Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Simonia,ar fi bine sa te duci personal sa-ti ridici rezultatele,la telefon s-ar putea sa nu-ti raspunda nimeni
Pupici

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

maria81 in logica mea (de la caldura s-ar putea sa nu mai am nicio logica)este asa:
1. Cu aceste mutatii si tot felul de balari, te nasti (ereditara, parinti,bunici s.a)deci cu ele ramai toata viata.
2. Dobandite in urma unei sarcini si odata declansate la fel ramai toata viata cu ele.

Nu cred ca se schimba de la o luna la alta,luna acesta sufar de trombofilie si luna urmatoare nu, sau ma insel?
Exista tot asa doua variante:
1. rezultatul respectiv sa reprezinte o alta analiza,nu la ceea care ne gandim noi.
2. Una dintre analize sa fie gresita.
Te-am facut praf, eu la Fundeni nu am facut nicio analiza, toate le-am facut la Synevo,

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

buna dangabriela, imi pare rau pt ce ai patit, poti sa pui gheata ca sa nu se mai umfle

fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu imi dau seama ce inseamna rezultatul acesta de la Fundeni LA(APS/ negativ

multumesc

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Eu il am pozitiv, si din ce am inteles se refera la FVL, pe care eu il am pozitiv de-asemenea. SAFL nu cred ca este, mie mi-a iesit negativ. Si eu am avut dilema asta. Vad ca pe google te trimite la SAFL, dar d-na Viorica asa s-a exprimat, ca e pozitiv fiindca exista FVL. Poate este APCR-ul de fapt.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

dangabriela, felicitari pt
RAMONELLA, la multi ani!!!
de Factorul XIII nu stiu decat ce scrie pe site la synevo
felix76, cand mai ai eco? tare curioasa sunt ce ascunde burtica
aristica!!!esti totala cu manuitorul maciucii care se intoarce negru din concediu!!!
Anna concediu placut. sa te intorci cu bateriile incarcate

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

mrnscmnc, n-am facut vaccinul ca nu am nascut...
avortul a fost la varsta mica, la varsta aia nu era risc
vaccinul il faci doar daca BB ia RH-ul sotului si vei face periodic dozarea anticorpilor in sarcina

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

edennoa, daca te uiti pe prima pagina vezi la fiecare fata ce mutatii are. sau in semnatura.
ce zici, seamana semnatura mea cu ce ai tu pe buletinul de analize?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Inainte de a pleca in mult visatul si prealaudatul concediu, v-am facut cadou un nou capitol! Sunt sigura ca o sa il umpleti pana ma intorc eu! Sa dea Dumnezeu sa fie plin cu lucruri bune! Capitol nou

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput