asa HCG total 656 si progesteron - 95.57nmol/L. am vb si cu dr meu, dr Rotaru de la Ellias si mi-a zis ca e semn de sarcina clara 4-5 saptamani sa stau linistita si luni sa merg la prima eco. atunci va cauta minunea in uter si abia daca nu o gaseste sa ne facem griji insa pana atunci ma bucur de ce mi se intampla si urmez tratamentul lui USCHI. de sapt viitoare o sa incep sa iau si Medynforte (mi-l aduce cineva din Germania). Sa ne dea DZeu la toate bebei sanatosi!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
aristica spune:
ruxi Dr. Black&White, dupa cum l-a botezat felix, mi-a zis ca pleaca de la jumataea lui august si, cum azi e 12 august, nu-ti face griji, ca sigur e la cabinet. Tie ti-a dat sa iei cyclo-progynova dupa ce ai aflat ca esti gravida?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
edennoa spune:
Buna tuturor,
am primit acum si eu analizele de trombofilie si e asa:
- mutatie V Leiden - negativ
- mutatie gena protrombina - negativ
- mutatie MTHFR 677 - negativ
- mutatie MTFHR 1298 - homozigot
- mutatie PAI1 4G/5G - heterozigot (risc trombotic)
Tratament am primit: aspenter 75 mg/zi a la long si ac folic 5mg/zi cu 3 luni inainte de sarcina si primele 4 luni de sarcina.
Ma ajutati cu o parere, ce inseamna, e okay? Oare mai are cineva asa?
Multumesc.
Ralu_mv spune:
Felix,... multumesc de raspuns, speram sa ma ingrijorez aiurea, ... asa ceva sa nu se intample cu nimeni ...
Eu nu ma pricep prea bine sa umblu pe forumul acesta...
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
maria81 spune:
brotacel, felicitari din suflet pentru sarcina
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
felix, multumesc mult pt lamuriri 
deocamdata nu cred ca e vreo problema ca i-au vitamina C, in cateva zile o sa incep sa i-au AC, asa ca nu are ce sa se prinda
floaredemac sa ai CO placut si sa ai mai multa grija de tine(doar sunteti doi)
aristica daca pleaca dr. in CO tu o sa faci monitorizarile cu altcineva?
sara, multumesc ca mai desteptat
si pe mine pt ca acum mi-am dat si eu seama ce inseama LA
si vad ca rezultatul LA facut la Fundeni pe data de 28 iulie este NEGATIV................iar rezultatul facut la Medlife pe data de 15 iunie nu este in limite mi-a iesit 27,10 iar limitele sunt: 30,9-45,6.
chiar nu stiu ce sa mai cred, astazi m-am desteptat
nici o sarcina, 3 IA
maria81 spune:
denisa
multumesc inca odata pt ajutor
ruxandra
te asteptam cu vesti BUNE si multumesc pt tot
nici o sarcina, 3 IA